Ga naar inhoud

LED binnenverlichting


Holomeus

Aanbevolen berichten

Leuk! Maar ik vraag me af wat de politie ervan vind als ze je deur open trekken :D

 

Hebben die daar ook al iets over te zeggen dan ? :P

 

Naar mijn weten is het niet verboden hoor, zolang je het niet onder het rijden aanhebt natuurlijk. En zelfs dan weet ik niet of het verboden is.

Het is gewoon de interieurverlichting, en ik denk niet dat er in de wet staat dat je die niet aan mag hebben tijdens het rijden, daar het geen achteraf in/opgebouwde verlichting is :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 71
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Ik bedoelde inderdaad de LED's.

misschien als we ze in grotere aantallen kopen dat er iets te doen valt met de prijs.

Maar dan zou ik eerst even een animocheck moeten ...*snip*

 

VisionRoy,

Ik ben wel geïnteresseerd in een mogelijke gezamelijke inkoop-actie.

Na het lezen en zien van de foto's, moet ik zeggen dat het er wel heel gelikt uitziet. De eerste gedachte is dan ook "HEBBUH" :) 8)

 

Eerst maar eens zien of er meerderen zijn die dit ook zouden willen en daarna dan maar verder.

Ik hoor het wel

 

Grtz,

Feike

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de leds er inmiddels ook inzitten (m.u.v. onder de portieren en dashboardkastje) en het resultaat mag er wezen! Goede tip van de topic-starter.

 

Mogelijk doe ik ook nog een keer de instapverlichting onder de portieren, maar dat lampje van het dashboardkastje, daar blijf ik liever vanaf ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het in 't echt het meest lijken op de eerste foto's van de topicstarter. Kennelijk maakt mijn fototoestel niet de meest goede foto's in het donker, of ik had 'm anders in moeten stellen...

 

Ik heb een Nikon D40 en heb hem gewoon op 'auto zonder flits' gezet, echter had ik hem wel op een statief staan en maakte ik gebruik van de zelfontspanner.

 

Ook bij mij zijn een aantal fotos niet gelukt maar ik heb die geplaatst die het meest op de werkelijkheid leken. Nogmaals, ik zal binnenkort even proberen wat fotos van binnenuit te nemen.

 

Over de lampjes onder de deuren ben ik niet helemaal tevreden, hier heb ik het type Hyperflux gebruikt maar misschien zijn hier de '6 x 3mm Blauwe T10 LED vervanger' wel beter. Misschien dat iemand dat eens zou kunnen proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

stoer! ik heb ook maar een paar ledjes besteld bij leds-buy, helaas was ik een maandje te laat voor de inkoop actie ...

en ongeduldig als ik ben heb ik natuurlijk alweer veel teveel betaald voor de voorste "grote" verlichting (18 euro zeg maar :? ), maar het ziet er strak uit. Helaas geeft het niet al teveel licht, maar ik neem aan dat de ledjes die ik heb besteld meer licht geven dan die van de lokale autostyle-boer.

zal ook wel wat foto's maken als ik ze er in heb gepropt, maar ik heb nog wel een vraagje. De lampjes boven de zonnekleppen, hoe haal je deze los zonder heel de boel te slopen? die boven de achterdeuren gaan heel makkelijk, maar die boven de klep gaan erg moeilijk, dus misschien doe ik iets verkeerd?

 

thanx

Link naar reactie
Delen op andere sites

De lampjes boven de zonnekleppen, hoe haal je deze los zonder heel de boel te slopen? die boven de achterdeuren gaan heel makkelijk, maar die boven de klep gaan erg moeilijk, dus misschien doe ik iets verkeerd?

 

thanx

 

Zelfde al de lampen boven de achterdeuren. Aan een kant iets plats ertussen steken, komt stukje naar beneden en trek je ze er zo uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wow, zo simpel en zo stoer :D

 

binnen is alles blauw behalve de lichten voor makeup spiegel, die zijn wit

instapverlichting voor is blauw, achter wit omdat ik eigenlijk witte ledjes voor de kofferbak had besteld, helaas was ik de instapverlichting voor de achterdeuren vergeten, dus heb ik daar maar witte in gedaan..misschien dat ik daar nog blauwe in doe, maar dat wacht ik ff af.

 

voor het geval ik het vergeten ben, ik vind het vet! 8)

post-2477-1423822314,7122_thumb.jpg

post-2477-1423822314,7747_thumb.jpg

post-2477-1423822314,8215_thumb.jpg

post-2477-1423822314,8684_thumb.jpg

post-2477-1423822314,9309_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden