Ga naar inhoud

mca

Members+
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mca

Profile Information

  • Plaats
    Amersfoort
  • Naam
    mca2

Recente bezoekers van dit profiel

411 profielweergaven

mca's Achievements

1

Community reputatie

  1. Kheb een voorloopauto gekregen en moet dus nog een half jaar wachten met bestellen
  2. Hmm, dat is dan weer niet zo premium. Dan allicht toch maar de comfort uitvoering met een 4G mifi stick? Dan heb ik toch hetzelfde als de premium met daarin de tweede sim?
  3. Helder (alle andere replies ook, thanks). Premium telefoonvoorbereiding kost me de kop ook niet met 3 euro, dus laten we dat maar doen. Heeft de premium nog wel dat "bakje" dat het antenne signaal oppikt? En zijn de usb/line-in-aansluitingen verder gelijk?
  4. Lijkt me toch dat de comfort onderdeel is van de exec plus. Wat brengt premium extra trouwens? Alleen dat rSap dat niet ondersteund wordt door Apple? Of krijg je er nog andere zaken bij?
  5. Thanks again. Ik lees nu dat in de connected series in het executive plus pakket telefoon voorbereiding plus aanwezig is. Is dit weer wat anders dan comfort?
  6. Thanks voor het delen van je ervarinen. Begrijp ik het goed dat boven de 65kmu het groot licht (DLA) niet actief is en je dan "gewoon" je normale dimlicht hebt? En is dit voldoende licht? Ik meen gelezen te hebben dat dit normale dimlicht nogal kort staat afgesteld?
  7. Zijn er al ervaringen met het Bestuurdersassistentpakker Plus? De combinatie Lane Assist in ACC lijkt een hoop te beloven in de file maar is dat ook zo? En kun je LA ook eenvoudig uitschakelen, is er een knop voor? En hoe is de performance van DLA? Ik lees dat het normale dimlicht nogal weinig licht geeft en het groot licht niet altijd daar schijnt waar het moet schijnen? Zijn hier nog instellingen aan te doen?
  8. Pon spoort idd niet helemaal. Het model is gebaseerd op de highline maar verkoper vermoedde idd ook dat ze nog een stapel overjarige lelijke velgen hadden liggen. En een aantal opties kan hier in NL niet of alleen als onderdeel van een pakket.
  9. Super lelijk niet maar echt mooi zeker niet. Die Salvador velgen zijn beter maar dat kost je weer 1200 euro (ok, eigen lijk 6 want je krijgt er AID bij) maar dan kan kessy niet meer? Dan maar die Nivelles voor 170 euro.
  10. Die velgen zijn idd niet zo mooi. En thanks voor de prijslijst. Is weer ouderwets onduidelijk! Bij standaard opties wordt voor de plus het Dynamic Chassis Control aangegeven. Verderop in de optielijst is het echter weet een optie die je los moet bijbestellen?
  11. Die Discovery Pro is helder, dat R-pakket op een 1.6 automaat vond ik wat over de top. Maar ok, als je die Pro wilt ben je met die nieuwe edition wel duurder uit. Waarom noemen ze het dan Connected series?
  12. Vandaag een mailtje gehad van PON en de connected plus series is toch wel interessant als die lijst klopt: - Dynamic Chassis Control - Advance pakket (panoramadak, klapspiegels etc) - DAB+ En dat voor dezelfde prijs als de BE-R. Helaas moet je er wel 1500 bijleggen als je Discover Pro en AID wil hebben.
  13. Ik weet niet of de Connected minder is, er zijn weer andere opties toegevoegd zoals het advance pakket met Panoramadak en als ik de prijslijst mag geloven ook DCC maar dat kan ook een foutje zijn. En eerlijk gezegd hoefde dat R-pakket van mij niet echt. Maar eerst een afwachten tot alles netjes op de site staat. Vanmiddag stonden ze even tussen de andere uitvoeringen maar dat is snel weer weggehaald.
  14. Vandaag ben ik nog eens bij de dealer wezen buurten en de BE-R is niet meer, het is nu de connected of de connected plus. Wederom gebaseerd op de comfortline en highline, al heb ik het idee dat de huidige connected plus wat minder voordelig is dan de BE-R. De R buitenkant, media pro en AID zijn niet meer standaard op de de plus maar het advance pakket (dakraam, getinte ramen etc) wel. Als je toch de media pro wilt en AID ben je nu 1000 euro duurder uit dan de BE-R maar heb je wel een dakraam maar niet het (overbodige) R-exterieur. Blijft alleen jammer dat met 21% je aan de 120pk bent gebonden als je de automaat wilt.
  15. Bericht van PON dat de BE en BE-R weer terug komt Maar wie verzint dit nu weer? Naar boven klappende spiegels?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden