Ga naar inhoud

Devonte

Members+
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Devonte

Profile Information

  • Plaats
    den haag
  • Naam
    Ali

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Devonte's Achievements

3

Community reputatie

  1. Ja ik snap hem , ik zat waarschijnlijk nog met mijn gedachten in die goeie ouwe tijd haha , Geen scheurijzer maar toch zeker wel een mooie passat met een toffe kleur! 😉
  2. Sorry moest 2006 zijn ☺️ zal het ff aanpassen wel scherp van jou!
  3. Op 16 jarige leeftijd mijn eerste joyride gemaakt met een GOLF type 2 dat was toendertijd het huidge model (Ja , ik was jong,stout en gek op auto's) Tijdens mijn dienstplicht heerlijk chauffeur geweest van de bekende MB jeep. Later in de grote mensen wereld had ik voornamelijk vanaf mijn 20e ongeveer alleen maar lease bakken via het bedrijf dat was een toffe tijd waarin ik veel verschillende merken en types heb mogen uitproberen, mijn eerste eigen bestelling was de Mitisubishi Charisma geworden.. waarmee ik na 6mnd uit de bocht ben gevlogen en deze netjes om een boom had gevouwen. Het positieve van deze crash was natuurlijk dat ik niks had en ook weer een nieuwe auto mocht bestellen en dat werd toen de BORA! De Bora was een genot voor het oog en zijn weg ligging en rijgedrag was subliem! Vanaf toen wist ik wel nooit meer een Mitsubishi voor mij! Na de 4 jaar de Bora was het tijd voor de toen nieuwe Volvo V40 ook een topper, toen kwam de nieuwe Scirocco en vele mensen waaronder ik zelf waren spontaan verliefd. Helaas eindigde het lease festijn toen ik uit de detachering stapte en ik opzoek ging naar mijn eigen bolide en dat wat toen de Passat 2.0 TFSI uit 2006 geworden , een beest van een auto! Ik heb eerlijk gezegd soms nog steeds een beetje spijt dat ik die heb weg gedaan zou een leuke hobby wagen geweest zijn. Ik ben toen van een Golf type 6 naar een Jetta 1.2 , die vond ik te zwak dus omgeruild naar een Jetta 1.4 118kw en die na trouwe dienst weer ingeruild voor mijn huidge Passat B8, ondanks de soms gekke en onverwachte dingen die je tegenkomt bij auto's ben ik nog steeds een groot liefhebber van VW en vind ik het betrouwbare en fijne auto's.
  4. Thanks! zijn ook betaalbaar bij winparts.. nu moet ik alleen nog iemand vinden die ze er op kan zetten voor een goede prijs. Ik begreep dat je rekening moet houden de electronische handrem . Hier nog vakmensen bekend die dat eventueel in de buurt van Den haag kunnen?
  5. Heyy, ik had hierover ook een vraagje kan ik deze codes ook gebruiken voor een B8 1.6 TDI 88kw uit 2016? Ben ook op zoek naar nieuwe remblokken , iemand hier nog aanbevelingen en/of tips voor? Ik zag deze bij winparts voorbijkomen Remblokken set P 85 126 Brembo goede reviews en mooie prijs, de "originele" blokken van VW zelf zijn echt aan de prijs.
  6. Dat was ook een goed idee! Ben goed geholpen daar en ze hebben via het chassisnummer het juiste onderdeel gevonden. 55 euro inclusief verzendkosten . Ik had Peter op MP gevonden en die gaf aan deze wel in te kunnen bouwen dus hopelijk is dan opgelost. Bedankt voor je hulp!
  7. Hi All! Ik heb sinds gisteren dat mijn rechter achterportier niet meer op slot wilt de rest van de deuren sluiten wel goed af. Weet iemand welk vervangend slot ik nodig heb of het beste kan kopen ? Ik heb een B8 Variant uit 2016.
  8. Devonte

    terugroepactie

    Ik was dus laatst ook bij de dealer met mijn B8 1.6 TDI DSG uit 2016 voor een defecte gloeibougie. De medewerker kwam na de analyse met het verhaal dat de gloeibougie inderdaad defect was en vervangen zou worden en dat ze nu al (zonder mijn toestemming) bezig waren met een software update die voor mijn auto nodig was . Ik ben nu dus helemaal niet blij met deze update , die volgens de dealer voornamelijk met het mileu te maken had . De auto schakelt nog sneller op naar hogere versnellingen dus een beetje rap optrekken zit er nu helemaal niet meer bij tenzij ik natuurlijk vol gas of geef of de DSG in sportmodus maarja dat wil je ook niet altijd. Wat wel een beetje helpt is ASR uitzetten maak echt een groot verschil qua rij gedrag vind ik helaas moet je die weer na elke start opnieuw uitzetten. Ik ga snel toch maar die Chiptuning laten doen , want de dealer zegt dat ze niet kunnen downgraden.
  9. Helder! Dank , Ik gebruik de ACC eigenlijk nooit dus maakt voor mij verder ook niet uit en helaas heb ik niet zo een leuk knopje voor de rijprofiel keuze.
  10. Oke thanks , Ja dat ben ik wel met je eens maar er is dus niks aan te doen volgens jou?
  11. Weet iemand toevallig wat die rij instellingen allemaal doen in het menu van ACC? Ik heb de keus tussen eco, comfort, normaal en sport? Ik had ergens gelezen dat als je eco kiest dat dan vrijloop wordt geactiveerd klopt dat?
  12. Haha ja dat zeg ik dus ook , ze wilt maar niet geloven dat het aan rem systeem ligt , tja vrouwen he ? Nee , ga ik ook zeker niet doen!
  13. Devonte

    B8 DSG 7, 1.6 TDI

    Nice! Heb jij ook de DSG meegenomen of heb je een handbak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden