Ga naar inhoud

Benassi

Members+
  • Aantal items

    760
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Benassi

  1. Begrijp echt niet waar jullie het over hebben. Rij al ong. 40.000 km met een verlaging van -9.5 en raak praktisch nooit iets. Het gaat hier volgens mij om een verlaging van 3 hooguit 4 cm, snap niet dat je daar dan zoveel problemen mee hebt. Je moet dan idd niet met 80 over een drempel vliegen of zomaar een stoeprand oprijden (normaal ook niet maar dit terzijde) Het vergt wel een iets ander rijgedrag, nog beter de weg lezen en rustig over drempels. Het is maar net of je dat ervoor over hebt.
  2. Hmm.. vreemd idd. We lezen het hier wel als je meer weet.
  3. Die week is al om.. ben wel benieuwd, ben nl ook zwaar verlaagd (-9.5cm)
  4. Nice, had deze velgen in 19 inch origineel amg maar was achter 9.5j et 46 en dat kon ik met mn verlaging niet hebben. Blijven mooie wielen.
  5. Benassi

    Fk inox

    Rij er al een half jaar(15.000 km) mee rond en nog steeds zeer tevreden. Achter op zn laagst, stelring verwijderd en voor 9 cm lager. Niet knetterhard maar wel lekker stug. Set ziet er ook nog netjes uit, geen roest e.d. Ik kan er alleen maar lovend over zijn maar denk wel dat het persoonlijk is, wat de een lekker stug vind, is voor een ander knetterhard. En ik vind de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
  6. Lijkt mij idd ook de veer die de stelring raakt, krik de auto even op en draai de veer een beetje of haal die stelring weg zoals ik heb gedaan. Ik had hier met mn fk schroefset overigens geen last van. Alleen als de auto weer omlaag kwam van de krik hoorde je op een gegeven moment een knappend geluid als teken dat de veer weer op zn plek zat.
  7. Hangt ook van de mate van verlagen af welke et het beste is. Geloof me, ik weet er alles van. 8.5j et 37 krijg ik er achter op mijn 3bg niet onder, of ik moet hem hoger zetten of een stuk uit mn wielkast zagen. 8j et36 is eigenlijk al net te ver naar buiten, dan kom ik met mn band tegen dat plastic aan. Maar als je niet al te extreem verlaagd bent staat het wel lekker dik.
  8. Ja, wist ik veel dat je dit bedoelde..Volgende keer mss maar eens met je mee, aan de foto's te zien was het wel geslaagd.
  9. Staat op mijn pc.. Hij moest bewegen maar dat deed ie niet en dan is er weinig aan
  10. Lijken wel mercedes wielen? Als je passat plat ligt staat het wel mooi denk ik.
  11. He da's grappig, deze polo is van mn broertje. Wist helemaal niet dat ie hierheen ging, moet ik hem toch maar eens vermanend toespreken..
  12. Zeker weten, Ga mss met micky (mn buurman) een golfje 1 op de kop tikken en daar een dikke rat van maken. Lekker verroest maar motorisch 100% en plat op straat. Vind die rat-look en geweldig. Btw nice pics!
  13. Benassi

    USA Style

    Haha, wie zegt dat ie kaal is, kun je helemaal niet zien achterlangs.. Moest een bewegend beeldje zijn maar gaat niet helemaal goed, smijt hem zo wel weer weg.
  14. Zou het zelf niet snel zo doen maar vind het wel gewaagd en best stoer.
  15. Benassi

    USA Style

    Als je bij de dealert een U.S. voorbumper besteld, zit hier geen kentekenuitsparing op. Die is helemaal glad, kost alleen iets van 600,- kaal.
  16. Schroefsteje heb je al voor 6 a 700 euro, ook voor 4m. Kijk anders ff bij nlpower zwolle.
  17. He, die knakker komt hier ook altijd langs!
  18. MEt die draagarmen had niet gehoeven JE had uiteindelijk de Mcpherson veerpoot tussen de rest ertussen uit kunnen demonteren... Dan blijft die klus met de draagarmen je bespaard.... Dit heb ik wel vaker gehoord maar volgens mij lukte dit toen echt niet. Misschien zit hierin verschil tussen een 3b en 3bg?
  19. Is een vrij kansloze missie vrees ik, spreek uit ervaring. Ik heb ze verwijderd en mn dak helemaal glad gemaakt.
  20. Die zwarte, maar dan moet ie wel echt laag zijn.
  21. Nice, raak je niet snel je wielkast want je wielen staan best ver naar buiten zo te zien? verder hoop ik dat de set je bevalt.
  22. Benassi

    Olie Additives

    Quote: "Kan iemand mee tevens vertellen hoeveel pk's mijn TDI met rode DI heeft.? 115.?" Staat als het goed is in je kentekenbewijs maar dan in kw's. X 1.36 dan heb je het aantal pk's
  23. Ziet er idd geweldig uit, mooi subtiel spiolersetje! Lijkt me wel wat als volgende bolide: Zwarte of blauwe 3c, creme leder, r-line spiolersetje en airride. Kwijl kwijl..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden