Ga naar inhoud

MartijnvanWijk

Members+
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MartijnvanWijk

Profile Information

  • Plaats
    Hoorn
  • Naam
    Martijn

Recente bezoekers van dit profiel

854 profielweergaven

MartijnvanWijk's Achievements

8

Community reputatie

  1. Ik heb gemeten, 12.30 v bij stilstand, 14.50 v met een draaiende motor, lijkt me prima. heeft iemand een idee hoe je de instap verlichting in je buiten spiegels kan checken, deze werken niet meer.
  2. Oke thanks! ga ik morgen even meten. Ik zal ook even zoeken naar iemand met een Vag computer in de buurt. Gr
  3. Hoi ozzy, Problemen met water heb ik bij me vorige passat ook gehad (gootje verstopt) alles onderwater. ik kan nu niets vinden wat nat is. Zou een slechte accu deze storingen kunnen geven? Ik vraag me af of de kenteken verlichting en instapverlichting in de spiegels origineel Led zijn of standaard halogeen horen te zijn ?
  4. Zou het kunnen zijn dat Led verlichting problemen geven ?
  5. Ik ben even aan het testen geweest. even los van de navigatie die niet werkt gebeurd het volgende. Als ik de binnen verlichting aanzet gaat het lampje van de achterklep knipperen ook de binnenverlichting begint dan te knipperen.
  6. Deze heb ik allemaal gecheckt, ik heb ook niet iets waar geen spanning opstaat, het navigatie systeem gaat aan en komt volkswagen dynaudio in beeld en dan weer uit.
  7. Hoi, Ik ben sinds maart in het bezit van een prachtige passat 3.6 r-line uit 2013. auto rijd perfect en is echt prachtig. sinds deze week heb ik wat kleine probleempjes.... ik denk zelf dat er elektrisch ergens iets niet goed gaat.. achterklep zit dicht maar het lampje en piepje geven aan dat deze open staat, Navigatie systeem start niet meer op, en de keyless entrey werkt niet meer. ook viel me op dat een van de lichtjes boven het achterportier ~(binnen) aan het knipperen was. iemand enig idee waar te zoeken ? Gr martijn
  8. Hij is ondertussen op de trailer vanuit Duitsland overgekomen. Nog even wachten op het kenteken...... Echt een fantastische auto ! blij dat ik weer voor een Passat heb gekozen !
  9. Yes! Zitten er allemaal op! trekhaak, geventileerde stoelen. Hij is redelijk compleet?
  10. stoel verwarming achter ontbreekt, voor de rest goed in de opties.
  11. Hoi bm-er, Ik denk dat elke optie aangevinkt is
  12. Hallo allemaal, Ik ben op dit moment eigenaar van een passat 3.2 v6 variant uit 2007. Deze heeft ze kilometers wel een beetje gemaakt ondertussen ( 250000) daarom ben ik opzoek naar een nieuwe Passat. Nu heb ik een 3.6 v6 uit 2014 op het oog, deze staat in duitsland. hij heeft net een 100000 km gelopen en is dealer onderhouden en net een nieuwe TUV. Hebben jullie nog tips of aandacht puntjes voor dit model en uitvoering waar ik op moet letten bij aankoop. Alvast bedankt Gr Martijn
  13. MartijnvanWijk

    3.2 V6 4Motion

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden