Ga naar inhoud

2015GTE

Members
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Almere
 • Naam
  DM
 1. Bij mijn 2015 B8 gte) hetzelfde probleem, ook geheel dof en niet meer glanzend te krijgen. en het is inderdaad een kunststof strip met glimmend laagje.
 2. Zo dat is al snel. Ook bij mij geen olieverbruik , huidige stand 92.000 km
 3. Goedemorgen, ik heb al enige tijd problemen met de standkachel van mijn Passat B8 GTE. De werking is zeer grillig, of hij doet het of niet of hij haalt de ingestelde temperatuur niet. Auto is al diverse keren bij de dealer terug geweest en als zij hem testen werkt e.e.a. wel :(. Alle instellingen al eens geprobeerd, via het menu in de auto, via de app, via de PC met Car-net. De kachel schakelt in ( kan ik zien aan het laadstation en groen knipperende lampje in de grille) maar geeft geen warmte af. De werking is zeer grillig zit ook geen patroon in. Heeft iemand dezelfde ervarin
 4. De remlichten gaan bij het uitrollen en in de B-stand niet direct aan, pas bij een bepaalde vertraging lichten ze op. zodat je achterliggers inderdaad niet gek worden.
 5. Werkt erg plezierig, je kunt circa 8 sec. je stuur los laten dan volgt een waarschuwing, na weer 10 sec. een hardere piep en aansluitend treed emergency stop in werking met remingrepen en uiteindelijke volledige stilstand. Dus niet uitproberen op de A1 Bij file-assist werkt dit ook erg goed, alleen bij die lage snelheden zou je wensen dat het systeem wat later begint te gillen.
 6. Sinds december 2015 in het bezit van een GTE variant en inmiddels 45.000 km verder. Ik ben erg tevreden met de auto, heb eerder XC60 en V70 gereden, maar v.w.b. beleving en kwaliteit doet de Passat weinig onder. Mijn gewenste verbruik blijft erg achter door een opdracht in Drenthe waardoor ik dagelijks 320 km rijdt. Met een volle accu heen en een volle accu terug en 135 km op de cruise control rijdt ik in de mix 1 op 16,5. Deze afstanden zijn natuurlijk killing voor een plug-inn. Net als bovenstaande berichten ook bij mij is het elektrisch bereik beperkt, 50 km haal je nooit, met 100 km o
 7. OK, dat is helder. Ik wist niet dat de gewone Lane assist onder de 60 niet werkte. En inderdaad als je een kort moment stilstaat en de melding ACC actief staat in het scherm trekt de auto automatisch weer op, boven de drie seconden dus niet, vindt ik persoonlijk jammer maar goed je kunt niet alles hebben. @@martijn v o Twee maal op de telefoonknop drukken om op te hangen werkt bij mij niet, Op de Phone knop drukken werkt wel om dan op te kunnen hangen. Tnx voor de antwoorden.
 8. Mede B8 rijders, Ik zie waarschijnlijk iets over het hoofd maar...... Indien mijn Discover Pro op het navigatiescherm staat en de telefoon gaat, komt er een keurig schermpje in beeld met de bekende rode en groene hoorn om te weigeren of op te nemen. So far so good. Zodra ik opneem verdwijnt na enkele seconden dit pop up schermpje. Indien ik het telefoongesprek wil beëindigen kan ik dus nergens op het rode telefoonhoorntje drukken ??? Kortom ik wacht tot de andere kant ophangt of ik beëindig via mijn telefoon (niet echt veilig) Heb het instructieboekje er al op nagezien maar dit bied gee
 9. Op de kop van de richtingaanwijzer steel zit een knop, indien je die indrukt zie je de rij hulpsystemen, scroll naar side assist en druk op OK, dan is dit systeem uitgeschakeld. Kan ook via menu overigens.
 10. Tnx, dan ga ik dit aanschaffen , en weet ik zeker dat eea werkt.
 11. Bijgaand een screenshot van de prijslijst juni 2015 van de GTE. Daar staat bij het normale pakket Niet i.c.m. LED verlichting Plus. Ik heb zelf ook het ass. pakket Plus en de Led plus optie en zie ook geen instelling om voetgangersherkenning aan of uit te zetten. Heel vreemd.
 12. @@Bricks Kun je aangeven welk type 4g stick je hebt gekocht ? en met welk data abonnement ? En krijg je geen foutmeldingen op het scherm ? Ik heb via T-Mobile een Huawei E3372h met data abo aangeschaft maar helaas kreeg ik het niet werkend doordat het systeem een error gaf (via usb in armsteun bakje) E.e.a. geretourneerd en nu zoekend naar wel een werkende oplossing met een internetstick. b.v.d.
 13. Ik heb de website bekeken, en ben zeer geïnteresseerd in een aantal aanpassingen voor mijn Passat B8. Er staan geen prijzen op de website, weet jij hoe de tarieven in elkaar zitten ? Is dit per module aanpassing of hebben ze een all in tarief. Wat ben je er ongeveer voor kwijt.
 14. Ik ben gegaan voor de conti's TS850 , 215/55/R17 op de MAK Wolf velg en heb direct een compressor setje erbij gekocht bij de dealer. Had inmiddels ook wel weer wat moeite om aan deze bandjes te komen, de levertijd liep hard op. Voor de wintersport setje Weissenfels Prestige sneeuwkettingen erbij gekocht, bij de online winkel van Tom Coronel het voordeligst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden