Ga naar inhoud

gerdtdi

Members+
  • Aantal items

    1776
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gerdtdi

  1. je kunt altijd een stukje van je kennis blijven delen. Maakt niets it wat je rijdt, tis allemaal VAG familie.
  2. ff lezen heren, ik praat echt over de commonrail
  3. zoals de tekst al zegt, wat zijn de zwakke punten van de 170pk cr motor in de CC. Is hier ook het massavliegwiel een probleem, dr oliepomp en natuurlijk alle andere problemen zowel mechanisch als electronisch. Gaat om een model dat in 4 a 5 maand is geleverd in 2009. Alle positieve en negatieve reactie zijn welkom.
  4. Zeker moet je in leren. Je moet aangeven dat je memory stoelen hebt, ook al heb je dit niet. Je moet ff bij je deur electronics kijken, daar staat ook presies hoeveel je dr bij moet tellen.
  5. Ben ik helemaal met je eens, maar je zegt het zelf al "slijten" dan doet hij het wel en dan weer niet. Wat ik bedoel, met een relais is er een voor geschiedenis. Het komt me niet raar voor dat er 4,4 volt gloeiers geplaatst zijn. En drie maand later zo ineens motor storing.
  6. gaat hier waarschijnlijk om een bkp, zitten er wel de juiste gloeiers in???? Relais is niet zomaar defect.
  7. Handrem motortjes zijn heel erg duur, maare vast geen 1700 eurie bijelkaar. En nu zijn er mensen waarom ze stealer genoemd worden?
  8. Snorry,woordenboek telefoon. Button
  9. Een passat van 2005 tot 2009 zijn zeker geen slechte passats. Dit is nu al zeer vaak de revu gepaseerd. Tis sneu dat sommige mensen dit herhaaldelijk blijven vermelden. Er zijn veel van 05 tot 09 die probleemloos de daagelijkse km maken. Als je 1 zoekt, zoek dan van 2005 en jonger( gaat overigens tot 2007, dan zijn de cr in omloop) waar de onderhoudt van bekend is. Vaak boven de 220 is het meeste wel gebeurd. Dus nogmaals, het afzeiken is wel erg makkelijk.
  10. Als je een zoekt, neem 1 met dsg en waar onderhoudt van bekend is. Mijn passant zoekt nog een nieuw baasje, is dsg.
  11. Ff verder Google door spitten. Ik heb veel minder voor een 3c8 betaald.
  12. Ik had een uit Polen besteld, met blauwe naalden. Ik heb al eens eerder gezegd dat tft tellers schaars worden. Als je een diesel hebt, en wil je licht&zicht en comfort menu dan kom je op een 3c8 met G index. 870 is zwart wit,880 is kleuren tft. Hoogst waarschijnlijk zal je kunnen kijken naar een GX. Dit houdt in dat het een gereviseerde teller is. Een teller bij de dealer zit vlot op meer dan 500 euro ex korting. En veel korting zul je niet krijgen.
  13. ik heb een compleete set liggen, is werkend te zien. met kufatecmodule
  14. Vandaar dat ik al zei, homokineet. Met sleutelen en kijken, wordt je wijzer.
  15. Nou, zit het ff met mn dringende kop te lezen. En O God heb je een tijd over. Het volgende, zal geen lager zijn, waarom niet omdat deze gaat zingen. Zeker weten. Denk toch dat je het in je homokineet moet zoeken. Mischien ff wat info over de km en waneer die voor het laatst is vervangen. Ben je handig? Ding op de krik en los trekken.
  16. Als je aan de binnenkant kijkt van het paneel, zie je dat er 3 of 4 tors schroven zitten. Die draai je dr uit. Nu kun he zien dat er versmolten nokken aan de hnnen kant zitten. Soldeerbout goed opstoken, vervolgens nok voor nok los smelten. Ondertussen wat kracht zetten. Vooraan beginnen en rustig verder werken. Spul kan wel iets hebben, maar niet te veel. Als je alle 4 panelen hebt gedaan, zorg je dat he rollo goed op je beige paneel past. Vijl is geen overbodige luxe. Als alles weer netjes past, smelt je de nokjes weer terug. Schroeven er in, klaar. Paneel terugplaatsen, en dan kun je de haakjes zo aftekenen. Ff voorboden met een klein Noortje, boor je de schroeven zo vast. Nummers geef ik je donderdag door. Sucses
  17. Yup, goed te doen. Heb ik ook gedaan. Kunt zo de bovenkant er afsmelten met soldeerbout. De nr van de haakjes kan ik je donderdag geven. Dan is ik weer thuis.
  18. Nee, geen naald zwaaien en geen comfort menu.
  19. Er was ook geen discussie, krijg zolangzamerhand wel een beetje genoeg van mensen die hier komen klagen. Dit is een forum om mensen te helpen, niet om te vertellen dat je 6 duizend er achter aan hebt moeten flikkeren. En vervolgens melden dat als je alles geweten had, of omdat toevallig iemand goedkoop een 3c op de kop heeft weten te tikken zonder geschiedenis en dan komen klagen dat het bagger auto s zijn. Voor wat betrefd je keuze, ik zelf heb ook een 3bg 130pk gehad. Een woord super. De 3c die ik nu heb, Tja koste iets meer geld. Maar nu een woord super. Dit is mijn ervaring. En hier kan men het mee doen Veel plezier met je nieuwe aanwinst.
  20. Lezen is de kunst. Ik nu alweer 40000 km probleemloos rijdt. Velen hier hebben hun bkp als werkpaard. Waaronder die van mij ook, een draagarm of een band die versleten is heeft de auto geen schuld aan. Ja ik heb een nieuw vliegwiel en ballansas. Was ff zuur, kwam het contact slot ff achteraan. Meer heb ik dan ook niet gehad. Verstuivers had ik geen probleem mee. Zijn uit voor zorg vervangen. Nou netjes toch. Snap het afgekraak van de bkp nie zo goed. In Duitsland zijn ze als taxi ngezet. Heb ze daar gezien met 5 ton plus. Geen centje pijn. Zowel dsg als hand bak. En wat al eerder is gezegd,slijtage houdt je. En als je je onderhoudt niet bij houdt. Maar rijdt maar eens Peugeot of Renault, en geef die eens te laat zn beurt. 2 kameraden van mij rijden BMW, moet je zien wat die een gezeik hebben gehad. En alles binnen 10000 km. En nog geen 50000 km later weer gezeik. 1 heeft van ellende ding verkocht. Overal is wel wat, bkp is gewoon veel verkocht hoor je dus ook veel over.
  21. Sommige leden zijn al erg blij als ze 40.000 zonder problemen kunnen rijden.. 150.000 lijkt me onmogelijk.. mogelijk bij een 1.9.. Wat een onzin, heren moderators verwijder alsjeblieft bovenstaande onzin cq fabel.
  22. Dat men zegt dat de 2.0 slecht is, is een beetje door mensen de wereld onbeholpen. Ik zelf rijdt al een ton in deze passat, rond de 220000 kreeg ik balansassen en massa vliegwiel, niet veel later het slot. Auto loopt nu 40000 probleemloos. Jaap heeft er inmiddels 3 ton op, zelfde verhaal. Dus dat is broodje aap. Wat ik je wel kan vertellen, en ik denk dat veel dat met me eens zijn, de dsg bak is een must have. Bedenk goed, als je een passat na de 220k koopt er meestal gemodificeerd spul in zit. Bij gebruik slijt het spul ook, en niemand heeft een glazenbol. Wat ik al eerder zei, je zoekt in het cruciaal gebied Kwa kilometers. Mijn advies, of spaar door voor een met minder km of ga voor veilig, koop een met meer dan 220k Dan zit je veiliger dan een met 180k. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.En een stukje geluk
  23. gerdtdi

    Fout code RNS

    Deze fout heb ik er ook in staan, ik krijg hem niet weg. Alles werkt ook naar behoren dus tja
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden