Ga naar inhoud

Sandor1987

Members+
  • Aantal items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sandor1987

  1. helaas heb ik geen manometer. vnt is afgesteld bij c en e dus verwacht dat dit goed is. ( zou de eerste keer zijn dat het mis is eerlijk gezegt mocht het zo zijn )
  2. thanks!!! hier heb ik wat aan! hier heb ik dan weer helemaal niks aan... de vnt is afgesteld bij c en e. de werking is mij zeer duidelijk alleen het was mij niet duidelijk of de n75 nu volledig afgesloten moest zijn of iets mocht doorlaten. dat is ook de vraag eigenlijk.
  3. mogguuu euhm.... middag! ik heb een probleem... zelf word ik er knetter gek van en vraag eigenlijk even een ander brein met geen wervel wind in de kop om advies. mun passat heeft een grotere turbo allemaal leuk en fijn maar nu komt het. de sinds de afgelopen paar dagen schiet meneer in de noodloop ( teveel turbo druk ) ik had wat problemen met de vnt dus die is compleet vervangen naar nieuw. nu geeft die weer het zelfde aan. bij volgas vanaf 1200 rpm begint de turbo spoelen en bij 2200 krijg je een schop in de rug en schiet hij weg. turbodruk schiet over de 3000mbar heen ( afgesteld op max 2750mbar ) de duty cycle schiet ook naar 92.4 heen. nu heb ik software matig van alles geprobeerd met de vnt map maar krijg hem niet rustig. zelf met originele software schiet hij de pan uit. nu heb ik met vcds de n75 getest en heb een verschil van 80mbar met de duty cycles. als ik tijdens de test de vacuum slang eraf trek vol ik dat er altijd heel iets vacuum op staat. mag dit? of moet hij tijdens nul last geen vacuum hebben?
  4. bij mij lekte hij ook niks maar liep het terug richting de pomp... heb toen alle slangen vervangen en opgelost.
  5. Je geeft zelf al het antwoord... Ik vermoed dat je eerst de lucht uit het brandstofsysteem aan het pompen bent. ik heb ut mee gemaakt na vervangen van de brandstoffilter zijn er scheurtjes ontstaan in de slangen. daardoor komt er lucht in het systeem en start hij slecht. vandaar ook dat als hij eenmaal loopt en je de auto direct herstart hij wel direct aanslaat omdat de lucht er dan uit is.
  6. ik kijk er ook nooit naar hoor ik blijf maar aanpassingen uitvoeren en het verbruik word steeds erger:P maaaaar zodra je het gaspedaal indruk ben je alles vergeten
  7. handbak of automaat? ik heb automaat en staat gewoon bekend als zuipers:P
  8. 1 op 13 met de TDI en cruise op 110km/h maar wel dikke sloffen van 18inch eronder
  9. Heb vorige week een caddy gehad met precies ut zelfde en ook de DPF alleen deze gaf wel aan dat het mislukte. Misschien lukt het bij jou om het programma af te maken en dan zul je geen foutmelding krijgen. Tenzij de dpf te vol zit maar dit kun je ook zien met de VCDS kabel. heb hem voor de beste man uit de software gehaald en rijd als een nieuwe de pot moet er visueel onderzitten voor APK! na leeg halen zul je de turbo meer horen is normaal. ( kan meer gaan fluiten )
  10. perfecte combo is s3 met witte spider pad. of flinke correctie toe te passen. daarna s20 en nu begint hij al als een malle glanzen. daarna af te toppen met s30/40. dan ben je klaar met s3 zou je ook kunnen aftoppen alleen is de glans minder.
  11. hoor je hem ook afblazen? zoja dan is het de divertervalve. heb je hem ook al is uitgelezen?
  12. er zijn foefjes voor. software matig uitzetten kan op 2 verschillende manieren. 1 je DPF check lampje blijft ook uit ( correcte manier van uitzetten ) 2 je DPF check lampje gaat wel aan tercontrole en de mappen in de software + foutcodes worden eruit geschreven. daardoor loopt hij door zun programma heen maar doet niks. heb eergister voor een duitse auto manier 2 toegepast en kwam fluitend door de keuring heen.
  13. controleer de afwatering maar is onder de accu die zal wel dicht zitten
  14. hierbij de mercedes foto's 1 hitje van sholl S20 + spider pad! ut ziet duidelijk de krasjes. SimsalaBIEM #HoefNiksMeerTeZeggen! ps mocht je uit de buurt komen van zevenaar en je bent nieuwsgierig kom maar langs mag je stukje zelf proberen op je eigen auto. met de dual action en sholl pakketje.
  15. Sholl S20 met spiderpad ( op carclean sample pakket ) machine Autobrite DA-12MM dual action. http://www.autobritedirect.co.uk/index.php/polishing-prep-waxing/machine-polishers-polishing-kits/the-da-12mm-dual-action-polishing-machine-by-autobrite-direct.html heb de machine bij brilliant detailing vandaan! zal even kijken heb ergens ook nog foto's van een mercedes c200 met alleen een sholl hitje
  16. jaa heb nog 3x een dropbox account waar nog van alles instaat dus ff uitzoeken heb ergens ook nog een foto van een rode ibiza ( uni rood ) die hebben ze gewassen met een schuurspons. heb alleen sholl s20 gebruikt.
  17. voor de mensen hier heb ik nog een filmpje gevonden wat sholl doet op een VW lak! dit is een 1 hit met alleen s20 en bij behorende pad!!! https://www.youtube.com/watch?v=BzJkileWiHI
  18. ik heb er hier nog 2 liggen alleen komen van een v6 tdi af... ik weet niet of de eprom overgezet kan worden zodat je met zelfde software rijd.
  19. bij een noodloop MOET er een storing instaan of je TCU is kapot kan uiteraard gebeuren. heb je de bak laten flushen of gewoon zelf afgetapt en weer bijgevuld?
  20. als je zelf vcds heb kun je het ook testen door kanaal 11 dacht ik basis instellingen met motor stationair. je auto gaat dan 1400 toeren draaien en zo gaat hij de vnt testen. paar seconden aan en daarna af. maak is een rijdende log van kanaal 003, 008, 011 en post dat is hier. met cruise op de 80 ging hij zelf spontaan in noodloop of pas met gas geven? als het met gas geven is dan heb ik een sterk vermoeden dat je VNT vervuild is... hij houd dan telang zijn druk vast en grijpt je map sensor in. maar dat is terug tezien in de log
  21. als het een benzine is dan moet je hem inderdaad langer door trekken!
  22. sholl is echt een aanrader! vooral met duitse harde lakken doet het zun werk goed. heb ook de lijn van scholl. heb nu een poolse polijstpasta + pad die ik ga proberen die schijnt nog harde te cutte en fijner af te kunnen werken dan scholl dus ben benieuwd.
  23. je geeft eigenlijk het antwoord al zelf met de LuchtMassaMeter. Nu werkt hij zodanig slecht dat hij de motor afremd. en in noodloop loopt hij duidelijk beter. Je luchtmassameter kan de lambda mee nemen!!! andersom btw ook. Bijde sensoren kun je uitlezen met vcds in meetwaardenblokken. voor de LMM moet je even rijden. 3de versnelling en vanaf 1200RPM tot aan 4000RPM volgas. de LMM moet dan maximaal uitslaan bij ongeveer 1500 a 1750RPM tot aan 3000RPM en mag daarna heel iets afzakken. haalt hij de waarde niet dan geeft de lmm door dat er te weinig lucht binnenkomt. de LMM regelt de inspuiting en hoeveelheid via de LMM!!! de lambda kun je ook in de meetwaardeblokken zien die moet met stationair gigantisch schommelen tussen 0.1 en 1 dacht ik snel uit het hoofd.
  24. voor de duitse harde lakken heb ik scholl echt een fijne pasta + de pads die erbij horen. doet wat het moet doen! zie hier het resultaat met 1 hit van de s20 en spiderpad ( sample pakket van carclean voor 20 euro ) de motorkap zat onder de was krassen.
  25. ik zal van de week is proberen om vanaf 3000 toeren het vermogen toe te laten nemen 400nm+ kijken wat het doet. als ik nou richtlijnen had was het makkelijker
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden