Ga naar inhoud

NightBlueBE-R

Members+
 • Aantal items

  282
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

88 Excellent

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Utrecht
 • Naam
  Hugo

Recente bezoekers van dit profiel

303 profielweergaven
 1. In NL zal je denk ik veel business edition (comfort line +) of business edition R vinden (higline +). Zelf nu 140k weg met mijn 1.6 diesel en behalve terugkerende roetfilter problemen geen bijzonderheden. Die roetfilter problemen zijn volgens mij zeldzaam. Als je het hebt als particulier wel vervelend want bij mij is het filter nu al 2x vervangen (garantie) en dat is een duur geintje.
 2. Al maanden zin in autovakantie naar Kroatië. Twee weken voor vertrek problemen met roetfilter van mijn B8. Opeens even spannend wat dat voor de vakantie zou betekenen. Eigen auto mee of andere, en wat voor dan? Allemaal super gelopen, eigen auto wordt gerepareerd en wij gaan met een andere B8 naar Kroatië. Ook een Rline, bomvol, mooie wielen, dsg en kantelschuifdak 👍
 3. Voor het archief: nog even contact gehad met VW Webcare. Die geven ook aan dat het abonnement voertuig gebonden is en niet over te zetten is.
 4. Weinig hoop de de dealer 😀 De andere passat is een vrij nieuwe waarbij ook een Carnet account hoort. Maar eens kijken of ik die aan de praat ga krijgen dan.
 5. Waarop baseer je je info? In het VW Carnet portaal is er de mogelijkheid om voertuigen toe te voegen bij de accountinstellingen. Dit doet mij vermoeden dat als ik mijn nu gekoppelde voertuig ontkoppel, ik de licentie vervolgens aan een ander voertuig kan koppelen.
 6. Goedenavond, Door technische problemen ga ik helaas niet met de eigen VW Passat op vakantie dit jaar. Maar wel met een vervangende in dezelfde trim Ik zou graag mijn VW Carnet abonnement voor een paar weken overzetten naar de andere passat. Iemand een idee of dit kan en zo ja: hoe? De realtime traffic informatie zou ik niet graag missen!
 7. Ik rij dagelijks de op wisselstrook vanaf Almere naar Amsterdam. Er is daar een punt in het traject waar je op een rijstrook van één baan rijdt. De zijkanten bestaan daar uit van die betonnen vangrails (barriers). Bij een vast punt heb ik ca. 2x per maand dat de auto de melding geeft 'Front Assist geen zicht' en vervolgens de radar uitschakelt. Die is vervolgens ca. 10 min uitgeschakeld en daarna is het lampje weer uit en doet alles het weer. Overeenkomst is steeds dezelfde locatie. Heb het nu ca. 10x gehad. Ben benieuwd wat de oorzaak zou kunnen zijn. Reflectie in de zijwanden? Soort digitaal gordijn van signalen in de weg ofzo? Wat zou het systeem kunnen storen? Locatie: https://maps.app.goo.gl/HzFMG
 8. *schopje* Iemand hier ooit nog verder ingedoken? Vanavond na korte tussenstop van 10min weer terug in de auto. Blies vrolijk koele lucht de auto door.
 9. Hier ook hele goede ervaringen, ook op B wegen en binnen bebouwde kom up to date info. Mijn gratis abbo loopt in 2019 af maar ga absoluut verlengen.
 10. Je kan het wel iets instellen, zo kan je bijv. instellen met welke snelheden het systeem moet rekenen. Tevens scheelt het als je veel stoplichten hebt. Binnendoor rekent de navi met wachttijden die vaak langer zijn als je gewoon lekker kunt doorrijden. Al is 15 min wel erg veel. Op ritten van ca. 45min pak ik altijd wel ca. 5 min.
 11. Ik vermoed dat het te maken heeft met Rline exterieur pakket en het Rline interieur pakket. Ik heb een normaal stuur net zwart pianolak delen in mijn Rline exterieur (bj 2016) (oei, wat klinkt dat al weer oud, voelt nog zo nieuw ????)
 12. De A2 doet het weer bij mij. Vanavond opeens weer groene, oranje en rode stukken.
 13. Ik ga hem toch maar even proberen. Heb nog niet eerder een tussentijdse update met V2 gezien de afgelopen jaren dus de link naar de niet werkende verkeersinfo lijkt er wel te zijn. Download en installatie is niet heel veel moeite. Mijn maatje met de audi had ook nog geen oplossing.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden