Ga naar inhoud

morrisjim

Members+
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over morrisjim

  • Verjaardag 24-09-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Oud-Turnhout
  • Naam
    Jim

Recente bezoekers van dit profiel

541 profielweergaven

morrisjim's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo allemaal, Toen ik op AliExpress zocht op B8 accessoires kwam ik toevallig deze advertentie tegen: OEM Rear Seat Heater Pad with Heating AC Controller Panel Cable Harness Set for VW Passat B8 https://nl.aliexpress.com/item/OEM-Rear-Seat-Heater-Pad-with-Heating-AC-Controller-Panel-Cable-Harness-Set-for-VW-Passat/32821753707.html Nou ben ik best handig met dingen inbouwen én ik heb geen stoelverwarming achterin dus overweeg dit aan te schaffen. Alleen heb ik dit type knoppenpaneel voor de climate control achterin nog nooit gezien in een B8, dus vroeg ik me af of iemand kan bevestigen (of ontkrachten) dat het hier om een OEM onderdeel gaat en of het überhaupt verstandig is om dit te kopen. Hoor graag jullie opinie!
  2. Ik heb een Huawei E8372 stick gekocht via AliExpress (via deze advertentie) en er 32 euro voor betaald, verzendkosten gratis. Was binnen 10 dagen binnen. Bij mijn Vodafone abonnement (Red Super) zit een gratis multi-sim (bij andere abonnementen van Vodafone kun je die voor 5 euro/maand erbij krijgen) en de stick zit in de achterbak van mijn Passat in een USB 12V ding. Geen omkijken meer naar, mijn Discover Pro heeft altijd zo'n 2 minuten nadat ik de auto start automatisch verbinding gemaakt en Car-Net werkt verder helemaal prima. Het netwerk dat de Huawei aanmaakt staat op verborgen dus je ziet in de auto ook geen wifi netwerk verder. Kunt ook alsnog de hotspot van de Discover aanzetten, dat werkt ook gewoon prima. Deze oplossing is eigenlijk effectief hetzelfde als dat de Discover zelf een simkaart-slot had gehad.
  3. Weet niet of dit het juiste subforum is voor deze vraag, alvast excuses als dit niet zo is. Heb eind vorige week mijn nieuwe Passat opgehaald (Comfortline Business) en het valt me op dat mijn auto me niet de mogelijkheid geeft om mijn sleutel te koppelen aan een gebruiker. De twee jaar oude Passat van mijn collega laat dit wel toe, hij ziet ook iedere keer bij het starten van de auto zijn naam in het AID. Ook heb ik in verschillende review op YouTube gezien dat men bij de settings in het infotainment-systeem een naam kan ingeven die bij de sleutel hoort. Het verschil is waarschijnlijk dat mijn Comfortline Business geen geheugenstoelen heeft en die van hem wel (hij heeft een Highline), maar ook zonder geheugenstoelen kan de auto toch instellingen zoals voorkeurszenders en andere zaken onthouden? Dus mijn concrete vraag: is dit alsnog te activeren als je geen geheugenstoelen hebt (of klopt mijn hele aanname dat dit daarmee te maken heeft niet)? Alvast bedankt!
  4. morrisjim

    File assist

    Ik heb een Comfortline Business besteld met ACC waar ik geen mogelijkheid had om de optie 'Lane Assist' aan te vinken bij de bestelling en dacht dus dat ik ook geen File Assist zou hebben, maar dit is dus wel het geval?
  5. Dank voor je (snelle) reactie. Ik vermoedde dat ook al, want het leek me raar als de achterklep dan wel Keyless was en de andere deuren niet. Maar aangezien er wel meer dingen niet kloppen/onduidelijk zijn in de configurator op volkswagen.nl dacht ik het toch even te vragen. Inderdaad een goed idee om een uitdraai te vragen, dank voor de tip. Zo is me ook volkomen onduidelijk of mijn auto nou zaken zoals Traffic Assist en verkeersbordherkenning heeft, staat ook nergens in de opties maar hij heeft wel Adaptive Cruise Control standaard. De verkoper wist me niet eens te vertellen of de stoel elektrisch verstelbaar was, zucht (dat weet ik inmiddels wel, half elektrisch).
  6. Goedenavond iedereen, Gisteren heb ik bij de leasemaatschappij een Passat Limousine Comfortline Business besteld en het is me niet duidelijk of hier nou wel of geen Keyless Access op zit. Het staat nergens vermeld in de lijst met opties die ik aan kon vinken en ook niet bij de standaard opties, maar ik heb wel de Easy Open achterklep erbij besteld waarvan de beschrijving zegt "Kofferklep met sensorgestuurde opening en elektrische sluiting, met afstandsbediening en Keyless Access". Op de volkswagen.nl pagina van Variant staat het wel als standaard uitrusting bij de Comfortline Business maar bij de Limousine mist iedere referentie (behalve dat ie de Keyless Start knop heeft). Ik vraag me dus af of deze auto Keyless Access op alle deuren en de achterklep gaat hebben of niet. Had al een mailtje naar m'n dealer gestuurd, maar daar hoor ik waarschijnlijk volgende week pas wat van. Iemand enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden