Ga naar inhoud

Rob 'n' Roll

Members
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rob 'n' Roll

Profile Information

  • Plaats
    Tussen Hoorn en Wervershoof

Rob 'n' Roll's Achievements

0

Community reputatie

  1. Top, bedankt! Vandeweek haal ik die touch adapter op. Nogmaals bedankt voor het behulpzaam zijn.
  2. Remlichten functioneren normaal. Heb de Passat daarnet gestart en er is nu niets aan de hand, geen waarschuwingslampjes/kreten die aan gaan. Rijdt ook als vanouds.
  3. Goedenavond, Het gloeispiraallampje knipperde zojuist en de mededeling dat ik naar de Werkstatt moet, verscheen. Auto was zeer sloom (noodloop) maar toch redde ik het naar huis. Auto uitgezet, even gewacht, en daarna gestart. Geen knipperend gloeispiraallampje meer en de auto reed zoals vanouds. Kan dit 'euvel' terugkeren, of is het raadzaam om hier even naar te laten kijken?
  4. Makkelijk aan te sluiten, plug-and-play...??
  5. Raar dat ze in oktober het Basis Pakket wel goedkoop kunnen aanbieden...
  6. En vanaf woensdag minstens 150 Zo door het Binnenhof
  7. Ik rij 140 per uur in z'n achteruit.
  8. Ik heb eea niet kunnen testen, want: Zeer slecht weer op de terugweg (onweer en slagregens). En ja, dan vind ik veilig rijden/thuiskomen belangrijker. Bovendien woon ik op circa 25 minuten van Alkmaar en zijn dat bovendien provinciale wegen (lees: veel vracht- en landbouwverkeer) + mobiele flitsteams. Veel viel er dus niet te testen. Maarrrr, binnenkort hang ik de paardentrailer erachter, en dan ga ik wat testen. Het was mij te doen in combinatie met de paardentrailer. Niet om stoplichtsprintjes en dat soort kinderachtig gedoe. Dus een sliert vrachtwagens vlotter in kunnen halen, en omdat wij zo nu en dan in Luxemburg en België moeten zijn vanwege de paarden. En zoals velen weten is het traject vanaf Luik erg heuvelachtig, dus wat extra's kon mijn auto wel gebruiken. Ik merk wel dat het stationairdraaien rustiger verloopt. Wegrijden bij Hartog was net alsof ik overstapte van mijn ouwe Volvo V40 met 115pk naar de Passat met 140pk .
  9. Ja, 'software optimalisatie' zoals dat mooi geformuleerd werd op de factuur. Maar ik had mij vergist in de tijdsduur. Die kan variëren van 2-3 uur. Het werden dus 2 uren.
  10. Een Passat Variant 2.0TDI uit 2009. Ben inmiddels alweer terug, hij had 2 uurtjes werk.
  11. Ziezo, de sleutels en auto zijn afgeleverd, Pedro kan aan de slag. Nadat hij heeft uitgelegd wat hij precies gaat doen, kreeg ik de sleutel voor een gratis leenauto en keerde ik weer huiswaarts. Ik wacht met smart op een belletje, al met al gaat het toch zo'n 4 uur duren. Tijd voor een bakkie!!
  12. Morgen wordt mijn auto onder handen genomen bij Hartog in Alkmaar. Als dat maar goed komt!!
  13. Je kan ook een spons in Coca Cola drenken en daarmee het chroom oppoetsen. Op youtube staan talloze filmpjes hierover, deze bv:
  14. Dan komt het helemaal goed Ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij, als ik op diverse fora (oa Audi, Volvo, Seat, en sommigen hier) goede berichten lees, dan moet het goed komen. Daar komt nog bij dat het email-verkeer ook prettig verloopt, de prijs ook niet verkeerd is + dat het voor mij 30 minuten van huis is. Vandaar mijn keuze.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden