Ga naar inhoud

martijn171175

Members+
 • Aantal items

  427
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door martijn171175

 1. Ombouw naar een B7 abs is ook niet zo maar een wissel. De stekker zit namelijk niet op dezelfde plek en dat zal dus inhouden dat de bestaande kabelboom voor de abs verlengd moet worden.
 2. Stuurhuis is volgens mij altijd geschikt bij een B7
 3. http://s.aliexpress.com/JF3EjE7b
 4. http://s.aliexpress.com/uuUfqma6
 5. Ik heb ook Comfortmodules gezien voor 4 tuerer. Sterker nog, die heb ik er in zitten. Weet niet of dat het probleem van de achterdeuren zou oplossen. Ik heb net als Bonny een auto uit 2008 (mj 2009) waardoor het sowieso werkt.
 6. Het sproeien van de koplampen gebeurt maar 1 van de 5 keer. Dus bij de eerste keer sproeien en daarna pas weer bij de zesde keer. Ik sproei de eerste keer dus zo kort dat de koplamsproeiers nog niet eruit komen en daarna kun je 4x jouw raam sproeien...
 7. @@edje Hierbij een link naar een versterkte koppeling; http://www.performance-kupplung.de/shop10/index.php/verstarkte-kupplung-zf-sachs-2290601009.html
 8. http://www.performance-kupplung.de/shop10/index.php/verstarkte-kupplung-zf-sachs-2290601009.html
 9. @@Passat Rdi kom maar door met jouw bericht. Er is weer ruimte in mijn inbox
 10. Schade viel gelukkig mee. Enkel een paar krasjes. De ene sneeuwketting waren we een paar kilometer eerder al verloren. ???? Gelukkig nog wel terug gevonden en erop gemonteerd. Zonder was namelijk geen succes????
 11. Iets teveel rechts gehouden, van de weg gegleden met 1 sneeuwketting en de sneeuwwal verplaatst. Er moest grofgeschut komen om ons eruit te trekken.
 12. Passat in de sneeuw, klaar voor vertrek ----> Passat heel diep in de sneeuw, om van nog dichterbij te bekijken (alsof we niet genoeg hebben gezien)????
 13. Laatste omdat het al donker werd (vandaag om 14.14 uur...)
 14. Nog een foto van de andere kant...
 15. Vandaag "even" naar de poolcirkel
 16. Peter, Ik heb wel interesse. Vind het mistachterlicht inderdaad niet zo indrukwekkend op het moment...
 17. Mooi hoor nog een R36 replica in mocca brown...
 18. SML heb ik aangesloten via het boordnet (aangesloten op de aansluiting van de kentekenverlichting)
 19. Side assist zijn de lampjes in de spiegel die aangeven of er iemand in de dode hoek zit (het systeem is veel verfijnder, maar even kort door de bocht is soms makkelijk). Side assist plus werkt samen met lane assist, mocht er iemand in de dode hoek zitten, zal de lane assist proberen je tegen te houden om van baan te veranderen. Het stuur gaat zwaarder, het side assist lampje knippert en je voelt trillingen in het stuur. Zo werkt althans in mijn Passat (B6 met B8 lane assist camera en side assist) Of dat iets toevoegt, laat ik aan de gebruiker. Ik vind het wel handig.
 20. Haha, nee hoor Jan @@Diver! Ik wacht gewoon op mijn beurt... Misschien eerst de 4 rembollen Peter maakt ons helemaal gek met die achterlichten!!!
 21. @@wulfke Peter, is het prototype al zover dat er een versie commercieel in de markt gezet kan worden?
 22. Bij mij gaat de bochtverlichting in de xenon lampen ook alleen branden wanneer de xenon aan staat, anders ook niet. Mijn code is: 2311185 voor de AFS module en voor de modules links en rechts: 00000035
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden