Ga naar inhoud

WJT_

Members+
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Omgeving Nederland...
 • Naam
  W.J.

Overige

 • Auto
  Passat 3G 2.0TFSI

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. WJT_

  ACC inbouwen

  Ik ben er inmiddels achter wat precies de ACC inbouw een stuk duurder maakt, de SWAP FeC Codes voor de radar zullen waarschijnlijk via de officiële weg/dealer worden gekocht. Wellicht al bekend bij jullie maar ik dacht ik deel het toch even: The Radar sensor is "Protected" by two Cryptographic Functions. 1. Component Protection 2. SWAP FeC Codes For Radar there are five possible FeC's possible. - only Frontassist - Frontassist and ACClow (160 km/h) with DSG - Frontassist and ACChigh (210 km/h) with DSG - Frontassist and ACClow (160 km/h) with manual Gearbox -
 2. WJT_

  ACC inbouwen

  Volgens mij net zo als met carplay ontgrendelen heb je zo’n registratie document nodig van VW wat ze dan online gebruiken om de optie te activeren?
 3. WJT_

  ACC inbouwen

  Prijzen inmiddels binnen, 480 voor CC en 900 euro voor ACC.... Schijnt allebei zelfde inbouw te zijn alleen kennelijk het activeren van de ACC is een stuk duurder. De knoppenset op het stuur is wel verschillend uiteraard. Wie geeft mij even een zetje in de goede richting 🤪 ga ik de ACC erg missen? ( gebruik het sowieso niet voor woon werkverkeer )
 4. Afgelopen weken al 2 meldingen gehad van front assist. Beide gevallen inderdaad auto's die afslaan waarvoor je eigenlijk niet op de rem hoeft.
 5. WJT_

  ACC inbouwen

  Het lijkt dat de normale CC ook voorzien is van CP. Als ik onderstaand pakket zie bij Kufatec staat er ook onderaan vermeld 'ODIS and online connection are required to activate the system' https://www.kufatec.com/en/volkswagen/vw-passat/passat-b8-3g/cruise-control-retrofit-for-vw-passat-b8-41482 Misschien toch maar langs Cartronic om het te laten regelen.
 6. WJT_

  ACC inbouwen

  zou dit de knoppen set zijn voor cruise control zonder ACC?
 7. WJT_

  ACC inbouwen

  Thanks! Zet mij toch weer aan het twijfelen of ik wel zoveel moeite moet doen voor ACC. Er zijn volgens mij ook stuurknoppen sets met normale CC ipv ACC voor de Passat. Op mijn vorige 3C had ik een losse stuurhendel wat ik altijd veel beter vond dan stuurknoppen. Is dit ook op de B8 nog mogelijk?
 8. WJT_

  ACC inbouwen

  Normale CC is ook nog een optie maar ook de traffic jam assist leek mij wel een leuke functie maar misschien is het ook wel iets wat je een keer gebruikt om te testen en daarna nooit meer. Wat vind jij het grootste nadeel aan ACC ten opzichte van normale CC?
 9. WJT_

  ACC inbouwen

  B8 2016-05, 2.0 tsi.
 10. WJT_

  ACC inbouwen

  Ja dat dacht ik ook, maar volgens mij zijn de radars in de Passat hardware matig allemaal hetzelfde alleen anders geprogrammeerd fabrieks af?
 11. WJT_

  ACC inbouwen

  Thanks voor de link. Ik heb sowieso de radar al in het logo voor Front Assist wat wel al op de auto zit.
 12. WJT_

  ACC inbouwen

  Weet iemand wat je exact nodig hebt voor het inbouwen van ACC wanneer lane assist en front assist al aanwezig is? Ik heb al het e.e.a. uitgezocht en er wordt vaak aangegeven dat je de ABS pomp moet vervangen maar ik vermoed dat ik al een juiste heb omdat Front Assist ook al het rem pedaal voor je kan bedienen? Rest dan alleen de juiste stuurknoppen en een andere gaspedaal? Of mis ik dan nog zaken. Is het evt interessant om een ander stuur te zoeken met de juiste knoppen? Ik begreep dat een stuur demonteren best lastig is met kans op afbrekende plastic lipjes. Dien je ook
 13. Haha dat klopt, maar zijn die al aantrekkelijk om te kopen? Heb ze nog niet echt gezien bij mensen thuis.
 14. Dan is het 8,8kwh x het aantal dagen dat je werkt per jaar. Ergens tussen de 1500 en de 2000 kwh.
 15. Zo lang je nog voor het volledige bedrag kan terugleveren maakt dat niet uit. Als je jaaropbrengst maar genoeg is. Mocht dat ooit veranderen kan je ook in de zomer niet meer opladen s’nachts van je zonnestroom.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden