Ga naar inhoud

deejaykb

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over deejaykb

Profile Information

  • Plaats
    Zoetermeer

deejaykb's Achievements

0

Community reputatie

  1. Na enkele jaren rijden is mijn VW Passat Highline toe aan nieuwe draagarmrubbers volgens de dealer. Ik schrok alleen nogal van de kosten, vanwege de arbeid. Weet iemand waar je dit goed en toch wat goedkoper kan laten doen? Ikzelf heb weinig kennis hoe dit te doen. Alvast bedankt voor het meedenken.
  2. Ik zit ergens mee waar jullie hopelijk een antwoord op weten... Ik heb een Passat Bluemotion uit 2010, die best wel zuinig reed met 16" winterbanden (ca. 1 op 16). Nu heb ik zomerbanden laten monteren op m'n 18" velgen, maar nu lijkt mijn verbruik nogal toegenomen volgens de MFI. Ik rij nu ongeveer 1 op 13. Klopt het dat grotere wielen zorgen voor meer verbruik of is er iets anders aan de hand? Alvast bedankt voor de input.
  3. De rit was het zeker waard. Nu werkt alles helemaal top! Helaas heb ik nog wel steeds het probleem met het MIX (Shuffle) afspelen van Media op mijn RNS510. Maar volgens mij is dat RNS-eigen...
  4. Hebben jullie ook de irritante eigenschap dat nummers (audio tracks) die je in willekeurige volgorde wil afspreken (MIX), steeds weer langskomen als je je auto enkele keren opnieuw gestart hebt? Elke keer dat de RNS 510 wordt uitgezet en weer aangezet wordt, wordt weer een nieuwe willekeur gemaakt in de lijst met nummers. Is dit begrijpelijk?
  5. Nou, de auto is gekocht. Met RNS 510 en een plus telefoonvoorbereiding met Nokia bluetooth unit. Nu is mijn vraag; als ik dit zou willen omzetten in een mogelijkheid tot koppelen met mijn iPhone 5 met bluetooth (Premium telefoonvoorbereiding / MoBridge?), wat heb ik dan nodig en zou dreke dit dan ook kunnen inbouwen? Heb ik dit nodig? http://www.volkswagen.nl/volkswagen-rij ... _polo.html
  6. Maar Dre, je woont toch in België? Dan is het niet naast de deur voor me, al zou ik graag bij je willen langskomen...
  7. Op dit moment ben ik op zoek naar een Passat 1.4 TSI Bluemotion uit 2010. Ik zie veel occasions met RNS 510 ingebouwd, maar weet niet precies hoe de volgende dingen in elkaar zitten: - Hoe kan ik deze samen met mijn iPhone 5 gebruiken? Wat is daarvoor nodig? - Waarom zie ik bij sommige auto's onder 'Media' geen HDD? Er zit toch standaard een HDD bij een RNS 510? - Zal ik een Navilock in laten bouwen na aanschaf? Waar? Alvast bedankt voor de hulp
  8. Bedankt allen, zeker ook reyhyper! M'n auto is vorige week naar M de Koning in Capelle a/d IJssel geweest. Nadat ze nog een paar keer in de auto gereden hadden, viel het probleem ze toch wel op. Daarom zijn ze aan de slag gegaan en hebben ze het dubbel vliegwiel vervangen en meteen ook een koppelingsset gemonteerd. Het probleem is daarmee behoorlijk afgenomen, maar helemaal weg is het nog niet. Zeker bij schakelen van 1 naar 2 merk je nog wel wat schokkerigs. Maar of dat nou in koppeling, versnellingsbak, motorafstelling of whatever zit...geen idee... Daarom was ik juist zo benieuwd of mensen met een 2.0 FSI dat ook opmerken?
  9. Nou, nu bijna een maand later is er nog niks aan gebeurd. M de Koning in Capelle a/d IJssel is mijn vaste dealer, maar ze zeggen dat ze niet exact weten wat het probleem is en willen eerst een andere 2.0 FSI in huis hebben om het probleem te onderzoeken. Daar wacht ik nu al meer dan een maand op. Wat vinden jullie hier van? Iemand nog een idee wat dit kan zijn?
  10. Hallo, Ik heb mijn Passat 2.0 FSI (3C) nu zo'n 1,5 jaar en sinds enige maanden heb ik het volgende probleem: Bij het schakelen van de 1e naar de 2e en van de 2e naar de 3e versnelling (van mijn 6-bak), schokt de auto kort. Dit lijkt erop dat je niet genoeg de koppeling op laat komen of juist te snel, oftewel dat je niet kan rijden Het schokken is niet merkbaar bij hogere versnellingen. Ik dacht zelf aan iets in de koppeling, versnellingsbak of misschien tot in de motor zelf. Bij 2 verschillende garages is dit onderzocht. De eerste heeft aangegeven dat het niet erg genoeg is. De tweede is aan de slag gegaan met software-updates, opnieuw inleren van de motor etc. Er zijn geen onderdelen vervangen. Ik wil heel graag dat er iets aan gebeurt, want mijn garantie (Voorkeurselectie) loopt nog tot feb 2012. Iemand een idee? Thanx!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden