Ga naar inhoud

ggti5

Members
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ggti5

  • Verjaardag 02-03-1979

Profile Information

  • Plaats
    enschede

ggti5's Achievements

0

Community reputatie

  1. nou ik heb de hoop opgegeven!! na vele uren gesleuteld te hebben, nieuwe krukas keerring erin, nieuwe stuurpomp en luchtmassameter, blijft de auto olie lekken, en het inhouden blijft ook, is ook niet beter geworden. wie heeft er nog ideeën??? oh en nou is de aircopomp ook nog naar de knoppen. typisch weer een auto voor mij, altijd aan het sleutelen!
  2. @ Vdub, bedankt voor de snelle antwoorden keer op keer. denk dat ik dan toch maandag maar eens zo'n ding ga bestellen, en hopen dat de ellende voorbij is.
  3. ik heb gelezen op het cabrioforum dat het alleen voor auto's na 2006 geld, dus voor de oudere types niet.
  4. was ik weer...... na een paar dagen aan het sleutelen te zijn geweest en als het goed is de olielekkage verholpen. wat een ellende om ff een krukas keerring te vervangen. na alles weer in elkaar te hebben gezet is me de slang van carterontluchting?? geknapt, daar een nieuwe opgezet, maar het stotteren en inhouden blijft. nou heb ik volgens mij iets geks, als ik de auto start, pingelt ie een beetje, trek ik de stekker van de lmm eraf, gaat ie mooi lopen, en trekt ie iets beter, maar houd nog in. geeft geen storingen, betekent het dan wel dat de lmm kapot is?
  5. pff hoop dat ik dat niet heb. maar goed bij mij ligt er een stuk van 4 cm van de binnenkant multiriem af. dus ff een nieuw riempje erop en kijken wat ie dan doet. maar ik draai die bouten gewoon goed handvast, en heb verder nooit lekkage.
  6. heb ze er alweer onder zitten, vind het wel goed zo.
  7. dat is heel handig, maar bij zit het niet in de achterklep, ergens in 1 van de achterdeuren, ze geven om en om een foutmelding, maar wat is er aan de hand... volgens 1 van de monteurs zit het in het regelapparaat...
  8. ggti5

    Audi S6 Dagrijlichten

    nee haal ze eruit om in mijn volgende aanwinst te doen, ligt er natuulk aan wat er weer komt. om de lampen maak ik me niet zo druk, heb nog een setje op voorraad als er 1 kapot gaat, maar dat kastje vind ik veel belangrijker, dat is me teveel werk om weer opnieuw te doen.
  9. ggti5

    Audi S6 Dagrijlichten

    nee sorry die heb ik niet, ben bang dat ie er ook niet komt, zoals je waarschijnlijk hebt gelezen ben ik bezig om de auto te verkopen. dus haal de lampen erweer uit.
  10. nee gaat hem niet worden, heb ik die ook nog hier staan. heb hem gewoon te koop staan, als er een gek voor komt, dan is dat mooi meegenomen, anders blijft ie gewoon hier.
  11. ggti5

    Audi S6 Dagrijlichten

    @alain, nee hoeft niet veel aan te passen, alleen uitsparing maken in de grill en heel iets van de bumper weg halen aan de binnenkant. en er zitten 2 beugels achter de grill die je moet verwijderen. qua ruimte achter de bumper past het wel, en ze komen net onder de bumperbalk te zitten. heb de bumper eraf gehaald, en toen met de dremel aan de gang gegaan, ben er rustig voor gaan zitten en ben er met kleine pauzes tussendoor ongeveer een kleine 3 uur mee bezig geweest. aansluiten was geen probleem, omdat ik de bedrading al voor elkaar had met mijn vorige auto. @denmen29, de lampen heb ik voor een zeer geschikte prijs van ebay, maar de gebruiker is van ebay verbannen, kreeg ik een mailtje van ebay over. wat er is gebeurt weet ik niet, maar kreeg nog geen week later hetzelfde setje nog een keer thuis gestuurd en nooit wat van weer gehoord en heb ook niet betaald, dus heeel veel geluk gehad en mooi goedkoop. http://www.passatplus.de/umbauteile/aud ... /index.htm hier staat alles op wat je nodig hebt voor het kastje, en het werkt ook echt. alleen heel goed opletten met solderen, omdat je een hele dikke sluiting kunt veroorzaken.
  12. bedankt he @master, zeker kort, maar je weet de situatie he, dus moet gewoon ff iets hebben wat iets goedkoper is.. wie weet loop ik wel weer tegen een passat op, maar geen diesel, is voor mij nog te duur. deze is qua verbruik nog wel redelijk hoor, en een diesel loont zich voor mij niet. was ook wel van plan om door te rijden, de auto bevalt me echt super, veel ruimte, trekhaak noem maar op. maar je moet wat he.
  13. hallo heb me hier nog niet zo lang geleden aangemeld, en ook zeer zeker de complimenten voor dit forum en de forumleden. vind dat hier netjes met mekaar word omgegaan en dat je ook netjes antwoord krijgt enzo, maar heb na lang denken toch besloten om de passat te koop te zetten, daar deze auto toch qua onderdelen en belasting enzo te duur is. moet er bij zeggen dat ik met plezier erin heb gereden, en dat het een hele fijne auto is maar kan het financieel ff niet gebruiken. heb er geen haast bij, dus voorlopig ben ik hier nog wel ff te vinden.. wat ervoor terug komt ben ik nog niet over uit.
  14. @ master, deze prijs is van de twimva, dus niet eens van de dealer. maar had al gehoord dat van een audi ook moet passen, maar mijn v6 heeft een heel ander type ofzo.
  15. heb al geinformeerd wat een lmm kost, maar viel bijna van de stoel, voor deze auto is weer net iets duurder dan de anderen. zat met dikke korting op 140 euro. maar dan moet ik wel zeker weten dat dat het is......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden