Ga naar inhoud
  • 0

LEd verlichting op Passat 3c


Roeland

Vraag

Hallo,

 

Ik wil graag een aantal lampjes vervangen door witte led verlichting heb op Deal extreme zitten kijken en deze gevonden:

 

Stadsverlichting

http://www.dealextreme.com/p/bmw-t10-1- ... -12v-81586 (ben alleen bang dat ze te lang zijn en niet passen)

 

of deze

 

http://www.dealextreme.com/p/bmw-t10-1w ... -12v-81588

(geeft deze wel genoeg lichtopbrengst?)

 

Kentekenverlichting:

http://www.dealextreme.com/p/bmw-36mm-1 ... -12v-51516

 

Interieur verlichting:

http://www.dealextreme.com/p/t10-1-2w-6 ... -12v-51356

 

en deze

http://www.dealextreme.com/p/bmw-36mm-1 ... -12v-51516

(ben bang dat deze niet past ivm die warmte ribbeltjes)

 

of deze

http://www.dealextreme.com/p/36mm-0-3w- ... -12v-51170

(omdat intereur verlichting geen canbus weerstand nodig heeft volgens mij)

 

Dimlicht en grootlicht:

wil later mischien ooit nog eens Xenon verlichting plaatsen maar heb 2 linkerhanden dus zal ik daar hulp bij moeten hebben.

iemand nog tips voor H7 lampjes die witter licht afgeven?

Link naar reactie
Delen op andere sites

17 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Voor interieurverlichting heb je kant en kleine setjes voor diverse merken w.o. Passat 3C. Niet duur en scheelt je hoop uitzoek werk (eBay). l;opt geen cambus (veiligheid niet in geding bij defecte interieurverlichting beveiliging lijkt mij idd dan overbodig). Merkte alleen wel dat de deur/uitstapverlichting niet wordt bijgeleverd (wel voetverlichting). Die heb ik nog wel afzonderlijk moeten kopen. Het is nl heel raar gezicht mi om nog een paar oude verlichtingen te hebben terwijl deel led (zelfs het dashboardkastje...). Let wel ff op dat de 'warmte' uit het interieur is verdwenen. Mijn vrouw weet inmiddels niet meer beter, maar was niet enthousiast (tja, ik rijd geen passat voor de vrouw :mrgreen: Dat weerhoudt de meeste van ons niet :angel: )

 

voor Xenon inbouw PM Guyke. Niet klooien met aanpassen H7 verlichting, wordt niets (been there, done it before). Voor een prikkie en een heerlijke rit naar België schaft aan/nainstalleert hij Pilot xenon verlichting met 2 jaar garantie. Zit er bij nu denk ruim een jaar in en werkt nog steeds perfect. Nooit meer auto zonder Xenon. Eigenlijk qua veiligheid niet toelaatbaar dat gewone licht zeker niet als je veel Provinciaal rijdt.

 

Xenon/led stadlichten matchen met xenon verlichting is het netst. Niet makkelijk om die gelijk te krijgen is mijn ervaring. Led stadsverlichting vervangen is enkele minuten werkt. Je vindt voldoende how to's hier op het forum. Zoek op 'led stadslicht'.

 

Succes met je passie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

ik heb effe gezocht en ga ze toch bij leddel.nl bestellen als ze het dan niet doen kan ik ze terug doen.

 

ik heb effe geprobeerd de kofferbak verlichting eruit te wippen lukt niet helemaal ik kan hem naar rechts schuiven en dan de linkerkan komt er dan wel uit maar dan blijft hij steken ben bang dat ik hem sloop ben nog al lomp iemand een idee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

pfff.. gelukt je moet er gewoon effe een platte schroevendraaier in de uitspaaring drukken en dan klikt hij zo los zit volgens mijn duimstok een C5W 39mm ipv dat ik dacht een C5W 36mm klopt dat?

 

Ik ga denk ik bij Guyke Xenon verlichting bestellen heb effe uitgezocht en moet niet erg moeilijk zijn om zelf te instaleren alleen ik heb Hella koplampen met zo'n klipje achter op de lamp maakt het dit moeilijker?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik vind LED voor de binnenverlichting maar kil en koud licht. Ik heb het in m'n priveauto omdat daar maar een klein accuutje in zit en 10 lampjes in het interieur, dan is het stroomverbruik met LED een stuk beter te doen. Maar in de Passat is het niet nodig en hou ik het lekker bij de gloeilampjes :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden