Ga naar inhoud

7700

Full Members
 • Aantal items

  474
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door 7700

 1. Oh, de binnenverlichting is al tijden naar de filistijnen. Ik ben er nog niet aan toegekomen om dat te fiksen 🙄 Maar goed om te weten 🙂
 2. Hmm, ik heb nu ook last van het niet meer dicht willen van het rechter voorportier... Een halve minuut met een fohn erop lost het op, maar handig is anders. Auto lock bij wegrijden werkt helaas niet voor me.
 3. Sinds ik mijn 3C heb doen de ruitenwissers (voor) raar. Als ik naar de bedieningshendel naar beneden druk, duurt het (net te) lang voordat ze reageren en wat gaan doen. De armen bewegen ook iets naar beneden en naar boven als ik de motor/contact afzet. Heeft dit de maken met een calibratie iets?
 4. Ah, dat zou bij mij ook wel wat verklaren. Waar heb je exact gespoten met de WD40?
 5. Late reply, maar het is inderdaad gelukt! Ik heb een nieuw setje gehaald en ze zijn erg goed bevallen
 6. Bedankt voor de hint! Ik ga eens op zoek naar een setje. Eerst maar even kijken voor een gebruikt setje omdat de caravan geleend is
 7. Ik ga voor het eerst met een caravan achter de B6 op vakantie. Wie heeft er tips voor een goede set caravanspiegels, die goed op de standaard buitenspiegels van de B6 passen?
 8. De vlekken zitten vaak op een andere plek in het groene gras. Bij voorkeur om het hoekje, waar je niet direct kon kijken 😅 Blijft altijd een afweging wat je ermee doet...
 9. Puur mijn nieuwsgierigheid, wat is dat precies (en hoe ziet het eruit)?
 10. Het is voor jou niet om de hoek, maar @dieseltje heeft hier wel behoorlijk verstand van. Misschien eens beginnen met updaten? Al lijkt dit wel meer hardwarematig.
 11. Bedankt voor het meedenken maar weer, het is gelukt 😎 Eigen topic even bijgewerkt.
 12. De mijne ziet er net zo uit, maar ik vraag me dus af of je die kan gebruiken. Mag weg voor â‚Ŧ50 inclusief verzenden als je er belang bij hebt.
 13. Ik heb hier ook nog een climatic bedienpaneel liggen, gekocht vanuit mijn wens om te moderniseren. Het punt waar ik tegenaan liep is dat er aan de jouwe (en mijn oude) ook fysiek een kabel zit en aan het nieuwere paneel dat ik heb liggen niet. Geen idee hoe dat verder in elkaar steek.
 14. Met een donorwagen heb je wel de meeste kans van slagen denk ik. Hou ons vooral op de hoogte als je gaat starten 🙂
 15. Ik weet niet hoeveel kennis, kunde en vrije tijd je hebt natuurlijk. Het kan vast, maar het is ECHT veel werk en ik denk niet dat het veel vaker gedaan is. Dus wellicht ben je ook wat aan het pionieren dan 🙂.
 16. Wat jij hebt @Rampie95 is een mechanische aircobediening. Die had ik ook in mijn vorige 3C. Het inbouwen van automatische aircobediening is een heel verhaal, je mist sensoren bij de uitstroomopeningen en de stelmotoren in het kachelhuis. Ik heb destijds de conclusie getrokken dat het onbegonnen werk is.
 17. Oh manman.... Net even naar buiten gelopen om te checken... Wat er los uit de stekker komt is een 18 polige stekker. Ik heb de 19 en 20 die blijven zitten compleet over het hoofd gezien... Ik kan er weer verder mee (met wat extra schaamrood op de kaken đŸ˜Ŧ ).
 18. Lijkt er wel op, ik heb aan 1 zijde 1 tot en met 9. De stekker lijkt qua vorm overigens wel te passen in de nieuwe clima unit.
 19. Ik heb een GEN 2 clima unit liggen. Ik heb de how-to van @Diver bekeken, deze: Ik heb wel de bruine 16-polige stekker en vermoed dat ik die gewoon om moet pinnen zoals beschreven. De 20-polige zwarte stekker heb i niet, ik heb een 18-polige stekker. Mijn vraag is: wat moet ik ompinnen voor de ombouw van GEN 1 > GEN 2? Het antwoord heb ik zelf helaas nog niet kunnen vinden.
 20. Je zou nog even op Ebay kunnen kijken.
 21. Ik heb over dat TSI heen gelezen inderdaad. 3 ton met een TSI, dat is de moeite.
 22. Zijn dat normale prijzen tegenwoordig? Ik vind het nogal een bak met geld voor een diesel met meer dan 3 ton op de teller. Leuk om te zien dat anderen ook lekker zitten te 'Excellen' voor dit soort beslissingen. De praktijk is wel weerbarstig, ik ga van werkgever switchen en ga van 2.000 km woon/werk weer naar (max) 15.000... En dat is met het meeste thuiswerken. Besloten de Passat wel te houden en 'stick to the plan' te doen. Zeker het komende jaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden