Ga naar inhoud

erwinvh3

Members+
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over erwinvh3

Profile Information

  • Plaats
    Vleuten
  • Naam
    Erwinvh

Overige

  • Vagcom
    OBDEleven

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

erwinvh3's Achievements

1

Community reputatie

  1. Ik heb een tijdje geleden een R-line stuur gekocht met flippers. Ik heb zelf een VW Passat B8 schakelbak met een 'gewoon' stuur, wel met allemaal bediening knopjes. Het R-line stuur is natuurlijk bedoeld voor de DSG-variant, maar wat gebeurt er als je het monteert in een Passat B8 met schakel versnellingsbak? Weet iemand of ik dit stuur wel kan gebruiken? Alle knopjes op het sturen zijn wel precies hetzelfde, zoals adaptive cruise controle, speedlimit, voice, enz. Ik heb de bedrading van de flippers binnen in het stuur al los gehaald, de flippers zitten er dus voor spek en bonen.
  2. inderdaad wel gek dat hij niet in de webshop van Volkswagen te koop is, daarom heb ik hem maar gedownload. Ik vond dat het lang genoeg geduurd heeft. Ik had normaal een RNS315 in mijn auto maar in januari 2020 heb ik een RNS510 gekocht en ingebouwd. Voor de RNS315 was er vervolgens wel een update, dus ik dacht dat die RNS510 waardeloos geworden was, daarom heb ik de RNS315 weer ingebouwd, ook omdat ik hem sneller vind opstarten dan de RNS510. De RNS510 heb ik op een voeding aangesloten en geupdate. Binnenkort weer eens inbouwen.
  3. Versie V17 is er! Ik heb hem binnen en zojuist op mijn RNS510 gezet. Mijn apparaat geeft aan: versie 8557.
  4. Misschien een beetje laat, maar toch. Je kan een zelfdimmende binnenspiegel vervangen door een handmatige exemplaar. Ik heb het zelf ook gedaan. Het kost wat kracht om de spiegel los te krijgen van zijn steun van een handmatige binnenspiegel en ook het monteren, maar het lukt zeker wel. Ik heb ook eerst drie automatisch dimmende spiegels versleten. Ik had eerst op internet gevonden hoe iemand een ombouw maakte van een handmatige naar een automatisch dimmende spiegel had gemaakt. Toen zag ik dat beide steunen op beide spiegels passen.
  5. Misschien een beetje late reactie, maar goed. Ik zou nooit velgen met een afwijkende ET waarde doen. Het klopt dat de wielen dan meer naar binnen of buiten staan, maar het gevolg is dat de wiellagers eerder versleten raken. Het midden van de velg moet in een lijn staan met het wiellager, hoewel een speling van 5mm getolereerd wordt. Als je dus velgen van een 3B met een ET-waarde van 45 op een 3BG zet die een ET-waarde van 37 moet hebben, zit je er 8mm naast. Niet dat je morgen versleten wiellagers hebt, maar hou rekening met een zwaardere belasting.
  6. @Pokie: Had je deze rubbers vervangen alleen omdat ze speling hadden of hoorde je ook nog geluiden in de auto afkomstig van deze rubbers?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden