Ga naar inhoud

graduski

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door graduski

  1. wat wel vreemd is dat de cornering functie blijkbaar de lampen wel aan kan blijven sturen.
  2. bedankt Dre voor de snelle reactie
  3. @dreke, is het dan ook zo dat de warm diagnose de lampen gewoon uitschakelt? ik heb in mijn auto de mistlampen vervangen door LEDs, ( ff zonder wererstand om te proberen) maar krijg dus met uitgeschakelde kouddiagnose van de mistlampen gewoon de foutmelding dat beide lampen niet werken in display. de lampen zijn ook als DRL geschakeld en dat werkt nu niet meer ( mistlicht ook niet ) . wel werkt de cornering functie op deze lampen gewoon zoals voor de lampwissel. dus toch maar gewoon de weerstand plaatsen? welke waarde zou dit moeten zijn voor 7,5 W ( normaal H3 35 W lamp ) wat is de detectiewaarde? groeten Gé
  4. het is overigens wel volgens onze wetgeving zo dat je ze ongedimd niet tegelijk met dimlicht mag gebruiken. dus dat i sgoed geregeld zo.
  5. zo zie je maar weer...... ik heb allen geen glasdak, dus kan dat weer niet testen.
  6. hier nu voor 99, -- Euries!!! volgens mij zijn die mistlamp units allemaal gelijk ( ook voor seat) http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-I ... lift-model
  7. Nee, de auto zo gekocht, zat info bij van OCT tuning. ook K&N vervangingsluchtfilter
  8. ook bij mij verschil met vorige auto met 2.0 FSI ( 150 pk ) en nu 2.0 TFSI ( 250 pk );verbruik is nagenoeg hetzelfde, maar meer gewicht en FUN!!!
  9. op mijn altea (5P5) van 2007 werkt het ook ...... simpel via VCDS in te stellen.
  10. http://www.vag-diagnostics.com/support.html kijk hier even voor de verschillen.
  11. ook bij mij maar 2 stekkers , wit en blauw, op OEM MFD CD nav systeem
  12. hoi, iemand enig idee of er een schermresolutie verschil zit in de diverse MFD2 modellen? wat is de originele MFD2 CD resolutie eigenlijk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden