Ga naar inhoud

ArieV

Members+
 • Aantal items

  1109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

ArieV won de laatste dag op januari 4 2016

ArieV had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

180 Excellent

Over ArieV

 • Verjaardag 03-02-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Brielle
 • Interests
  auto's, wielrennen en mijn kinderen.

Overige

 • Vagcom
  ja. 11.3
 1. En de bruine versie Kijk eens wat ik heb gevonden op AliExpress http://s.aliexpress.com/AjUzuY7z
 2. Kijk eens wat ik heb gevonden op AliExpress http://s.aliexpress.com/aqyEjqMr
 3. Mijn ervaring is dat de afstandsbediening origeneel van webasto niet te koppelen is met een webasto ontvanger die affabriek in de auto zit. En anders om. Ik heb nu in me bus een aftermaket webasto en krijg nu mijn oude reserve afstandsbediening die oem in me passat zat ook niet gekoppelt.
 4. kan je de sensor van het licht niet afplakken of een andere aansluiten en achter het dashboord stoppen. Altijd donker dus altijd ch/lh. Wel zorgen dat je regensensor blijft werken dan. Of je lichtsensor uit coderen kijken of dat werkt.
 5. @@wulfke of dat je mijn passat bedoelt weet ik niet. Maar in mijn inmiddels oude passat uit 2009 met lucht kwaliteit sensor kwam wel gewoon lucht uit de middelste roosters. Volgens mij hoefde je alleen de kleppen samen te voegen als je niet de lucht sensor hebt en een ECON knop inplaats van AC
 6. Hij schrijft in zijn eerste post oude blauwe verlichting dus ik vermoed de eerste generatie met lucht kwaliteit sensor.
 7. Klopt je geheugen functie nu nog wel. Dus temp op 28 zetten en dan een keertje het contact aan en uit.
 8. ArieV

  Automatisch lampen aan

  Bij mijn passat uit 2009 was dat zo en ben nu met een vw amarok op vakantie met affabriek xenon en die heeft het ook. 1x aan boven de 140kmh en de lichtsensor doet niks meer tot het contact er af is geweest. Er moet dan toch iets mogelijk zijn kwa programmeren.
 9. ArieV

  Automatisch lampen aan

  Bij mij blijven de lampen branden als deze aan zijn gegaan boven de 140kmh tot dat het contact er af is geweest. Lijk mij als je de snelheid aanpast naar 80 dat het zelfde zou gebeuren.
 10. Ik heb ook problemen gehad met het slot en kocht voor 3 tientjes een nieuwe bij de dealer
 11. Mijn broer heeft op ebay een komplete kabelboom gevonden voor zijn auto. Daar gaan we alles uithalen om zijn voorstoelen aan te sluiten. Koste iets van 100 euro. Alleen de stekkers en de modules voor zijn auto kosten los al duurder.
 12. Hoe vul je het wachtwoord in van de simkaart. Lijk me een handig dingetje.
 13. Ik heb bij een amarok de airbags overgezet naar een leder interieur en vond het werk eigenlijk wel mee vallen. Je moet voorzichtig de bekleding loshalen en een stukje naar boven schuiven. Dan kijk je zo de stoel in. De airbak zit bij een amarok er boven in gehaakt en onder met 1 schroefje vast. Wij hadden de gele airbag stekkers onder de stoel wel maar in de airbag zelf zitten hele kleine stekkertjes en deze waren los.
 14. Als je nu 225 hebt en vw schrijft 235 voor kan het zo maar zijn dat je nu ook een teller afwijking hebt naar beneden. Dus 120 op de teller is dan met 235 banden ook de werkelijke snelheid en met 225 banden rij je mischien 118 werkelijke snelheid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden