Ga naar inhoud

6bakker

Members+
  • Aantal items

    159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over 6bakker

  • Verjaardag 28-06-1974

Profile Information

  • Plaats
    Oss
  • Interests
    Autos Bier en Vrouwen in willekeurige volgorde

Overige

  • Vagcom
    nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

6bakker's Achievements

0

Community reputatie

  1. bedankt voor de tip, ik heb inmiddels ook toestemming gekregen voor een gratis reparatie. Na drie dagen een brief van PON. De dealer heeft wel geprobeerd om op coulance iets te regelen maar kreeg van pon te horen dat het niet meer gelde voor een auto van bijna 10 jaar oud. Met 1 mailtje is dus alles geregeld en kan ik het bedrag binnenkort op mijn rekening verwachten. Top service van PON.
  2. Heb er vorig jaar nog eentje gehaald bij de sloop in soesterberg, koste 30 euro. was van een bora. bij de dealer ongeveer 100 euro dacht ik te herinneren.
  3. net geinformeerd bij carglass en zij vermelden 166 euro bijbetalen bovenop de eigen risico glas verzekering. ?? hoe kan dat nou? heeft het met bouwjaar van de auto te maken of maakt dat niet uit?
  4. Led vervangers zijn van autostyle, dit zou dan de oorzaak van alles kunnen zijn? Ik vind het wel mooi staan maar ik vond de lichtopbrengst wel tegenvallen. nu weet ik dat er wel betere led lampen zijn met een betere lichtopbrengst. Welke lampjes gebruik jij ruben? any suggestions? Solderen wil ik nog niet aan beginnen, te weinig ervaring mee en kan alleen maar fout gaan.
  5. Ik heb het net gecontroleerd, met de oude lampjes heb ik geen problemen en gaan de lampjes gewoon uit. Wat voor een weerstand zou er bij moeten evt.? bedankt voor de tips
  6. Gisteren merkte ik dat de instap verlichting op beide deuren blijft branden als de auto op slot zit. Er zitten nu Led lampjes in dus het kost niet veel stroom maar dit hoort niet lijkt mij? Heeft iemand een idee hoe dit zou kunnen komen en hoe ik dit zou kunnen verhelpen. remco
  7. De mijne heb ik bij 265.000 laten doen en ik kan je vertellen, het kan! een goede tuner zal rekening houden met de leeftijd zodat alles veilig en betrouwbaar blijft. Na het chippen alleen een intercoolerslang moeten vervangen maar voor de rest rijd het fantastisch!
  8. even een stukje rijden naar dieverbrug en bij jos laten doen
  9. 6bakker

    Deze Week

    vervelend werk heb jij. heb je hem goed uitgeprobeerd? Hoe hoog is iets hogere snelheid? geniet ervan
  10. kan ook te maken hebben met de ondergrond waar je op staat. Ik heb een grind oprit en zodra ik deze in zijn achteruit neem gaat de sensor tekeer als een achterlijke. Signaal wordt alle kanten op gestuurd en stoort daarom. Bij vlakke ondergrond zijn er geen problemen en zodra je hem nodig hebt om te parkeren werkt hij perfect.
  11. "Denk dat een dealer nog veel kan leren van dit soort fora." helemaal mee eens heb daar al verschillende onderdelen besteld en elke keer wordt er gezegd "dat past niet of dat kan niet". Nou goed, dan wil ik het toch bestellen want ik weet zeker dat het past.
  12. 6bakker

    Auto sputtert

    niet de kop pakking? hoe ziet je motor er uit? vies?. klachten komen wel bekend voor, had het bij mijn vorige auto. bij optrekken veel gestotter en ineens was het weg, maar keerde snel weer terug in wisselende mate totdat ik helemaal niet meer vooruit kwam.
  13. mooi hoor ..... en hoe wil je die wiet lucht weer uit je bekleding krijgen
  14. De slang loopt van direct naast het blok tot rechts (als je er voor staat) onder de koplamp. Zo kom je ook tot de ontdekking dat het daar enorm smerig is. weet gelijk het volgende klusje. bedankt voor de reacties, zo leer ik steeds wat meer
  15. Ik heb hetzelfde gehad. distributie riem vervangen, grote beurt (en een nieuwe chip). Het leek alsof de computer een beetje in de war was. Gegevens klopte niet, ging ook heel snel heen en weer tijdens het rijden op cruise control. Verbruik was bij mij ook gunstiger dan de computer aangaf. Het klopt nu na een aantal tankbeurten nog steeds niet helemaal. Het verschil is wel minder groot geworden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden