Ga naar inhoud

ahp78

Members+
  • Aantal items

    1075
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ahp78

  • Verjaardag 04-06-1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fotovandenakker.nl

Profile Information

  • Plaats
    Best
  • Interests
    Fotografie

Overige

  • Vagcom
    Yep

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ahp78's Achievements

2

Community reputatie

  1. Komt eens langs dan Guy. Kun je een keer in mijn bolide rijden en een bak koffie drinken. Is weer effe geleden dat we elkaar gesproken hebben dus zou tof zijn. @ dreke, inderdaad een zwarte maar dan het oudere type. Ik had eerst de nieuwe van je gekregen maar die werkte helemaal niet. Toen heb je deze verzonden nadat ik de mijn terug had gestuurd. Weet je dan genoeg? Zit namelijk geen sticker op.
  2. Net dus even alles er af gegooid. Heb een oudere windows (2000 geloof ik) erop staan (oude floptop). Eerst alle software verwijderd, hierna de ftdi usb drivers eraf gegooid en opnieuw opgestart. De software 11.2 erop gezet en de kabel weer geïnstalleerd. Hierna de kabel op de wagen aangesloten en ja hoor, alles geeft aan dat hij geregistreerd is. En wat denk je..... wederom enkel lezen. Na aanpassing coding en vermelding coding accepted, uiteraard wederom geen resultaat. pfffff......
  3. Ik kan natuurlijk alles de-installeren en cleanen met die app van dre een pagina terug. Kan ik anders de kabel ook zelf flashen?
  4. Ik heb een kabeltje van dreke maar die kan alleen lezen lijkt het wel. Hij geeft aan dat alles ok is bij de settings dus dat is het punt niet. Nadat ik een wijziging heb gedaan en op do it druk geeft hij aan de het is gelukt. Achteraf blijkt dan toch dat de code niet is aangepast Heb op de lijst gekeken of er iemand in de buurt woont met een canbus kabel maar dat valt vies tegen. Iemand een oplossing?
  5. Pfff das me een karwei zeg. Heb toen Guy zijn projectje gevolgd met zijn passat maar moet er niet aan denken. Succes.
  6. Ik ben gaan kijken naar een A4..... man wat een klein ding vergeleken met de passat. Die viel meteen af. Ik wilde ook perse de commonrail dus een v6 lag voor de hand van audi. De A6 heb je gezien en dat is geen straf om mee te rijden. De kosten zijn echter wel een pak duurder als die van een passat of a4. Keuze's he.....
  7. Mocht dat geen oplossing bieden en de fitting er toch goed in zitten dan heb ik hier nog een losse lamp voor je liggen. Dan kunnen we kijken of het niet aan de lamp ligt.
  8. Ik heb ditmaal goed gevoeld of de lamp correct in de fitting zit. Ik weet nagenoeg zeker dat dit niet verkeerd kan zijn nu. Dat er verschil is in de beide lampen klopt altijd. Zoals hiervoor al aangegeven schijnen beide lampen naar de rechterkant van de weg waarbij een van de lampen de borden langs de weg ook reflecteert. Je kunt de lamp er wel uit halen maar ik vermoed niet dat de lamp verkeerd in de fitting zit.
  9. Gisteren heb ik de lamp er nogmaals ingezet en was het probleem verholpen. Was inderdaad niets meer als verkeerd geplaatst. Eind goed al goed zullen we maar zeggen
  10. Volgende week gewoon wat rommelen dan komt het wel goed. Kijk ook effe of je hoogte verstelling werkt.
  11. Dat met de lampjes zelf lossen we samen nog wel op mocht dat niet lukken. Zo blijven we bezig
  12. Zie mijn edit in mijn post
  13. Ik denk dan toch dat de lamp niet lekker in de fitting zit. De lampen komen trouwens niet van mij he. Enkel de ballasten en weerstanden van pilot. Wellicht de lamp eens draaien in de fitting en tegelijk naar het lichtbeeld kijken wat hij doet. Edit: het lijkt ook dat je rechterlamp niet meer in hoogte verstelbaar is. Hoor je iets bij het in hoogte verstellen bij die lamp?
  14. Pfffff wat een hoop gedoe zeg. Je zal een maandag morgen model hebben gehad. Hopen dat ze het opgelost krijgen.
  15. Als dit de manier is dan zal de flexibiliteit van de klip ook wel meespelen. Vandaar wellicht ook de inkeping op dat klipje. Ik maar er wel een nieuw lipje aan en dan wat korter. We zullen eens zien of het dan makkelijker word.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden