Ga naar inhoud

Rob 'n' Roll

Members
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rob 'n' Roll

  1. Top, bedankt! Vandeweek haal ik die touch adapter op. Nogmaals bedankt voor het behulpzaam zijn.
  2. Remlichten functioneren normaal. Heb de Passat daarnet gestart en er is nu niets aan de hand, geen waarschuwingslampjes/kreten die aan gaan. Rijdt ook als vanouds.
  3. Goedenavond, Het gloeispiraallampje knipperde zojuist en de mededeling dat ik naar de Werkstatt moet, verscheen. Auto was zeer sloom (noodloop) maar toch redde ik het naar huis. Auto uitgezet, even gewacht, en daarna gestart. Geen knipperend gloeispiraallampje meer en de auto reed zoals vanouds. Kan dit 'euvel' terugkeren, of is het raadzaam om hier even naar te laten kijken?
  4. Makkelijk aan te sluiten, plug-and-play...??
  5. Raar dat ze in oktober het Basis Pakket wel goedkoop kunnen aanbieden...
  6. En vanaf woensdag minstens 150 Zo door het Binnenhof
  7. Ik rij 140 per uur in z'n achteruit.
  8. Ik heb eea niet kunnen testen, want: Zeer slecht weer op de terugweg (onweer en slagregens). En ja, dan vind ik veilig rijden/thuiskomen belangrijker. Bovendien woon ik op circa 25 minuten van Alkmaar en zijn dat bovendien provinciale wegen (lees: veel vracht- en landbouwverkeer) + mobiele flitsteams. Veel viel er dus niet te testen. Maarrrr, binnenkort hang ik de paardentrailer erachter, en dan ga ik wat testen. Het was mij te doen in combinatie met de paardentrailer. Niet om stoplichtsprintjes en dat soort kinderachtig gedoe. Dus een sliert vrachtwagens vlotter in kunnen halen, en omdat wij zo nu en dan in Luxemburg en België moeten zijn vanwege de paarden. En zoals velen weten is het traject vanaf Luik erg heuvelachtig, dus wat extra's kon mijn auto wel gebruiken. Ik merk wel dat het stationairdraaien rustiger verloopt. Wegrijden bij Hartog was net alsof ik overstapte van mijn ouwe Volvo V40 met 115pk naar de Passat met 140pk .
  9. Ja, 'software optimalisatie' zoals dat mooi geformuleerd werd op de factuur. Maar ik had mij vergist in de tijdsduur. Die kan variëren van 2-3 uur. Het werden dus 2 uren.
  10. Een Passat Variant 2.0TDI uit 2009. Ben inmiddels alweer terug, hij had 2 uurtjes werk.
  11. Ziezo, de sleutels en auto zijn afgeleverd, Pedro kan aan de slag. Nadat hij heeft uitgelegd wat hij precies gaat doen, kreeg ik de sleutel voor een gratis leenauto en keerde ik weer huiswaarts. Ik wacht met smart op een belletje, al met al gaat het toch zo'n 4 uur duren. Tijd voor een bakkie!!
  12. Morgen wordt mijn auto onder handen genomen bij Hartog in Alkmaar. Als dat maar goed komt!!
  13. Je kan ook een spons in Coca Cola drenken en daarmee het chroom oppoetsen. Op youtube staan talloze filmpjes hierover, deze bv:
  14. Dan komt het helemaal goed Ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij, als ik op diverse fora (oa Audi, Volvo, Seat, en sommigen hier) goede berichten lees, dan moet het goed komen. Daar komt nog bij dat het email-verkeer ook prettig verloopt, de prijs ook niet verkeerd is + dat het voor mij 30 minuten van huis is. Vandaar mijn keuze.
  15. Ikzelf heb net een afspraak gemaakt met Pedro Hartog in Alkmaar. 7 oktober mag hij mijn auto onder handen nemen, joeppieeeee!!!!
  16. In mijn geval is het wel prijstechnisch. Als ik dan lees dat bi-xenon zo'n 800 euro moet kosten, dan haak ik ook even af. Voor sommigen is dat al snel een half maandsalaris. Maar goed, heb nu een setje die de helft kostte vergeleken met Pilot, maar die ook twee jaar garantie heeft. Ook op zowel de lampen als de ballasten. Kreeg er nog twee stuks 13 smd ledlampjes als vervanging voor de stadslichten erbij. Kreeg ik twee verschillende kleuren...Maar, ik kreeg netjes en kosteloos nieuwe toegestuurd (uiteraard ook twee verschillende kleuren, zodat ik nu twee setjes heb) en het setje dat ik kreeg mocht ik houden. Prima geregeld! Kreeg hulp bij het inbouwen van Jordy, en ben tot nu toe geen tegenligger tegengekomen die aan het seinen was omdat eea niet goed is afgesteld. Zelfs op hoogste stand geen seinende tegenliggers.
  17. Heb ik. Werkt prima met de RNS300. Gewoon aansluiten op de ingang van de cd-wisselaar. Hij ziet die adapter dan als cd-wisselaar en hij laadt de ipod of iphone ook nog eens op. Mp3-id tag doet 'ie niet, ondanks dat ik dat wel heb aangevinkt. Deze apparaatjes zijn ook op ebay te koop voor een veel aantrekkelijker prijs dan carinterface.nl. Hier de link: http://www.ebay.nl/itm/iPod-iPhone-Inte ... 2eb7d745d4
  18. Goedemorgen, Nou, ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden. Ik wil jullie graag bedanken voor de input!! Groetjes, Rob
  19. @PassatRoger: Hmm, maar op de huidige H7 lamp zitten twee zwarte draden aangesloten. Wat weet ik nu wat + of - is? Ja, meten, lees ik hier en daar. Spullen daarvoor heb ik niet. Dan 'instellingen wijzigen via vagcom'. Ik ben een leek, sorry, maar weet geeneens wat vagcom is. @LeovanderMeer: Je leest hier en daar dat goedkoop duurkoop is. Maar wat is een redelijke prijs voor kwaliteit en met 2 jaar garantie? Evenzogoed bedankt voor jullie reactie, ik hoop dat er meer mensen zijn met suggesties. Ze mogen mij eventueel een pb sturen. Groetjes, Rob
  20. ...heb nog een paar vragen. Via een forumgebruiker werd ik geattendeerd op een xenonset van Einzelmann voor 169,-, met 3 jaar garantie. De aanbieding was geldig bij Navaudio. Staat dit bedrijf goed bekend, qua service en aftersales?? Ze leveren ook een lijst met erkende inbouwstations. Voor mij wel handig omdat ik juist niet handig ben met electronica, heb de kennis gewoonweg niet. Maar een aantal van die bedrijven die op die lijst staan lijken wel van de aardbodem verdwenen, geen internetsites alleen maar wat vage 06-nummers. Weet iemand een goed inbouwstation in Noord-Holland, het liefst boven het Noordzeekanaal, of, is er wellicht hier iemand die kennis van zaken heeft en die zo'n set bij mij wil inbouwen? Uiteraard tegen vergoeding. Het betreft een 3C van 7-2009, koplampunit is een Valeo. Groetjes, Rob
  21. Iemand in dit topic dacht aan een Pioneer als alternatief voor een RNS510, dus haakte ik daarop in. Toevallig heb ik vorig jaar de MFD-2 uit de VW Caddy van mijn vrouw gehaald, en daar een Pioneer F9310BT als alternatief in gedaan. Het is een prima alternatief, vind ik. In mijn 3C zit een RNS300 en die laat ik zitten want hij voldoet voor mij. In ieder geval, dat grijze pennetje had ik zien zitten en laten zitten, en heb die Pioneer toen één op één aangesloten. Het viel mij gewoon op dat de radioontvangst niet zo geweldig was, vergeleken met de MFD-2 die er eerst in zat. Bedankt voor de uitleg over phantoomspanning, ik had daar nog nooit van gehoord.
  22. Ik heb geen idee wat phantoomspanning is, laat staan aanleggen. Mijn technische kennis ligt, helaas, niet in electronica. Maar zoals gezegd, sommige radiozenders doen het prima, sommige zijn bijzonder zwak.
  23. Mijn vrouw heeft een Pioneer F9310BT in haar Caddy. Het is een heel simpel ding, en volgens mij absoluut niet aantrekkelijk voor het dievengilde, want dat ding zit er nu ruim een jaar in. De auto staat iedere dag in oa Amsterdam geparkeerd, en nog nooit een ruit ingeslagen. De MFD-2 was afgeschreven. Ook geen model waar dieven het koud nog warm van krijgen. Oja, hij speelt alles af, ook dvd's, er kan een ipod op, een sd card kan er in, heel Europa staat op een HD, bellen via bluetooth gaat ook uitstekend. Alleen de radio ontvangst vind ik niet zo denderend. Dat was bij de MFD-2 beter.
  24. Ja, dat zei ik ook al. Ben gelijk even gaan zoeken en nou zag ik ze op ebay nieuw voor nog geen 15 euro inc. verzenden vanuit Engeland: http://www.ebay.nl/itm/VW-VOLKSWAGEN-PA ... 1c3e507423
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden