Ga naar inhoud

pizza.calzone

Members
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pizza.calzone

Profile Information

  • Plaats
    Emmen

pizza.calzone's Achievements

0

Community reputatie

  1. De dealer had zonder mij te informeren de comfortmodule (€380,- ex btw ex montage) vervangen, en de auto deed nog niks. Dat gaat dus mooi niet door dacht ik, en de module mocht retour, mogen ze lekker zelf uitzoeken. En het advies van Dre gevolgd en de auto ging aan. Ik had t snel op de parkeerplaats voor de werkplaats gedaan (wel een gekloot met het stuurslot erop). De monteur die eraan gewerkt had, kon het niet geloven... Triest...
  2. En over welk onderdeel hebben we het dan precies?
  3. Wou je auto toen ook niet meer op contact dreke?
  4. Ik ook niet. In ieder geval, de auto staat nu bij VW. En ook eens goed nieuws, er komen nieuwe injectoren in onder garantie. Mooooi
  5. Vandaag weer aan de slag gegaan met de Passat, ik had er de hele week de tijd er niet voor. Even langs de dealer in Emmen geweest en die zegt dat de kans bestaat dat de componenten beveiloging erop is gegaan toen de auto de nieuwe onderdelen (tellerklok) niet herkende. En dat de teller allereerst afgemeld moest worden in de oorspronkelijke auto voordat deze ingeleerd kon worden in de nieuwe (chassisnummer) Wie kan mij hier meer over vertellen? Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord..
  6. Ik denk niet het slot is, hij "herkent" de sleutel heel eventjes, en dan kun je ca. 1 seconde bijna alle modules in, behalve Engine.
  7. Er staat geen safe op het scherm. De auto reageert ook helemaal niet op de sleutels. Zijn er nog relais of specifieke zekeringen die ik moet nakijken? Of een elektrische schema? Dat zou nog beter zijn.
  8. @Lucas haha , ja vertel jij mij het maar. De volgende stap is vw dealer en sleutels opnieuw inleren denk ik.
  9. Waar ik toevallig achtergekomen ben, als ik de auto op contact (de sleutel in de stand waar die normaal op contact staat),\ zet en dan heeel snel bijv. gateway in ga, ik er wel in kom, dit bij alle behalve Engine (01). Ik heb vandaag een e gateway opgehaald en ook een nieuwe boordnetmodule gekocht en geinstalleerd, echter geen verandering. Daarbij ook even in Instruments (17) geweest en nu heb ik iets gedaan waardoor ik, wanneer ik de linkerdeur van de auto opendoe de rechterdeur op het display opengaat.
  10. pizza.calzone

    Auto start niet ??

    Aangezien mijn vorige topic een beetje off topic ging, hierbij even opnieuw. Auto start na vervangen van de boordcomputer en aansluiten tacho niet meer. Ik had de 3aa tacho goed aangesloten en nadat ik de auto op contact deed , deden de meeste dingen het van de tacho. (Op dat moment nog een c-gateway) Echter wou de auto niet meer starten. De eerste keer startte de auto en viel uit na ca. 2 seconden, de tweede keer viel deze iets eerder uit, etc etc. Tot hij helemaal niet meer wou starten. Contact wou nog wel. Dus ff uitgelezen, en vcds gaf aan dat de startblokkering de auto blokkeerde. Inmiddels was de accu ook leeg, dus accu eruitgehaald, hele avond aan de lader en volgende dag weer geprobeerd. Maar nu gebeurde er helemaal NIKS. Op vcds geprobeerd aan te sluiten, maar alles geeft de melding ''Controller not responding'' . Ik kan de auto niet op contact doen, dus ook niet uitlezen. De auto geeft geen krimp en ik ben ten einde raad. Alle zekeringen bij langsgegaan, maar niks kunnen vinden. Het lijkt alsof de sleutels helemaal niet worden herkend...?
  11. Gisteravond wou de auto dus niet starten, ging 1 seconde aan en viel dan uit, na een paar keer proberen wou deze helemaal niet meer starten en was de accu inmiddels ook leeg. Vandaag weer geprobeerd met een volle accu, maar nu doet de auto helemaal niks meer, ook niet op contact. Met vcds kom ik nergens in, alleen in de can-gateway (19), alle anderen geven ''no response from controller'' aan. Ik heb alle (?) zekeringen nagekeken, naast de accu en bij de stuurkolom, allemaal goed. Kan dit allemaal aan de gateway liggen? Lijkt mij niet aangezien de auto hiervoor wel startte, de teller deed het toen niet, maar ik betwijfel of het aan de teller ligt.
  12. Aaah, de gateway. Ik dacht dat dat hetzelfde is als de boordnetmodule. Vandaar al die communication failures.
  13. Net weer eens geknutseld. En wat blijkt, ik had de zender voor remblokslijtageindicatie en de massa omgewisseld met can high en can low. Ik had ze al eerder omgewisseld maar alleen apart. Ik kwam erachter door de foto van drekes howto in de kb te bestuderen Echter krijg ik nog wel een fout van instrument cluster, signal missing. M'n sleutels doen het nu wel, maar de auto start niet meer. Fout: immobiliazer stops car from starting of iets in die zin, ik heb de scan niet opgeslagen.
  14. @dreke Er zat eerst een 3c0 937 049H in en ik heb er nu een 3c8 937 049F in gedaan. Bij beide bnm's doet de teller niks. Op mijn oude bnm zat trouwens een relais DWP-H 404, deze heb ik overgezet naar de 3c8. Ik dacht dat dit wel goed was...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden