Ga naar inhoud

RedCell

Members
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  B

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Met die knop kan alles. Het is alleen de AB en de bestuurdersduur. Wanneer ik dus 1x op sluiten druk (en knopje/lamp binnen rood blijft) kan ik portier weer gewoon openen met AB. Maar 2x drukken, en dus geel lampje) blijft hij op geel en werkt AB niet meer op de deur.
 2. Geen alarm. Het gele lampje zit aan de drukknop, binnenzijde auto. Waarmee je de auto kan locken/unlocken. Links is rood, rechts geel.
 3. Het was nog vroeg..zal duidelijker proberen te zijn. Als ik 1x op AB druk om auto af te sluiten, brand er aan binnenzijde (ontgrendelknop) het rode lampje. Als je 2x AB drukt om af te sluiten wordt deze geel. Bij 1x/rood kan ik de deur wel met AB ontgrendelen. Bij 2x/geel blijft hij hier op staan...gaat niet meer open. Andere portieren werken prima. Batterij lijkt prima..kan op grote afstand auto openen..de andere deuren teminste...
 4. Afgelopen maand ging de centrale deurvergrendeling van de bestuurders kant soms moeilijker open met de afstandsbediening. Ik moest soms paar x drukken op de afsb. om deze te openen. Nu gaat hij helemaal niet meer open. Andere deuren etc gaan prima. Via hendel binnen en noodsleutel werkt het wel. Opvallend is dat bij het 1x op slotdrukken..hij wel opengaat. Bij 2x (dus wanneer lampje binnen GEEL wordt) niet meer. Iemand een idee??
 5. Hallo, Ik ben (nog steeds) in het bezit van een VW Passat 3C uit 2006. Inmiddels al 411.000km op de teller. Sinds kort merk ik dat de auto af en toe stottert / inhoudt. Het lijkt vooral bij een wat koudere motor en dan rond de 100 á 120 km/uur...en dan helemaal bij het max gas indrukken. Wanneer ik het heel geleidelijk doet, lijkt het weer nauwelijks waarneembaar. Aanvulling: 1.9 TDI motor Iemand ideeën/ervaringen? Thnx alvast!
 6. Hebben jullie het al eens zelf gedaan?
 7. Ok..thnx.. Als je auto gewoon op 4 wielen staat...is dan ook nog te controleren welke wielas defect is?
 8. Thnx..ff korte vraag over het laatste. Streepjes op asbout voor die 180c natrekken. Waarkm is dat perse 180...of...? Zit die asbout bij de lager? Zie bij sommige sites dat je naast de 4 bouten ook nog 1 extra bout krijgt geleverd..?? En..is dit een klusje wat je (normaal gesproken) in een uur kan doen?
 9. Ok..ziet er vrij simpel uit. Kan ik bij een doe het zelf garage doen. Mensen met ervaring of dingen waar ik aan moet denken???
 10. Zo te horen/merken is het tijd om ( 1 van de) lagers aan de voorzijde te vervangen. Iemand die dat kan/wil in omgeving Dronten en/of Steenwijk?
 11. Was ik vandaag even langs de dealer geweest om de fout uit te lezen: Kennelijk 'een storing' in de motor van de rechter parkeerrem! Prima...alarm blijft doorgaan en ik zei dat ik het nog wel zou laten weten hoe ik dit ging aanpakken. Was in de buurt en ik dacht, laat ik mijn auto eens door de wasstraat halen..prima..gedaan! En je gelooft het niet..na het wassen was het (luid) alarm verdwenen. Het enige lampje wat nu nog blijft branden is het gele parkeerlicht-lampje...Kortom: geen gepiep en gejengel meer... Vraag: hoe kan dit? Vuiltje ergens ??
 12. Wat kost dit bij de dealer ? Is voor mij nu (morgen) denk ik de snelste optie...voor ik gek word...
 13. Na een weekje in de Franse Alpen snowboarden wilde ik weg rijden..en ja hoor...ALARM! Geeft de lampjes aan van: (gele) parkeerrem + rood rond lampje met uitroepteken! Daarbij CONTINUE het luide alarm..welke dus ook niet meer uitgaat tijdens/na 1200 km rijden ! -gewone remmen werken nog goed! -parkeerrem lijkt ook nog goed te werken! 1: is er een optie om dit (zonder uitleesapperatuur..heb ik dus niet) te resetten ? 2: wat zou het probleem kunnen zijn ? thnx alvast voor jullie hulp en medeleven ! BJ
 14. RedCell

  Chiptuning

  Ik heb een 3C uit eind 2005, iets van 330.000 km op de teller. Zit er een max km-stand op m.b.t. het wel/niet laten chippen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden