Ga naar inhoud

gerdtdi

Members+
 • Aantal items

  1776
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over gerdtdi

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  :-):-)

gerdtdi's Achievements

1

Community reputatie

 1. je kunt altijd een stukje van je kennis blijven delen. Maakt niets it wat je rijdt, tis allemaal VAG familie.
 2. ff lezen heren, ik praat echt over de commonrail
 3. zoals de tekst al zegt, wat zijn de zwakke punten van de 170pk cr motor in de CC. Is hier ook het massavliegwiel een probleem, dr oliepomp en natuurlijk alle andere problemen zowel mechanisch als electronisch. Gaat om een model dat in 4 a 5 maand is geleverd in 2009. Alle positieve en negatieve reactie zijn welkom.
 4. Zeker moet je in leren. Je moet aangeven dat je memory stoelen hebt, ook al heb je dit niet. Je moet ff bij je deur electronics kijken, daar staat ook presies hoeveel je dr bij moet tellen.
 5. Ben ik helemaal met je eens, maar je zegt het zelf al "slijten" dan doet hij het wel en dan weer niet. Wat ik bedoel, met een relais is er een voor geschiedenis. Het komt me niet raar voor dat er 4,4 volt gloeiers geplaatst zijn. En drie maand later zo ineens motor storing.
 6. gaat hier waarschijnlijk om een bkp, zitten er wel de juiste gloeiers in???? Relais is niet zomaar defect.
 7. Handrem motortjes zijn heel erg duur, maare vast geen 1700 eurie bijelkaar. En nu zijn er mensen waarom ze stealer genoemd worden?
 8. Snorry,woordenboek telefoon. Button
 9. Een passat van 2005 tot 2009 zijn zeker geen slechte passats. Dit is nu al zeer vaak de revu gepaseerd. Tis sneu dat sommige mensen dit herhaaldelijk blijven vermelden. Er zijn veel van 05 tot 09 die probleemloos de daagelijkse km maken. Als je 1 zoekt, zoek dan van 2005 en jonger( gaat overigens tot 2007, dan zijn de cr in omloop) waar de onderhoudt van bekend is. Vaak boven de 220 is het meeste wel gebeurd. Dus nogmaals, het afzeiken is wel erg makkelijk.
 10. Als je een zoekt, neem 1 met dsg en waar onderhoudt van bekend is. Mijn passant zoekt nog een nieuw baasje, is dsg.
 11. Ff verder Google door spitten. Ik heb veel minder voor een 3c8 betaald.
 12. Ik had een uit Polen besteld, met blauwe naalden. Ik heb al eens eerder gezegd dat tft tellers schaars worden. Als je een diesel hebt, en wil je licht&zicht en comfort menu dan kom je op een 3c8 met G index. 870 is zwart wit,880 is kleuren tft. Hoogst waarschijnlijk zal je kunnen kijken naar een GX. Dit houdt in dat het een gereviseerde teller is. Een teller bij de dealer zit vlot op meer dan 500 euro ex korting. En veel korting zul je niet krijgen.
 13. ik heb een compleete set liggen, is werkend te zien. met kufatecmodule
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden