Ga naar inhoud

VolksWagen week van veiligheid actie


proportions

Aanbevolen berichten

Lijm: een prima middel tegen boetes, auto- en benzinediefstal

 

Jaarlijks worden in Nederland duizenden kentekenplaten van auto's gestolen voor gebruik bij autodiefstal, om zaken als boetes of wegenbelasting te ontduiken, of om brandstof te stelen. Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens roepen daarom al hun berijders op hun kentekenplaten te laten vastlijmen aan de auto. Gedurende de gehele maand oktober kan dat gratis bij elke Volkswagen (Bedrijfswagen)-dealer. De actie start tijdens de Week van de Veiligheid die loopt tot 10 oktober.

 

 

Tegelijk met de kentekenplaatactie introduceren Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens een drietal diefstalpreventiepakketten. Deze pakketten zijn er in eerste instantie voor de bedrijfswagens Caddy, Transporter/Multivan, Crafter en Amarok en de personenwagens up!, Polo en Golf - zowel voor nieuwe als reeds rijdende auto’s.

 

Pakket Basis: speciale introductieprijs

Het preventiepakket Basis wordt in oktober aangeboden voor slechts 7,95 euro excl. BTW (personenwagens: 9,95 euro incl. BTW). Inbegrepen zijn onder meer het vastlijmen van de kentekenplaten, het etsen van het kenteken in de ruiten en het instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling.

 

Optimale preventie: Pakket Pro en Pro Plus

Het pakket Pro heeft alle elementen van het pakket Basis. ‘Pro’ wordt op de bedrijfswagens aangevuld met een Bearlock-versnellingsbakslot. Voor de personenwagens betreft de aanvulling echter een voertuigvolgsysteem waardoor de auto altijd is te traceren.

Het pakket Pro Plus biedt de meest uitgebreide preventie. Een voertuigvolgsysteem én versnellingsbakslot zijn dan inbegrepen – voor zowel personen- als bedrijfswagens.

 

De Prijzen

Personenwagens Bedrijfswagens

Pakket Basis € 59 (actie oktober: € 9,95) € 49 (actie oktober: € 7,95)

Pakket Pro € 499 € 549

Pakket Pro Plus € 1.099 € 949

Inclusief BTW Exclusief BTW

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden