Ga naar inhoud

proportions

Members+
  • Aantal items

    534
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

3 Volgers

Over proportions

  • Verjaardag 06-04-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Den Haag
  • Interests
    Rc-auto, modden, d.i.y. projecten, elektronica, domotica..
  • Naam
    ilker

Overige

  • Vagcom
    11.11.3

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

proportions's Achievements

29

Community reputatie

  1. Hoi Ilker, ik wilde je een bericht sturen maar ik kreeg een melding dat jij geen nieuwe berichten kon ontvangen, inbox vol?

  2. Je moet kijken of je BCM het ondersteunt. Dat kan je doen door te kijken of de pin 25 op A (zwart) en C (beige) aanwezig zijn. Als dit niet het geval is dan moet je BCM ook veranderd worden. De rest is gewoon aansluiten en coderen.
  3. Je kan kijken op deze LINK
  4. Dit heeft inderdaad te maken met de gasveren maar ik denk dat het meerendeels komt dat er geen gewicht op je kofferbak staat. Normaalgesproken zit er een gevarendriehoek gemonteerd op je kofferklep die voor extra gewicht zorgt waardoor het niet zo hard gaat. Zou het kunnen zijn dat die bij jou mist ? Als ik de mijne er uit haal dan gaat het ook zo hard.
  5. @@sander bosman ik denk dat je moet zagen in die adapter. Dat had ik ook gedaan om mijn xenon er in te krijgen.
  6. Zijn dit geen 20" Monte "WoodPile" Carlo ?
  7. Ik weet niet hoe handig je bent maar ik heb het al meerdere malen gedaan en het kan geen kwaad.
  8. Rond de 160 incl. montage etc. per band.
  9. Er zijn runflat varianten, wat ik zelf ook heb genomen..
  10. Ik heb hetzelfde maat met Dunlop Sportmaxx RT en ben er zeer tevreden mee. Banden blijven in de bocht gewoon plakken op de weg en het rijgeluid is veel minder in vergelijking met mijn conti sportcontact 5 banden wat ik hiervoor had. Het zijn wel prijzige banden maar je zult zeker geen spijt van hebben..
  11. @@dieseltje Je hoeft niet per se het achterste ook te vervangen mits je over wilt stappen naar B7 modules. Als je standaard een GEN2 deurmodules hebt (7 cijverige codering) dan kan je de bestuurderskant ook vervangen met 1 deurmodule die 7 cijverige codering (can) ondersteunt. Als je standaard een GEN3 module hebt (hex) dan kan je dat ook vervangen met 1 module in bestuurderskant die hex ondersteunt. Dit geldt alleen voor auto's die al een inklapbare spiegel hebben maar via AB willen laten klappen. Als je nog geen inklapbare spiegels hebt en je wilt naar een inklapbare spiegel overstappen EN laten inklappen via AB, dan heb je aan bestuurderskant een module nodig die via AB ondersteunt en aan de andere kant een normale die HIGH end is in hetzelfde GEN. Dus het is als volgt: Geen inklapbare spiegels: 1 deurmodule bestuurderskant met auto inklap functie 1 deurmodule bijrijderskant standaard HIGH end in hetzelfde GEN Met inklapbare spiegels: 1 deurmodule bestuurderskant in hetzelfde GEN met auto inkalp functie
  12. Waarom zet je alles op nul ? Dan ben je al je functies kwijt in je deur module.. Wat jij nodig hebt is een GEN2 deurmodule die automatisch inklappen ondersteunt.
  13. Er is een fout in je parkassist systeem. Dit zou een defecte sensor, speaker of een kabelbreuk kunnen zijn. Het beste is dat je het even uitleest en kijkt waar het mis gaat.. Als je in de buurt ben kan ik het ook even voor je uitlezen / repareren.
  14. Hoe vaak komt het voor dat je je mistlichten moet invoeren ? Is het misschien niet een idee om gelijk een DRL te monteren i.p.v. een mistlicht ? Als je tog wel mistlichten wilt: Kableboom: www.ebay.de/itm/201101817007 Mistlichten: www.ebay.de/itm/371088486199 Complete set: http://www.ebay.de/itm/190973376178 Neem hier maar even een kijkje: http://www.hz-design.eu/shop/index.php?cPath=1_26
  15. Hahaha, ik zie dit al helemaal voor me.. Net dat gebied bij de RLS niet wordt weggeveegd en hij gaat telkens sneller en sneller
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden