Ga naar inhoud

Rein12

Members+
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rein12

  • Verjaardag 26-04-1958

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Ede
  • Naam
    Rein12

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rein12's Achievements

13

Community reputatie

  1. CrossCilmate banden van Mischelin, zeer goede ervaring mee, mag je ook mee naar wintersport. Geen wisselen meer, en 110.000 k mee gereden
  2. Zelf ik heb een hele mooie passat TDI 2.0 188pk DSG6, 2015, en rijd gemiddeld 1000 km per week 1:20. kom een keer een proef rit maken en ervaar het zelf. Zelf moet ik een overstap maken naar een elektrische auto, anders deed ik mijn Passat pas weg als hij total loss zou zijn. Doe de overstap alleen als ik een serieuze koper voor mijn passat heb gevonden. Het enige nadeel van mijn Passat is dat er veel km's opstaan, maar daar is de prijs dan ook naar. Laat maar weten, ik rij nog steeds met veel plezier!
  3. Ik rij al bijna twee jaar op Michelin cross climate banden, bijna 100k aan kilometers en ze zijn nog niet aan een eind. Prima banden niet duurder dan de gemiddelde andere band. en er staat een sneeuw vlok op dus je mag er in alle wintersport gebieden mee rijden. was helemaal klaar met het wisselen, en dit is een prima alternatief wat voor winter hebben we nog in NL?
  4. Rein12

    Thermostaat dsg

    Dat was inderdaad goed te doen, na 1,5 uur gereed! Leuk klusje om zelf te doen!
  5. Rein12

    Thermostaat dsg

    Mooi bedankt, dan gaan ff sleutelen!
  6. Rein12

    Thermostaat dsg

    Heren, is er iemand die ervaring heeft met het vervangen van de thermostaat van de DSG automaat? Is daar fatsoenlijk bij te komen?
  7. Bedankt, hoeveel tijd ben je daarmee ongeveer kwijt?
  8. Is er iemand dit weet hoe ik een zijruit bestuurder kant kan verwijderen?
  9. Met Goede kwaliteit beelden, bedoel ik dat nummerborden op een redelijke afstand nog zijn te lezen. Heb jarenlang een dascham in mijn vorige auto gehad, als mijn voorganger 50 meter voor me reed was het nummerbord niet meer te zien. Dat niet meer van deze tijd. Ik liet de camera altijd in de auto zitten, net achter de spiegel moet je goed kijken van buiten om deze te ontdekken, en met een kort snoertje aangesloten op de voeding van de binnen verlichting werkt dat prima.
  10. Dat is inderdaad het probleem, er rijden tegenwoordig mensen in auto’s rond die bewust hele rare dingen doen en vervolgens andere de schuld in de schoenen proberen te schuiven.
  11. Heeft iemand ervaring met een dascham, 1 waar kwalitatief goede opname mee te maken zijn?
  12. Bedankt voor de reactie, is het vervangen van dat asje een prijzige reparatie?
  13. Deze codes? Ik weet niet of het een B7 of iets anders is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden