Ga naar inhoud

vwp

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vwp

Profile Information

  • Plaats
    Heerlen

vwp's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dat heb ik al gedaan & was ook nodig! Nu denk ik toch dat het 1 van 3 genoemde sensoren moet zijn. Als ik de code wis & daarna de auto start, rijdt deze goed. Laat ik de auto enkele uren stilstaan & wil dan vertrekken moet ik altijd 1á 2 minuten stationeer lopen. Doe ik dat niet, blijft de bak hangen. Doe ik dat wel, dan loopt die goed. Ik moet er nog even mee aan de slag! Tips blijven welkom!!
  2. Goedemorgen, Ik heb mijn auto laten uitlezen met vagcom. Deze gaf de foutcode 00652. Iemand enig idee wat hier de oorzaak van is? Schakelt niet van 1 naar 2 bij koude start. ps. Sorry dat ik met een tegenvraag kom in jouw bericht. Maar ik kon nergens anders soort gelijke problematiek vinden!
  3. vwp

    Car Cam

    Goede morgen beste passat kennisbaken, Wie van jullie heeft er een car cam? & Wat vinden jullie ervan? Ben driftig op zoek naar een nieuwe auto. Eerder aangegeven waar ik naar op zoek ben, en al veel info hier ontvangen/ontdekt. Over die car cam duiken links en rechts artiekelen op, op internet. Ben benieuwd naar jullie meing/bevindingen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden