Ga naar inhoud

Eduardo

Members+
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Eduardo

Profile Information

  • Plaats
    Leuven, België
  • Naam
    Eduardo

Eduardo's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zit er dan een sensor op het stuur die merkt of je hand erop zit? Of moet je effectief alle 8 sec even met je stuur bewegen? PS. File assist is dat een aparte optie? Of is dit gewoon DSG+Lane Assist+ACC?
  2. Bedankt, maar dit gaat over "Lane Change Assist", wat tegenwoordig "Side Assist" heet bij de huidige Passat (waarschuwt bij wagen in dode hoek bij veranderen van rijstrook). Ik zoek informatie over "Lane Assist", dus dat de auto het stuur corrigeert zodat je in het midden van je rijstrook blijft rijden.
  3. Hallo, Ik heb een vraag over de optie "PAX" (Side assist and Lane assist) van de huidige Passat. En meer bepaald over de lane assist. Goede ervaringen mee? Kan je je stuur écht (theoretisch) volledig loslaten op de autosnelweg? Werkt dit ook goed op kleinere wegen? Er is een minimum snelheid? Bedankt! Eduardo
  4. Wat voor een reactie is dat nu? Jij vergelijkt een een vrouw met een gebruiksvoorwerp?!?
  5. Voor mij is de auto een gebruiksvoorwerp dat er is om mij te dienen. Dus wat beter is voor mij primeert tov wat beter is voor de auto...
  6. @bm-er: blijkbaar heb je dit nog nooit geprobeerd... Ik doe dit namelijk al jaren (met voorgaande auto's) in de winter : na een kwartiertje is het al héél aangenaam in de wagen, en is het ijs van de vensters... @PassatMotion: dit ga ik morgenvroeg eens testen!
  7. Hallo, Ik heb een B6 Passat, en vroeg me af of er een manier is om de motor te laten draaien met gesloten deuren? De bedoeling is om het interieur warm te krijgen alvorens ik 's morgens vertrek. Als ik de motor start met de eerste sleutel, kan ik de tweede sleutel niet meer gebruiken om de deuren te sluiten. PS. Ja, ik weet dat dit slecht is voor de motor... Doch mijn comfort vind ik belangrijker dan de slijtage van een verbrandingsmotor. PS2. Bij mijn volgende Pasat zal de standverwarming als optie aangevinkt worden Alvast bedankt!
  8. Even op mijn eigen bericht antwoorden... Blijkbaar is dit zo voor alle 2010 Passats; zie ook viewtopic.php?f=147&t=33180
  9. Ondertussen is mijn Passat geleverd! (1.6CRTDI bluemotion, ijsland grijs, zwart interieur, thinkblue pakket). Rijdt echt heel comfortabel (perfect voor lange ritten op de autosnelwegen), veel ruimte, RNS510 is geweldig (mp3's op de harddisk is super), park assist is verbazingwekkend, airco werkt goed en is niet rumoerig, de electrische handrem is handig bij starten op een helling, ... Helaas geen telefoonvoorziening; dit is niet meer verkrijgbaar in België momenteel (vraag me niet waarom, maar dat is wel balen). De climatronic is ook iets veranderd t.o.v. wat ik verwachtte. De wagen waarmee ik een proefrit gedaan had (en ook de foto in de catalogus) was die van "foto1", terwijl mijn wagen nu de climatronic van "foto2" heeft (ik denk dat dat degene is van de Passat CC?)
  10. Neen hoor, helemaal niet. Ben geen liefhebber van sleurhutten Max. trekgewicht is 1400 kg ipv 1800 kg dacht ik, voor de bluemotion.
  11. Ondertussen heb ik een proefrit gemaakt, en is de knoop doorgehakt! Hij wordt rond juni geleverd. Bedankt voor alle hulp hier. Mijn eerste Duitse wagen na vijf Franse wagens
  12. En waar zit de microfoon dan? In de RNS510 zelf? Die optie was zelfs niet aangezig bij mijn dealer! (misschien anders in België dan in Nederland...) Kan je de 510 dan ook bedienen met dit stuur? Of is het enkel de boordcomputer en de radio? De boordcomputer bedien ik slechts zelden, dus enkel voor de radio zou het interessant zijn in mijn geval (en ik weet niet of het enkel daarvoor wel de moeite van de investering waard is). Is dat niet wat saai, echt alles in het zwart? Ik weet het niet hoor, ik heb 'm nog niet gezien... Bedankt voor je reactie.
  13. Hallo! Ik mag weer een nieuwe firmawagen kiezen. Meestal kies ik voor een franse wagen, maar nu staat de Passat Variant Bluemotion met Think Blue pakket (momenteel een gratis optie die normaal 6.604,- euro kost) ook op het keuzelijstje. Ik ben eens langsgeweest bij de lokale VW dealer, en de auto viel echt in de smaak. Erg goede zetels, degelijk afgewerkt, genoeg ruimte boven het hoofd, achteraan voldoende beenruimte, en een grote koffer. Ik vind alleen dat hij er wat saai uitziet (persoonlijke smaak natuurlijk). Binnen enkele dagen heb ik een proefrit gepland, maar ik had toch al enkele vraagjes: - Er is geen bluetooth verkrijgbaar, en dit vind ik zeer eigenaardig in 2010. Volgens de verkoper zijn ze daarmee gestopt omdat niet alle telefoons compatibel waren. Vind ik maar een zwak argument. - Hoe kan ik de mp3's naar de RNS510 copieren? Gaat dat via de een cd of met een SD kaart? - Zijn er kaartupdates te verkrijgen voor de RNS510? - Als ik de "Mobile device interface (mp3/USB)" erbij neem, zit die dan in het handschoenkastje? Of is dat in de plaats van de SD kaart? - Het spelen van DVD's is geblokkeerd tijdens het rijden. Op welke manier? Als de handrem opstaat? Of boven een bepaalde snelheid? Is dit enkel via hardware te omzeilen? - Op het internet vond ik besprekingen van de RNS510 waar spraaksturing en bluetooth inzit. Is dit dan met custom firmware gedaan? - Is de optionele parkeerhulp "park assist" de moeite waard? - Als ik geen multifunctioneel stuur neem, waar bedien ik dan de boordcomputer? (op dat stuur zit enkel boordcomputer en radio, dacht ik?) - Is de voorruitverwarming erg zichtbaar? - welke kleur vinden jullie er goed uitzien? Ik dacht aan deep black of mokka antraciet. - volgens de verkoper kan ik slechts uit 3 kleuren kiezen voor de zetels: zwart, flanelgrijs of Latte Macchiato. Welke passen goed bij bovenstaande kleuren? En ook: verandert de onderkant van het dashboard dan ook mee van kleur, of zijn het enkel de zetels? - en tenslotte... is die 1.6 CRTDI een beetje te doen? Veel vragen hé... alvast bedankt om te antwoorden!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden