Ga naar inhoud

Pachmo

Members+
 • Aantal items

  479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Good

1 Volger

Over Pachmo

 • Verjaardag 01-02-1976

Contact Methods

 • MSN
  woaghalzen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.passat3b.de

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Ter-Apel
 • Naam
  Patrick

Overige

 • Vagcom
  VCDS 11.2

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Pachmo

  Remschijven en blokken 3C

  Ik heb sinds een jaar Zimmermann rondom en ik moet zeggen die bevallen me heel erg goed. Directe en krachtige remkracht.
 2. Pachmo

  ET Waarde

  Heb een 3C, en geen 3BG.
 3. Pachmo

  ET Waarde

  Kwam deze bij toeval tegen vandaar, heb afgelopen week 2 banden aan gort gereden, wangen stuk dus ja of 2 nieuwe banden om de stalen velgen of een setje opzoeken met redelijke banden en prijsgunstig. Maar groter mag natuurlijk ook maar kon er nog \niet iets vinden wat ik mooi vind. Klopt, deze liggen normaal onder de 3Bg vandaar ook of ik wel uitkom met de Et waarde, heb er nu staal onderliggen met een Et van 42.
 4. Pachmo

  ET Waarde

  Wie kan me vertellen of onderstaande velgen zonder problemen onder mijn passie passen? 112 x 5 16 inch Et 37
 5. @@Fopperr, Ja dank, was een tijd stil maar ben er weer. @@Rachid17, 1: De kloon heb ik ooit eens hier met de eerste groepsbuy gekocht, was geloof ik een €80 2: Gewoon zonder hoofdpijn natuurlijk, heb al genoeg gekloot met de kloonkabel, dat die het weer niet eens deed en ik weer een poging moest doen om hem aan de praat te krijgen, vanwaar hier? kun je hem voor €250 of zo kopen en welke is het dan. @@Diver, Wil er zoveel mogelijk mee doen als mogelijk is, al dan niet te leren, wanneer? tja zeg het maar, kosten wat het waard is licht eraan wat het kost en wat er allemaal bijzit.
 6. Nadat mijn kloonkabel het een tijdje terug heeft begeven en ik als ik wat wil afhankelijk ben van anderen zit ik er toch aan te denken om weer wat aan te schaffen. Maar wat is nu het beste, of ik koop een originele ross-tech of ik koop een universele (Wat weet ik nog niet) die ik ook voor andere merken kan gebruiken. Wie kan me er advies in geven, graag jullie reacties. Patrick
 7. Pachmo

  Voorste veer kapot

  Knalt me vanavond de linker voorveer onder het rijden kapot, bult lawaai en even later valt er een deel onder de auto weg, is er een wikkeling boven van de veer afgeknapt. Nu moet ik een nieuwe set veren hebben echter ik zie dat er diverse maten zijn. Heb de kleur codering geel-wit-geel-geel op de veer staan. Kan op moment niet in etka kijken, wie weet zo het type nr van de veer zodat ik me een setje kan bestellen. Is het tevens verstandig om veerpoot lager ook direct te vernieuwen?
 8. Je kunt hoog of laag springen maar de sticker moet zichtbaar zijn onder de voorruit. Politie zal al helemaal niet controleren, dit gaat gewoon automatisch bij inrijden umwelt zone's via camera systeem, En let op, de boetes hier zijn drastisch omhoog gegaan.
 9. Ik Rij nu ruim 3 jaar zeer tevreden rond in een 3C dsg CR (eind 2008 met 108.000Km) , en meer dan tevreden, hij is stukken beter dan de 3BG die ik hiervoor had en dat was geen model met de slechte bak of motor maar had er gewoon veel pech mee, ook het rij comfort van de 3C vind ik beter maar smaken verschillen uiteraard. Ben me op dit moment ook weer aan het oriënteren naar de volgende Passat.
 10. Zijn er al weer nieuwere kaarten in omloop, of wat is op dit moment de recentste uitvoering, aangezien ik wel eens een weg tegenkom die er al een jaar ligt maar nog niet op kaart staat. patrick
 11. Pachmo

  Wekstattest.

  Dat ligt eraan, is meestal in de grensstreek nederland duitsland, men houd wel rekening met je afstand. Ik had dit jaar het geluk dat het bij de dealer was 6 km verderop, maar 2 jaar geleden moest ik naar munster, nou dan maak je er een gezellig dagje uit van.
 12. Pachmo

  Wekstattest.

  Hoi Allemaal, Ik ben wederom benaderd door de Tuv voor werkstattesten van de auto, aangezien ik vorige maand al ben geweest vroeg men of ik mensen kende die ook wel wilden. Bij deze, wie heeft er belangstelling voor een werkstattest. Je krijgt de grote beurt vergoed, uitgezonderd van lucht en pollen filter en of er dingen versleten zijn (remmerij en dergelijke) Scheelde bij mij €230, gemiddelde grote beurt in duitsland bij de Vw dealer zit zo rond de €200. Waar moet de auto aan voldoen: Hij moet toegelaten zijn voor de Duitse wet geldende maatstaven (Is in Nederland identiek) Dat wil zeggen, Niet Getuned tenzij veranderd op kenteken, geen onderdelen op de auto die niet officieel zijn toegelaten ( Velgen, Bodywerk Enz...) Bij Interesse stuur me een Pm. Geld voor meerdere merken, dus niet alleen Vw, maar ook Bv; Audi, scoda,seat,peugeot en ga zo maar door. PAtrick
 13. Vind het een moeilijk puntje, Heb de auto bijna een jaar, bevalt goed, tot nu toe geen problemen gehad vergeleken met de vorige, daar heb ik ook de nasmaak aan overgehouden. Toen ik deze auto gekocht heb heb ik de garantie er bij gekregen en nu kan ik hem verlengen, maar aangezien ik gelukkig zelf ook handig ben met repareren bespaar ik natuurlijk de uurtjes en aan onderdelen is altijd wel schappelijk te komen. Maarja je weet natuurlijk nooit wat er onverwacht aan dure kosten kunnen komen.
 14. Binnenkort loopt mijn Volkswagen perfectcar-pro garantie af, ik kan hem wederom verlengen voor een jaar, kosten €434. Houd in dat wanneer ik wat in dat jaar kapot krijg aan de auto (Bepaalde onderdelen niet) ik deze dan volledig vergoed krijg net als de loonkosten. Wat zal ik doen, wel of niet verlengen, auto heeft net 60k gelopen grote beurt gehad aan motor en dsg. Patrick
 15. Wie weet zo het onderdeel nummer voor een 12 volt aansluiting in de kofferbak van een 3C variant Bj 2009. Heb er nu wel eentje zitten maar dat is een kleine aansluiting en moet hem dus omwisselen. Patrick
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden