Ga naar inhoud

morris

Members+
  • Aantal items

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over morris

Profile Information

  • Plaats
    Delft
  • Naam
    Morris

morris's Achievements

15

Community reputatie

  1. Ik was het nog niet op het forum tegengekomen, maar er is inmiddels alweer 3 weken een mapupdate voor de Discover series in de Passat http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/-/-/-/View-Promo?&cwt=application/ApplicationFrame_campaign_light&Page=VW_Europe_Pro_MIB2 Ok, blijkbaar al wel genoemd in een eerdere post die ik nu tegenkom http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/41539-discover-pro-kaart-update-20172018/
  2. Ik heb tot nu toe in alle auto's die ik had een brodit houder gebruikt. Ook voor de B8. die zit rechts naast de knoppenrij van de airco. En ja, er zit iets extra's in je auto, maar het is tenslotte een gebruiksvoorwerp! ik vind de brodit houders nog best netjes staan.
  3. Dat heb ik ook. een Brodit houder klik/plak je makkelijk op een mooie plek naast de knoppen van de verwarming, en je kunt dan je telefoon fijn gebruiken voor dingen als flitsmeister
  4. in de eerste modellen Passat GTE zit daar geen QI charger onder. (bij mij althans niet). er zou een actieve koppeling moeten zijn naar de buiten antenne, maar daar heb ik vooralsnog niets van gemerkt. Ik heb evenveel streepjes ontvangst wanneer ik de telefoon in het vakje leg, tov de telefoon niet daar. Daarnaast werkt Android Auto alleen met een kabel, dus dan is dat hele vakje een beetje onzinnig (omdat de telefoons met aangesloten kabel daar eigenlijk net net meer inpassen...).
  5. Dat ligt dan aan je telefoon? Want ik kan tijdens het bellen gewoon internetten op mijn telefoon, en ook via de hotspot.
  6. Dat is dan toch gek? die component bescherming zit er niet voor niets op. Hoe kan die dealer vaststellen of die radio niet van diefstal afkomstig is?
  7. Misschien toch achteraf door de dealer aangepast? Bij ons op het werk zijn er meerdere Golf GTE's, dezelfde uitvoeringen, maar bij de 1 werkt het wel, en bij de ander niet. (wel door verschillende dealers geleverd). Mij mijn Passat dus ook niet en heb toch deels elektrisch verstelbare stoel links.
  8. Dat is dus 1 van die dingen die ik daadwerkelijk wel wil aanpassen, waarvan ik al weet dat ik het wil aanpassen Er zijn verschillende andere dingen, waarvan ik me afvraag hoe dat in de werkelijkheid er dan uitziet, en of ik het daardoor wel wil/hoef. Maar dat zijn de dingen om uiteindelijk zelf mee te spelen denk ik. Ben daarnaast ook wel benieuwd naar de features die daadwerkelijk in zo'n achterlamp unit zitten. Zitten alle LED's er in voor alle markten, of brengen ze daadwerkelijk andere units uit voor lefthanddriving en righthanddriving landen? Dat zijn de dingen die ik wel eens wil proberen zelf
  9. Hmm, dat werkt bij mij niet :/
  10. In de file, of bij lage snelheden is de afstand ook veel minder dan 20 meter!
  11. erh, goed punt! Dat zat blijkbaar in mijn hoofd dus ik weet niet of dat daadwerkelijk zo is.
  12. Ik heb ook ledplus, dus je zou met mij kunnen vergelijken, maar gezien je woonplaats zijn er denk ik wel forumleden die dichter bij wonen
  13. Hij 'moet' ook wel meer ophalen dan alleen je ingestelde route, anders kan de navigatie nooit effectief een alternatieve route uitrekenen (omdat ie dan niet weet of daar verkeershinder is).
  14. Als je in Hybride rijdt, dan laadt de accu automatisch op tot 4km elektrisch bereik en houdt dat vast, en als je in GTE rijdt, dan laadt ie minstens bij tot 11km elektrisch bereik. De accu via de motor opladen is extreem inefficient kwa verbruik, maar daar was je zelf waarschijnlijk al achter?
  15. Jullie hebben dan geen easy entry? Want mijn autosleutel zit ergens in mijn tas, en die gebruik ik als sleutel helemaal nooit. De auto gaat vanzelf open als je portiergreep vastpakt. En afsluiten door je vinger even tegen uitsparing van de portiergrendel te houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden