Ga naar inhoud
  • 0
Log in om dit te volgen  
SixteenV

Wil soms niet in versnelling

Vraag

Vanaf afgelopen vrijdag kon ik eindelijk rijden in m'n Passat, (1.4 tsi 2010)kenteken erop en gaan, auto loopt fijn, alleen af en toe wil die niet in z'n 3e en achteruit versnelling, wel als ik dan ff in andere versnelling ga dan lukt het wel, als ie schakelt dan gaat het ook prima, wel hoor ik bij het pedaal onder soms geluid, lijkt op een veer of plastic wat langs elkaar heen schraapt, iemand idee wat er aan de hand is? zal binnenkort bij licht ff foto's maken van m'n nieuwe passat !

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

15 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Versnellingskabels afstellen of vervangen(beschadigd inwendig)denk ik. Zou beginnen met afstellen. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0
56 minutes ago, Vinniepilon said:

Versnellingskabels afstellen of vervangen(beschadigd inwendig)denk ik. Zou beginnen met afstellen. 

Oke, zal de Duitse dealer hier mee confronteren, kijken wat ie zegt al is m'n duits niet zo goed 😬, maar eerst ff naar eigen garage, bedankt voor snelle reactie! 

aangepast door SixteenV

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0
8 uren geleden, SixteenV zei:

Foto doet niet 

Waarschijnlijk te groot. App hem even naar iemand en gebruik die foto om te plaatsen, die is een stuk kleiner. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Heb vandaag mijn garage gebeld en die had het over de koppelings cilinder, maar vrijdag gaat de auto er heen voor diagnose... 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Auto weer opgehaald, volgens garage is er een veer achter koppelingspedaal kapot en word volgende week vervangen. 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Bij starten auto is er ook een apart fluitend geluidje te horen, maar de garage zei dat dit geen kwaad kon. Probeer ff een filmpje van het geluid te laten horen 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0
13 hours ago, Vinniepilon said:

Denk de startmotor die geluid maakt. Misschien even verwijderen en reinigen. 

Laat ik die volgende week reinigen bij garage 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

Nou probleem met koppeling verholpen, de veer van koppelingspedaal was kapot en is vervangen, ze waren er wel ruim 2 uur mee bezig, maar de Duitse dealer heeft netjes de rekening betaald 👌

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 0

dat is idd klotewerk aangezien de bout veel te lang is om eruit te kunnen halen zonder dat de bout de andere kant raakt.. maar mbv een bandenlepel is veel mogelijk hoor.. ;) 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden