Ga naar inhoud

RedCell

Members
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Dronten
 • Naam
  B

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. RedCell

  Verstuivers reinigen?

  Ga ik doen..thnx voor de tip
 2. RedCell

  Verstuivers reinigen?

  Moet zeggen..na 1x Wynn's en 2x JLM op kwart tank merk ik toch nu meer verschil. Het duurde even wat kilometers, maar de laatste waren nagenoeg weer normaal....
 3. RedCell

  Verstuivers reinigen?

  Ehm.....graag, maar....hij weet iets meer van???
 4. RedCell

  Verstuivers reinigen?

  Al gedaan, maar nog niet het echt beoogde resultaat. Iemand hier die een verstuiver kan vervangen of tips heeft?
 5. RedCell

  Verstuivers reinigen?

  Iemand ervaring met het (ultrasoon) laten reinigen van je verstuivers? Ik wil mijn 1.9 (435k op de teller) nog even door laten gaan..en merk wat stotteringen soms. Iemand?
 6. Niet gelukt om de VW uit te laten lezen maar wat mij soms dus opvalt: Als ik het idee heb dat hij even inhoudt en/of wat rauw loopt (stotteren)..en dit blijft doen. Dan even van contact af (ja..soms al-rijdend) starten en het is voorbij! Is dit probleem dan toch mogelijk electronisch of... ?
 7. Is dat makkelijk te zien/vinden?
 8. Ok..en dit kan zo ineens ontstaan ? Of..zit er een (verklaarbare) reden achter?
 9. Die heb ik helaas niet... :(
 10. Met die knop kan alles. Het is alleen de AB en de bestuurdersduur. Wanneer ik dus 1x op sluiten druk (en knopje/lamp binnen rood blijft) kan ik portier weer gewoon openen met AB. Maar 2x drukken, en dus geel lampje) blijft hij op geel en werkt AB niet meer op de deur.
 11. Geen alarm. Het gele lampje zit aan de drukknop, binnenzijde auto. Waarmee je de auto kan locken/unlocken. Links is rood, rechts geel.
 12. Het was nog vroeg..zal duidelijker proberen te zijn. Als ik 1x op AB druk om auto af te sluiten, brand er aan binnenzijde (ontgrendelknop) het rode lampje. Als je 2x AB drukt om af te sluiten wordt deze geel. Bij 1x/rood kan ik de deur wel met AB ontgrendelen. Bij 2x/geel blijft hij hier op staan...gaat niet meer open. Andere portieren werken prima. Batterij lijkt prima..kan op grote afstand auto openen..de andere deuren teminste...
 13. Afgelopen maand ging de centrale deurvergrendeling van de bestuurders kant soms moeilijker open met de afstandsbediening. Ik moest soms paar x drukken op de afsb. om deze te openen. Nu gaat hij helemaal niet meer open. Andere deuren etc gaan prima. Via hendel binnen en noodsleutel werkt het wel. Opvallend is dat bij het 1x op slotdrukken..hij wel opengaat. Bij 2x (dus wanneer lampje binnen GEEL wordt) niet meer. Iemand een idee??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden