Ga naar inhoud

reyhyper

Full Members
 • Aantal items

  823
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door reyhyper

 1. Bij het uit- en inklappen van de spiegel aan de bestuurderszijde treed een schokkerig effect op met zeurderig geluid. Klaarblijkelijk moet dit met iets worden gesmeerd. Wat kan hiertoe worden geadviseerd? Dank alvast.
 2. Weet iemand of er een update is van de firmware Mib 2.5? Heb nu versie 0764 (zie bijlage). Vind Android Auto niet zo stabiel. Wellicht dat dit is opgelost in een nieuwere versie? Liefst wil ik hem zelf updaten, dus als iemand locatie of bestanden heeft dan graag Alvast dank! PS dat online of via WLAN updaten werkt bij mij ogenschijnlijk niet. Enkele minuten staat er, maar na 15 minuten gebeurt er nog steeds niets dan 'draaien' .
 3. Thx, obv van je ervaring ga ik dus de audi trottle mod niet uitproberen. Ben benieuwd of iemand positieve ervaringen heeft met het gesuggereerde alternatief “driving profile switchover”.
 4. Top, thx. Wat is je ervaring? Rijdt dit echter beter, zitten er nadelen aan, of is het mogelijk kwestie van proberen en aanvoelen? Ben m.n. Ook benieuwd naar impact op DSG instellingen. Neem aan dat bij deze wijze van aanpassen middels VCDS dat er geen risico is op disfunctionele ACC oid. Klopt? 44 steering assist security access 19249 adaptation driving profile swtichover set "incremental controlled over time" to "direct controlled over”
 5. Op Ross-Tech.com lees ik een aanpassing van, wat ik begrijp, de gevoeligheid van het gaspedaal [Audi Throttle Mod]. Ik lees enkele ervaringen hier en daar op het internet. 123 kwam ik met zoeken niemand alhier tegen met ervaring met deze mod. Mogelijk niet de goede zoektermen ingevoerd of is er niemand die het geprobeerd heeft? Mocht dit wel zo zijn dan hoor ik graag je ervaring met deze aanpassing. Thx! ps twijfelde tussen motor vs electronica bij plaatsing.
 6. Wellicht nog leuk om te weten: het aanzettenv an "Rain Closing" heeft naar mijn medeweten er bij mij ook toe geleid dat mijn zonnescherm dichtgaat als de zon op de auto schijnt. Niet de warmte binnen, maar de intensiteit van het zonlicht op de sensor is hiertoe bepalend gebleken. Heel relax. Mocht je leren interieur hebben is het aanzetten van de memory op de verwarmingsstand van de stoelen (zeker voor de bestuurdersstoel) ideaal. Je moet deze nu bij iedere start opnieuw instellen, dan niet meer. Zie de topic "wederom passat" van mij of PB.
 7. Kan geen sleutelgat ergens vinden. De huidige knoppen passen i.i.g.
 8. Nou. De knoppen van onderdelenfirma binnen en geplaatst. Persoonlijk vind ik dit beter dan dat bubbelende plastic. Mocht iemand nog ideeen hebben over toepassingsmogeljjkheden dan houd ik mij aanbevolen. Tot die tijd zijn het heerlijke tektiele knopjes om op te pushen. Voor als ik een ongeduldige bui heb 😜
 9. Dat is best een mooie oplossing en niet (zomaar) passend. Zal dan zeker de kuip met gaten moeten aanpassen (w.o. die haakse delen). Of deze dan ook diep genoeg is of juist te diep? Ook zie ik dat de afstand tussen autohold veel minder groot is dan bij mij. Dus mogelijk ook niet in lengte passend. Ik houd het ff achter de hand wel. Thx!
 10. Ik heb (een setje) knoppen gevonden voor 20 euri excl. verzending die hierin 'horen'. Ga dat maar proberen, want mijn VW garage kwam met het briljante idee dat hier een matje in moet voor een sleutel (...) 🙄 https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/jkv959001b/onderdeel/schakelaar/onderdeelid/9061805/ Als dit past...dan is het de vraag welke functie ik de toetsen mogelijk kan geven (aanzetten en dimmen van discoverlichting in de auto ofzo)...😄 Alles om van het plakband af te komen...
 11. Pos 1 knop zie ik niet. Die lijk ik niet te hebben. Ga ik JKV 857 140 A proberen of die passen. Thx!
 12. Diver. Dat is natuurlijk geen enkel punt. Zo fijn dat je meedenkt! Blijkbaar rijd ik in een 'oude' taxi: verklaart waarom de achterbank te verwarmen is 😉 De middenconsole is blijkbaar echt anders op dit detail. Ik dacht ook aan wegsnijden horizontale delen, schuren van inkepingen en dan rubbertje er inleggen als sleutelbakje. Heb je wellicht code voor rubbertje sleutelbak? Gaat ik 'ns ff creabezig zijn.
 13. Helaas de 5M0 035 345 past niet. Dit gaat hem niet worden (zie foto's). Iemand nog een alternatieve oplossing? De afdichting JKV 863 234 heb ik er wel in zitten. Hoe kan dit nu niet passen?!
 14. Thx Driver! Ff dealer bellen voor de bestelling. Beter dan plakband...
 15. Wat kan er op of er in? Denk je dat ik het kan vervangen?
 16. Thx. 2017. Heb heel wat gegoogled op foto's en ervaringen. Nog niets kunnen vinden. Mysterie van Middenconsolegaten 😵
 17. Het lef gehad het er af te halen...een plastic randje met 2 vierkantjes kan er daarna ook af. Dan zie je een tweetal gaten zonder 'bodem'. Compleet onduidelijk waartoe dit dient. Er zijn 2 uitstekende randjes in het midden die in de weg zitten om een sleutel te laten passen. In het instructieboekje zie ik hierover ook niets. Iemand een idee: - wat hier mogelijk 1e heeft gezeten? - hoe ik hier een 'gewone' sleutellegplaats van kan maken? Alvast dank voor het meedenken met het misterie... 😄
 18. Thx. Concept bekend en naam niet. Geweldig...je legt perfect mijn dilemma op tafel. Curiosity kills the cat, right? 😅
 19. Het bestaat uit 2 diepe stukken met brug. Tenzij er wat 'uit' kan zal mijn sleutel niet passen. Overweeg die 'sticker' er maar eens af te halen en te bezien wat ik aantref...
 20. Op mijn middenconsol zit een klein n stukje waarvan de functie mij onduidelijk is. Van dealer af is dit afvellakt. Er zitten twee gaten onder. Eentje wat meer vierkant, de ander meer rond. Wat hoort hier (wel) te zitten?
 21. Helemaal goed! Zelfs padding van binnen hiertoe. Hoe mijn brein de verbinding niet legde 🙄 Thx all!😀
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden