Ga naar inhoud

Audi S6 Dagrijlichten


Yippo

Aanbevolen berichten

@alain, nee hoeft niet veel aan te passen, alleen uitsparing maken in de grill en heel iets van de bumper weg halen aan de binnenkant. en er zitten 2 beugels achter de grill die je moet verwijderen. qua ruimte achter de bumper past het wel, en ze komen net onder de bumperbalk te zitten.

heb de bumper eraf gehaald, en toen met de dremel aan de gang gegaan, ben er rustig voor gaan zitten en ben er met kleine pauzes tussendoor ongeveer een kleine 3 uur mee bezig geweest.

aansluiten was geen probleem, omdat ik de bedrading al voor elkaar had met mijn vorige auto.

 

@denmen29, de lampen heb ik voor een zeer geschikte prijs van ebay, maar de gebruiker is van ebay verbannen, kreeg ik een mailtje van ebay over.

wat er is gebeurt weet ik niet, maar kreeg nog geen week later hetzelfde setje nog een keer thuis gestuurd en nooit wat van weer gehoord en heb ook niet betaald, dus heeel veel geluk gehad en mooi goedkoop.

 

http://www.passatplus.de/umbauteile/aud ... /index.htm hier staat alles op wat je nodig hebt voor het kastje, en het werkt ook echt. :lol: alleen heel goed opletten met solderen, omdat je een hele dikke sluiting kunt veroorzaken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 57
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nee haal ze eruit om in mijn volgende aanwinst te doen, ligt er natuulk aan wat er weer komt.

 

om de lampen maak ik me niet zo druk, heb nog een setje op voorraad als er 1 kapot gaat, maar dat kastje vind ik veel belangrijker, dat is me teveel werk om weer opnieuw te doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden