Ga naar inhoud

7700

Full Members
 • Aantal items

  455
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door 7700

 1. Bedankt voor de hint! Ik ga eens op zoek naar een setje. Eerst maar even kijken voor een gebruikt setje omdat de caravan geleend is
 2. Ik ga voor het eerst met een caravan achter de B6 op vakantie. Wie heeft er tips voor een goede set caravanspiegels, die goed op de standaard buitenspiegels van de B6 passen?
 3. De vlekken zitten vaak op een andere plek in het groene gras. Bij voorkeur om het hoekje, waar je niet direct kon kijken 😅 Blijft altijd een afweging wat je ermee doet...
 4. Puur mijn nieuwsgierigheid, wat is dat precies (en hoe ziet het eruit)?
 5. Het is voor jou niet om de hoek, maar @dieseltje heeft hier wel behoorlijk verstand van. Misschien eens beginnen met updaten? Al lijkt dit wel meer hardwarematig.
 6. Bedankt voor het meedenken maar weer, het is gelukt 😎 Eigen topic even bijgewerkt.
 7. De mijne ziet er net zo uit, maar ik vraag me dus af of je die kan gebruiken. Mag weg voor €50 inclusief verzenden als je er belang bij hebt.
 8. Ik heb hier ook nog een climatic bedienpaneel liggen, gekocht vanuit mijn wens om te moderniseren. Het punt waar ik tegenaan liep is dat er aan de jouwe (en mijn oude) ook fysiek een kabel zit en aan het nieuwere paneel dat ik heb liggen niet. Geen idee hoe dat verder in elkaar steek.
 9. Met een donorwagen heb je wel de meeste kans van slagen denk ik. Hou ons vooral op de hoogte als je gaat starten 🙂
 10. Ik weet niet hoeveel kennis, kunde en vrije tijd je hebt natuurlijk. Het kan vast, maar het is ECHT veel werk en ik denk niet dat het veel vaker gedaan is. Dus wellicht ben je ook wat aan het pionieren dan 🙂.
 11. Wat jij hebt @Rampie95 is een mechanische aircobediening. Die had ik ook in mijn vorige 3C. Het inbouwen van automatische aircobediening is een heel verhaal, je mist sensoren bij de uitstroomopeningen en de stelmotoren in het kachelhuis. Ik heb destijds de conclusie getrokken dat het onbegonnen werk is.
 12. Oh manman.... Net even naar buiten gelopen om te checken... Wat er los uit de stekker komt is een 18 polige stekker. Ik heb de 19 en 20 die blijven zitten compleet over het hoofd gezien... Ik kan er weer verder mee (met wat extra schaamrood op de kaken 😬 ).
 13. Lijkt er wel op, ik heb aan 1 zijde 1 tot en met 9. De stekker lijkt qua vorm overigens wel te passen in de nieuwe clima unit.
 14. Ik heb een GEN 2 clima unit liggen. Ik heb de how-to van @Diver bekeken, deze: Ik heb wel de bruine 16-polige stekker en vermoed dat ik die gewoon om moet pinnen zoals beschreven. De 20-polige zwarte stekker heb i niet, ik heb een 18-polige stekker. Mijn vraag is: wat moet ik ompinnen voor de ombouw van GEN 1 > GEN 2? Het antwoord heb ik zelf helaas nog niet kunnen vinden.
 15. Je zou nog even op Ebay kunnen kijken.
 16. Ik heb over dat TSI heen gelezen inderdaad. 3 ton met een TSI, dat is de moeite.
 17. Zijn dat normale prijzen tegenwoordig? Ik vind het nogal een bak met geld voor een diesel met meer dan 3 ton op de teller. Leuk om te zien dat anderen ook lekker zitten te 'Excellen' voor dit soort beslissingen. De praktijk is wel weerbarstig, ik ga van werkgever switchen en ga van 2.000 km woon/werk weer naar (max) 15.000... En dat is met het meeste thuiswerken. Besloten de Passat wel te houden en 'stick to the plan' te doen. Zeker het komende jaar.
 18. Ah, ik bedoelde origineel af-fabriek. Maar dit is ook handige info
 19. Ben wel benieuwd wat het toen kostte
 20. Was adaptive cruise control er al in 2007? Ik meen dat het later een optie werd.
 21. Ja, en dat is dan ook een B8 (om het verwarrend te houden).
 22. 3G is het type Passat dat je rijdt, het geeft de generatie aan. Zo is er ook B5, B6 (=3C ook), B7, B8.
 23. Op ebay staan er wel een paar te koop, helaas wel €160+
 24. Ik zal geen opmerking maken over een "stukkie sturen", da's te vroeg denk ik 😬 @JimVenlo is de sleepring ook gedemonteerd geweest? Een scan van de nieuwe situatie is denk ik ook wel handig voor de ondersteuning hier. Ik hoop dat je er uitkomt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden