Ga naar inhoud

Tiefleger

Members+
  • Aantal items

    849
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tiefleger

  • Verjaardag 25-03-1972

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Haaksbergen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tiefleger's Achievements

1

Community reputatie

  1. Tiefleger

    Vraagje koplampen

    Mijn koplampen van mijn 3bg zijn weer zeer dof geworden, ik heb ze al 2 keer laten polijsten. Nu zit ik er aan te denken om er maar een nieuwe set in te zetten omdat binnenkort ook de complete neus word gespoten. Heeft iemand nog een tip en ervaring wat ik er het beste in kan zetten, immi of origineel?
  2. Dan zou ik als ik jou was een aantal foto's bekijken met een set van 8.5J rondom erop en een set zoals ik heb. Kijken wat je mooier vind. Ik vond 8.5j rondom namelijk niet wat. Maar goed dat is mijn persoonlijke mening. Succes ermee.
  3. Ga je voor de echte set van BBS of voor de imme set??
  4. Ik heb 8.5 voor en 9.5 j achter met et 35 en geen problemen.
  5. Nice. Wat heeft die audi dan voor kleur blauw chrome??
  6. Iemand nog op zoek naar een W8, een jongen bij mij op het werk wil zijn W8 verkopen dus als iemand er 1 zoekt, laat het maar weten.
  7. Ik heb KW 1 eronder zitten en deze set bevalt prima en zeker qua comfort. Ik heb bij deze schroefset ook 19" eronder zitten.
  8. Misschien de radiateur lek, ik heb laatst het al voor de 2de keer moeten vervangen.
  9. Tiefleger

    CV probleem

    Ik zet mijn probleem maar even hier bij. Mijn linker achterdeur pinnetje gaat niet geheel omhoog daardoor blijft deze deur dus ook op slot, als je dan van binnenuit het pinnetje verder omhoog trekt gaat de deur wel open. Maar als ik dan de deuren weer op slot wil doen via de afstandbediening gaan alle deuren op slot behalve die deur. Het viel mij laatst op dat de alarmverlichting als ik de auto op slot wil doen geen reactie krijg maar als ik het open doe dan knippert hij wel. Alle binnenverlichting doen het wel als de deuren via de afstandbediening een open of dicht opdracht krijgen. Dus word dit een ritje richting Apeldoorn (Frank) of ..........?
  10. Tiefleger

    Olie lampje

    Nee nee, is al binnen.
  11. Tiefleger

    Olie lampje

    Het is zelfs maar 60 km in totaal. Maar bedankt voor jullie meningen.
  12. Tiefleger

    Olie lampje

    In de ochtend spits wat me vrouw rijd , mag ze van geluk spreken dat ze 120 km/u kan rijden. Meestal als ze de 120 haalt zit ze al in de 5. Dan haal ik morgen vroeg even 2 liter 1 voor erin en 1 voor reserve.
  13. Tiefleger

    Olie lampje

    Dit wou ik ook doen, mijn vrouwtje rijd meestal wel netjes. Ik heb wel eens bestelbus mee gehad van de zaak, (zo'n hoer van het bedrijf waar niemand naar kijkt) toen ik dat oliepeil nakeek zat er niets op en wie weet hoelang dit al zo was. Dus qua dat zit er bij mij nog wel in.
  14. Tiefleger

    Olie lampje

    Net even nagekeken, auto 45 min laten afkoelen. Hij zit net 1mm onder dat onderste bochtje. Als je begrijpt wat ik bedoel.
  15. Tiefleger

    Olie lampje

    Mijn olie lampje ging branden (geel). Dus ik dacht ik vul direct even wat bij, kom ik erachter dat ik het op heb (vergeten bij te halen)Nu is mijn vraag hoelang kan ik nog doorrijden met dit lampje? Mijn vrouw moet er morgen namelijk mee weg. Heen en terug 60 km over de snelweg. Ik kan ook wel wat bij halen bij een tankstation maar die hebben geen kroon oil. Ik gebruik zelf 5w40 specialsynth. Welk merk zou ik daar bv bij in kunnen gooien, of kan ik ook wachten tot ik mijn eigen olie weer heb gehaald. Er zitten hier een Texaco, Shell en een Gulf pomp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden