Ga naar inhoud

Robby72

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Robby72

Profile Information

  • Plaats
    Gingelom (Belgie)

Robby72's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ben benieuwd naar het resultaat! (ben zelf een beetje op zoek naar een witte tacho en wil het stuur ook behouden )
  2. De pomp dient voor de rail op druk te zetten. Wel bizar eigenlijk dat er wel degelijk iets van blokkeren vermeld staat.
  3. @ Vdub Het was de bedoeling om een richtprijs voor een ander merk te geven en niet te kritiseren
  4. Een dsg vliegwiel etc... laten monteren valt zeker mee qua prijs in de gekende bedrijven. Om even een voorbeeld te geven: vorig jaar het dual mass vliegwiel vervangen van mijn zus haar ford fiesta 1,4 tdci. Qua onderdelen kwam ik uit op ongeveer 740 euro (vliegwiel, durkgroep, druklager, olie versnellingsbak, nieuwe koppelingsplaat, nieuwe bouten om vliegwiel te monteren). Alle werk zelf gedaan en ik was ongeveer een 7tal uurtjes op het gemakje bezig hoor! (een prof monteur aan de balie deed het op een 3 tal uurtjes zij hij toen ik ah wachten was op de bestelde onderdelen). Dus de prijzen van bv VAG vallen best wel mee in mijn ogen.
  5. ik heb al verscheidene defect tellers voorbij zien komen op ebay.de Even in het oog houden dus en toehappen. Eventueel zou je ook eens kunnen kijken op bv "conrad" voor gelijkaardige leds. Ik vermoed dat dit wel goedkoper kan zijn dan een defecte teller te scoren en over te bouwen. (leds kosten nu ook niet zo veel meer) Ik ben er zelf aan het denken om zo iets te doen maar ik blijf de rode display soms wat storend vinden.... daarom twijfel ik nog (en moet eens een een witte teller kunnen scoren natuurlijk)
  6. Het blauwe uit een "oude" teller is dus goed om te zetten naar wit door simpelweg de leds te verwijderen en er witte in de plaats te zetten of niet? (buiten het display uiteraard)
  7. Robby72

    Golf motor in Passat 3c

    Ik zou me persoonlijk vragen stellen bij zo'n prijs. Gezien de lagering om zeep is... - staat krukas - staat onderblok en dan nog maar te zwijgen van de rest. Revisie op zich kan best ook wel een aardige duit kosten. Soms is het voordeliger om een geheel nieuw blok aan te kopen en de aanhorigheden over te zetten. Indien het blok geheel compleet was, dus incl aanhorigheden (vb: inlaatspruitstuk, starter, enz...) is het best wel een zeer mooie prijs.
  8. Robby72

    Schakelprobleem

    Heb in het verleden eens de bakolie vervangen van een volvo s60 d5 met ongeveer gelijkaardige problemen. Door de olie te vv (bij 120.000km) waren de problemen van de baan en schakelde de bak gevoelig beter. Kost ook niet extreem en is op lange termijn best wel gezond voor de bak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden