Ga naar inhoud

RedCell

Members
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  B

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hebben jullie het al eens zelf gedaan?
 2. Ok..thnx.. Als je auto gewoon op 4 wielen staat...is dan ook nog te controleren welke wielas defect is?
 3. Thnx..ff korte vraag over het laatste. Streepjes op asbout voor die 180c natrekken. Waarkm is dat perse 180...of...? Zit die asbout bij de lager? Zie bij sommige sites dat je naast de 4 bouten ook nog 1 extra bout krijgt geleverd..?? En..is dit een klusje wat je (normaal gesproken) in een uur kan doen?
 4. Ok..ziet er vrij simpel uit. Kan ik bij een doe het zelf garage doen. Mensen met ervaring of dingen waar ik aan moet denken???
 5. Zo te horen/merken is het tijd om ( 1 van de) lagers aan de voorzijde te vervangen. Iemand die dat kan/wil in omgeving Dronten en/of Steenwijk?
 6. Was ik vandaag even langs de dealer geweest om de fout uit te lezen: Kennelijk 'een storing' in de motor van de rechter parkeerrem! Prima...alarm blijft doorgaan en ik zei dat ik het nog wel zou laten weten hoe ik dit ging aanpakken. Was in de buurt en ik dacht, laat ik mijn auto eens door de wasstraat halen..prima..gedaan! En je gelooft het niet..na het wassen was het (luid) alarm verdwenen. Het enige lampje wat nu nog blijft branden is het gele parkeerlicht-lampje...Kortom: geen gepiep en gejengel meer... Vraag: hoe kan dit? Vuiltje ergens ??
 7. Wat kost dit bij de dealer ? Is voor mij nu (morgen) denk ik de snelste optie...voor ik gek word...
 8. Na een weekje in de Franse Alpen snowboarden wilde ik weg rijden..en ja hoor...ALARM! Geeft de lampjes aan van: (gele) parkeerrem + rood rond lampje met uitroepteken! Daarbij CONTINUE het luide alarm..welke dus ook niet meer uitgaat tijdens/na 1200 km rijden ! -gewone remmen werken nog goed! -parkeerrem lijkt ook nog goed te werken! 1: is er een optie om dit (zonder uitleesapperatuur..heb ik dus niet) te resetten ? 2: wat zou het probleem kunnen zijn ? thnx alvast voor jullie hulp en medeleven ! BJ
 9. RedCell

  Chiptuning

  Ik heb een 3C uit eind 2005, iets van 330.000 km op de teller. Zit er een max km-stand op m.b.t. het wel/niet laten chippen ?
 10. RedCell

  Roetfilter of.. ?

  Resultaat: turbo vastgelopen, wordt nu vervangen
 11. RedCell

  Roetfilter of.. ?

  Vraag..die klep..zit die zeg maar, buiten de motor...tussen een aantal slangen???
 12. RedCell

  Roetfilter of.. ?

  Ik hoop het zaterdag te horen...
 13. RedCell

  Roetfilter of.. ?

  Mmmm... ????...fck
 14. RedCell

  Roetfilter of.. ?

  AABKCX0D om precies te zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden