Ga naar inhoud

jantjepietjeklaasje

Members
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jantjepietjeklaasje

  • Verjaardag 11-11-1982

Profile Information

  • Plaats
    Nederland

jantjepietjeklaasje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik had 64,04 liter getankt en de prijs was 1.749 Euro per liter, zo staat het op de bon. 98 ongelood schijnt trouwens wel beter voor je motor te zijn, hoe hoger het octaangehalte hoe beter. In Duitsland heeft men Aral Ultimate 102, zou hier in Nederland niet echt nodig zijn denk ik.
  2. Eigenlijk best triest dat het je in Nederland zo moeilijk wordt gemaakt om een leuke auto te rijden. Het lijkt erop dat je gestraft wordt als je een wat luxere/zwaardere auto hebt. Wat dat betreft ben je in Duitsland een stuk beter af! En de benzineprijs is ook asociaal hoog, als voorbeeld: binnen een maand tijd heb ik 2x getankt, 12 januari voor €112,01 en 6 februari voor €90,-. Ik moet er wel bij zeggen dat ik altijd BP Ultimate 98 ongelood tank, dat is duurder dan de gewone Euro 95 ongelood. Hoe dan ook, de prijzen zijn veel te hoog en ik denk dat de meeste mensen dat wel met mij eens zijn. Het wordt tijd voor een beter beleid! Groet.
  3. Ik rij ook op zomerbanden en kwam zeer gemakkelijk weg (met ESP aan) in het dikke pak sneeuw, wel leuk om te zien dat even verderop iemand met winterbanden niet weg kon komen. Volgend jaar gooi ik er misschien wel winterbanden onder, dat lijkt me wel lekker rijden, 4WD en winterbanden.
  4. Hahahaha, dat is leuk ja Jij heb zeker winterbanden eronder? Ik niet iig, das toch wel k*t hoor. Volgens mij is het een groot verschil of je gewone banden hebt of winterbanden. Maar die gladheid is toch wel leuk hoor, je kunt op die manier jezelf goed trainen, een slipcursus zegmaar. En het kost alleen wat benzine, thats all
  5. Dank voor je snelle reactie, ik vindt het altijd leuk en interessant om iets te leren. Groet.
  6. Vandaag ben ik effe een stukkie wezen rijden, is altijd leuk in de sneeuw. Ik wilde gelijk even het ESP systeem uitproberen, tot mijn grote verbazing raakte ik in een slip, terwijl ik verwacht had dat het ESP systeem ervoor zou zorgen dat dit niet zou kunnen gebeuren. Ik reed niet zo snel, in de bocht trapte ik het gas een beetje in, ik denk ongeveer tussen een kwart en de helft, toen kwam ik dus in een slip en was de auto niet meer onder controle. Ik denk dat ik ongeveer 35km/u reed. Eerder had ik op een recht stuk glad wegdek het gas flink ingetrapt en werkte het ESP uitstekend. Zijn er misschien meer mensen die dit ook ervaren hebben?
  7. Geen idee, daar weet ik niet zo veel van
  8. Als ik ga testen ja, het probleem is, ik ben nooit in de buurt van Duitsland Maar wie weet ooit wel een keer De bandenspanning hou ik altijd in de gaten iig.
  9. Effe een vraagje: wie van jullie heeft weleens op topsnelheid gereden? En zo ja, wat was je topsnelheid? Ik ben nog niet in Duitsland geweest dus ik heb geen idee over mijn topsnelheid, er zijn wel een paar filmpjes op YouTube te zien waar men 270 a 280 km/u rijden. Aangezien bijna elke kilometerteller een afwijking heeft zal je er ongeveer 10 km/u moeten aftrekken.
  10. Dat heb ik net geprobeerd maar bij mij sluit het dak niet Maakt het soms uit op welke stand het dak open staat?
  11. Dank voor de info, dit is wel leerzaam en belangrijk om te weten Groet
  12. Je zei: Mijn voorkeur gaat toch uit naar een chip op maat Wat houdt dat precies in? Ik dacht: gewoon chip erin en klaar Zo werkt het dus niet
  13. Kun je misschien aangeven wat je gaat winnen aan vermogen/Nm? En het feit dat ze zuiniger kan gaan lopen, is afhankelijk ook van of je al het nieuwe vermogen gebruikt of niet denk ik. Houd je je een beetje in dan zal het wel meevallen. Grtz, Feike http://www.ziptuning.nl/chiptuning/Volk ... tml#header Het kan per bedrijf verschillen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden