Ga naar inhoud

M_Trance

Members+
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door M_Trance

  1. Zo, de nieuwe V159 geplaatst en alles opnieuw gereset. En het werkt weer! Gelukkig weer warmte in de auto, ook voor de passagier weer prettig . Wat een k-klus dat stelmotortje... Overigens ter info, dat hikkerig gedrag zit alleen aan de uiteinden van het spectrum. Het kastje zelf bevat ook een beperking voor de uitslag van het armpje en dat is kleiner dan het bereik waarop het hikken begon. Ergo, niets ernstigs, nu werkt het weer.
  2. Helaas heb ik ook een probleem met V159... Het 12V motortje in het apparaatje doet het niet meer. waarschijnlijk de koolstofborsteltjes. Dus nieuw stelmotortje laten komen en deze alleen op de steker aangesloten om te bezien of het werkt (dus nog zonder de armpjes). Vreemd genoeg draait het wieltje een beetje als ik de knoppen op de airco bedien, maar het lijkt alsof het motortje aan het hikken is? Als ik er via een adapter 12V op zet, draait het motortje soepel, zowel vooruit als achteruit. Maar in de auto is het hikkerig. Iemand een idee?
  3. Voor diegenen die de plaatjes en onderdelen nummers uit ETKA missen, deze site kan voorlopig een oplossing bieden: http://volkswagen.7zap.com/nl/ Veel plezier Update: http://etka.cc doet het ook weer!
  4. Ok, en dat coderen kan dat via vcds, of moet de module geflashed worden?
  5. Ik zag dat voor de 3C het ook mogelijk is om PLA versie 1.5 in te bouwen, je hebt daarvoor de module 1T0919475 H of hoger nodig. Nu kan ik zo'n module krijgen uit een Tiguan, maar vraag me af of deze dan toch ook geschikt is voor de 3C? Auto's hebben tenslotte andere afmetingen, hoe 'weet' de module dat hij in een 3C ingebouwd zit?
  6. M_Trance

    Elektrische achterklep

    Hoi Dreke, Je hebt een PB
  7. M_Trance

    Elektrische achterklep

    Beste allen, Ik ben langzaam de onderdelen voor een volgende mod aan het verzamelen, jawel: een elektrische achterklep. Ik kan twee verschillende type motoren op de kop tikken, de 3C9827383+4 E versie en de C versie. Welke kan ik het beste nemen? Ik heb een Gateway C als dat nog van belang is? En de mensen die deze mod al gedaan hebben, kun je de achterklep ook weer met je afstandsbediening sluiten? Of zijn hier weer andere modules voor nodig? Thanks voor enige hulp.
  8. Alleen de maat van de velg zegt nog niets, het gaat om de totale omtrek van het wiel. Daarbij speelt de buiten temperatuur een belangrijke rol, als het kouder is heb je een hoger verbruik. En indien je wielomtrek met de zomerbanden beduidend hoger is dan je vorige combinatie dan is 120km/h op de teller sneller dan 120km/h met de winterbanden. De snelheidsmeter telt enkel het aantal omwentelingen per tijdseenheid...
  9. Dit was 1 van mijn eerste mods op de 3C Ik heb onderdeel 8J0 947 409 gebruikt. Er bestaat hier ook een A versie van (8J0 947 409A) maar die ging steeds kapot bij het wisselen van de stroom. Heb daarnaast een eigen 'Steuergerät' gemaakt dat de stroom automatisch omkeert indien de portieren geopend worden en waarbij de stroom 1 kant op wordt beperkt tot 6V. Overige onderdelen zoals op de eerdere links zijn vermeld.
  10. Ben zelf ook aan het kijken voor een Bieg mod. Liefst met knipper en remlicht. Wat je op het youtube filmpje zag, is vermoed ik een koppeling van het achterlicht signaal met het remlicht signaal en 2 sperdiodes.
  11. @geani: heb gekeken naar een 2009 model. Achterlicht heeft een 4-polige stekker. Voor rechts geldt: Pin1: bruin, loopt naar massa punt rechts; Pin2: grijs/geel, rechter achterlicht; Pin3: zwart/groen, knipperlicht; Pin4: zwart / blauw, remlicht; Voor links geldt: Pin1: bruin, loopt naar massa punt links; Pin2: bruin/grijs, linker achterlicht; Pin3: zwart, knipperlicht; Pin4: zwart / blauw, remlicht; Succes. [ik zag dat Oele me net voor is... Anyway, we zeggen hetzelfde, grotere kans dat het ook juist is ]
  12. Goed werk Dre, erg mooi, en inderdaad, fout voor mijn banksaldo....
  13. M_Trance

    Bieg Mod 3C

    Knap werk Guido. Hoe heb je het nu precies gedaan? Uit je tekst lijkt het erop dat je een nieuwe manier hebt gevonden, klopt dat? Iets om te delen op dit forum?
  14. M_Trance

    PDC inbouwen

    He Dre, das niet zo mooi. In 1 van de fora van onze Oosterburen heb ik iemand gezien met hetzelfde probleem als jij. Het blijkt dat zijn ABS stuurmodule te oud is. Wat zegt VCDS over de componenten bij ABS? Beginnen die ook met EPS (= oude component)? De ABS stuurmodule van ongeveer MJ2008 zou wel moeten werken, vanaf toen is de PLA in het gamme gebracht. De PLA stuurdoor gebruikt een ander protocol dan de 'oude' ABS modules kunnen begrijpen. Hetzelfde wellicht voor de Steering Assist module? Doet de PDC functie het overigens wel? Dus zonder het park assist gedeelte, piepen de zoemertjes wel als je te dicht in de buurt van een obstakel komt? Ik zal het je laten weten indien de PLA bij me werkt. Moet eerst nog wat onderdelen bij elkaar schrapen... Ik zag dat je ook nog kabelbomen had liggen. Damn, had ik dat eerder geweten, heb net bij Kufatec voor zo'n 160 euri uitgegeven...
  15. M_Trance

    PDC inbouwen

    Onze Oosterbuur Alex heeft hier al het nodige over geschreven: zie link http://www.passat3c.info/cms_neu/index.php?page=885 Ben zelf bezig met Park Assist in te bouwen...
  16. Dat was de Park assist die ik ook wilde inbouwen, haha
  17. @dreke: momenteel heb ik geen PDC en geen PLA. Ik kan dus 'vers' beginnen met de PLA. Ik begrijp dus goed dat ik slechts 1 stuurdoos nodig heb, namelijk die van de PLA. Heb jij toevallig ook een how-to op de hoedenplank liggen? Of heb jij foto's van jouw ombouw? @PassatMotion: goede vraag, ik heb ook een manuele versnelling, ben (nog) nergens de restrictie tegengekomen dat het niet kan.
  18. He dreke, Dank voor je uitleg. Begrijp ik nou goed dat je 2 stuurdozen hebt? 1 voor de PDC (met index C) en 1 voor de Park assist? Goede tip die conische boor, ga ik proberen in de komende maand. Groet, M
  19. Die heb ik al gezien idd. Er staat helaas geen tekstuele uitleg bij over waar de comfortmodule geplaatst moet worden en of je de PDC module wel of niet nodig hebt...
  20. Heeft iemand ervaring hoe je de originele 'Park-lenk-assist' achteraf kunt inbouwen? Iemand toevallig een How-to op zolder liggen? Heb je bijvoorbeeld ook de standaard PDC comfortmodule nodig of is alleen de PLA module voldoende?
  21. M_Trance

    Laptop met VAG com

    Hmm, ik vertrouw geen websites waar ik het bedrijf dat achter de website zit, niet kan traceren.
  22. M_Trance

    Vagcom kabel

    Ja, die Chinees heeft nu door dat het een geliefd kabeltje is....
  23. M_Trance

    Vagcom kabel

    Inclusief verzenden zo'n US$72, omgerekend dus zo'n EUR 53... Wordt binnen een week verstuurd (althans bij mij) Set is kabel + software.
  24. M_Trance

    Vagcom kabel

    Anton, Via onderstaande link heb ik een kabel besteld. Netjes ontvangen en het werkt ook voor 3C. http://www.obdtop.com/product_show.asp? ... uct_id=455
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden