Ga naar inhoud

  • 0

Roest op de achterklep: garantie of Kulanz???


Tikra

Vraag

Wij hebben ook het "probleem" met de achterklep - de stealer zegt dat wij er maar 70% krijgen vergoed en dat het kulanz is en geen garantie. Bij mij word de gehele achterklep vervangen voor een nieuwe. 3 dagen werk en GEEN vervangend vervoer!

Enkele maanden geleden is het dak gewoon opnieuw gespoten (maar ook geen vervangend vervoer).

 

Ik ga denk ik contact opnemen met Duistland want volgens mij hebben wij toch 12 jaar garantie op de lak?!

 

Welkw eravring hebben julie? Overspuiten is blijkbaar niet mogelijk.

Dus gewoon slikken en de 350 ex btw betalen en laten uitvoeren?

 

gr. Helge

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Antwoorden 77
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Aanbevolen berichten

  • 0

Bij mij was er boven de kentekenplaat een klein blaasje te zien in de lak. Er was dus geen roest bij de kentekenplaatverlichting. Ik ben hiermee naar Jacobs Volkswagenzentrum Aachen gegaan. Heb hier de auto ook gekocht. Ze hebben hier foto's van gemaakt en de lakdikte gemeten. Deze gegeven voorgelegd aan VW. Vervolgens werd ik gebeld dat ik de auto kon komen brengen. De achterklep is opnieuw gespoten. Tevens de auto netjes gewassen en uitgezogen terug. Er is op geen enkel moment sprake geweest van enige discussie. Alles was een vanzelfsprekendheid, zoals ik dat eigenlijk ook een beetje gewend ben in Duitsland.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Vanavond de passat weer mogen halen, hij stond prachtig te glimmen bij avenu naarden... Nieuw type achterklep erin, andere handgreep en klikbare kentekenverlichting herkende ik...

 

Super spuitwerk, en daarbij hebben ze de auto gewassen en gewaxed :) , en matjes gezogen, ik is weer blij. Morgen even en before en after :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden