Ga naar inhoud

rijnko

Members+
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rijnko

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Vlagtwedde
 • Naam
  Rijnko

Recente bezoekers van dit profiel

331 profielweergaven

rijnko's Achievements

5

Community reputatie

 1. rijnko

  terugroepactie

  aHallo Marijn. Bedankt voor je reactie. Heb de foto helas niet kunnen lezen. Zit nog te twijfelen of ik het laat doen. Maar als je het toch over de dsg hebt, in de 5e versnelling bij optrekken geeft hij altijd een soort resonantie, hoorbaar als een soort broem, broem. Alleen in de 5e. Zou niet verkeerd zijn als dat ook verdween.. Heb ook gekeken op de volkswagen site naar terugroepacties Daar is sprake van de motor type EA189. Maar na controle van mijn chassisnummer zeggen ze dat mijn auto "is not affected. Nou weet ik het ook niet meer..🤪 Toch maar gewoon lekker doorrijden..?
 2. rijnko

  terugroepactie

  Ja, nou zie ik het ook: er komt nog een 1 achter! Zag hem niet doordat ik er verkeerd voor stond. Bedankt voor je moeite.
 3. rijnko

  terugroepactie

  Hoi Marijnensam. Sorry voor de late reactie, beetje druk gehad. Het is een 1.6 TDI DSG. Chassisnummer WVWZZZ3CZHE09957.
 4. rijnko

  terugroepactie

  Ik was met mijn 3c (2016) bij de VW garage waar ze zeiden: er is voor jouw auto een terugroep actie, we zullen de update wel even installeren. Iets met de motormanagement ivm de katalysator. (sorry dat ik de termen en de details niet ken) Even later komt de man terug met de vraag: is hij getuned? Ik: bij mijn weten niet. (had hem een jaar geleden gekocht) Hij zegt: we kunnen het doen maar er bestaat 5% kans dat het onderdeel door de update defect raakt en dan wordt het een dure grap. 1000 a 1500 euro voor een nieuw onderdeel. Maar je kunt ook de update weigeren en gewoon doorrijden. Alleen kans dat op den duur je NOX waarden te hoog worden. Ik ben eerst maar weer ingestapt.. Wat is wijs?
 5. rijnko

  koppakking

  Vdub: ik zie het mezelf niet doen ?, maar bedankt voor je tip ?
 6. rijnko

  koppakking

  Diver, bedankt voor je antwoord. Dat is precies mijn angst: voor je het weet verstop je meer dan je lief is.
 7. rijnko

  wachtwoord

  Elke keer dat ik wil inloggen werkt mijn (pas aangemaakte) wachtwoord niet, en ik moet een email openen om een nieuw wachtwoord te kiezen die vervolgens eenmalig werkt.
 8. rijnko

  koppakking

  Beste mensen. Ik had de volgende vraag in een verkeerde topic geplaatst, sorry. Mijn auto: Passat B6 Variant (3C, 3C5) 2.0 TDI 16V 140 PK Het heeft er alle schijn van dat ik een lekke koppakking heb. Verlies van koelwater, borrelend water bij openen expansievat, witte rook, en de garage kan geen andere oorzaak vinden. Conclusie: lekke koppakking. Dure grap natuurlijk. Wat ik nu ga zeggen is vast wel vloeken in de kerk, maar ik zag op internet van een paar verschillende merken een toevoeging voor het koelwater waarvan geclaimd wordt dat ie eenvoudigweg een lekke koppakking of haarscheurtjes in het motorblok opvult/herstelt. "Binnen enkele seconden zal het lek compleet gevuld zijn met keramische microvezels en koper. Een permanente reparatie is gevormd die de levensduur van de motor zal overtreffen." En dat voor een paar tientjes. Mijn onderbuik zegt me dat dit te mooi is om waar te zijn, Maar omdat ik weet dat ik een leek ben kom ik u vragen of dit zonder risico het proberen waard is, of een lachertje dat zijn slachtoffers zoekt onder de goedgelovigen die het verdiend hebben...
 9. rijnko

  Blauwe-witte rook

  Hallo mensen, mijn eerste bijdrage. Stukje geschiedenis: 3 maanden geleden passat 2.0 tdi highline automaat 2006 gekocht. In die 3 maanden onder garantie: nieuwe massavliegwiel, distributieriem, waterpomp, gloeibougies en kabelboom, en als laatst onlangs de turbo gedemonteerd en gangbaar gemaakt (noodloop probleem verholpen). Pas daarna hetzelfde blauw-witte rook probleem de 1e km rijden met koude motor. Nieuwe inzichten iemand?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden