Ga naar inhoud

Arno

Members+
  • Aantal items

    133
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Arno

  • Verjaardag 20-09-1966

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ckosak.nl/.

Profile Information

  • Plaats
    Beugen

Overige

  • Vagcom
    noowp

Arno's Achievements

0

Community reputatie

  1. Arno

    login code

    De Login Function moet bij sommige Modules (maar niet bij allemaal) worden toegepast voordat je een Recode of een Adaptation kunt doen. Alleen dan kunt je bepaalde mogelijkheden toepassen. Geldige Login codes vindt je in de Factory Repair Manual van jouw auto. In de Immobilizer, kies dan [use 7-digit PIN/SKC] om een 7-digit Secret Key Code in te voeren. Gebruik de [Do It!] knop om de Login te saven en terug te gaan naar het Select Function Scherm. Gebruik de [Cancel] knop om de Login te cancelen en terug te gaan naar het Select Function Scherm. Aldus Gerrit Speek. ik ben dus opzoek naar een Factory repair manual, of iemand die daarvan in bezit is en me die code kan geven. Greetz Arno
  2. Arno

    login code

    ik heb het daar idd ook al gevraagd, misschien stel ik de vraag wel verkeerd. Of begrijpt men mij niet helemaal. het gaat om inloggen in modules, sommige codes kun je alleen wijzigen als je eerst inlogged in de module. deze inlog code zoek ik voor de tiptronic vesnellingsbak module. Al kan iemand me wijzen in de richting waar ik zoiets vinden kan, Ik heb al redelijk wat gezocht op het Forum, internet etc. maar vooralsnog zonder succes. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat ik het niet goed begrijp.
  3. Arno

    login code

    Kan iemandmij verder helpen met het vinden van logincodes? ik wil in mijn tweede auto (audi A6) op de tiptronic de milieustand uitzetten en de normale schakelstand gaan gebruiken. de code etc heb ik wel, maar het schijnt dat ik eerst in de module moet inloggen zodat de wijziging opgeslagen kan worden. Wie o wie heeft er het antwoord voor me? BVD Arno ( die druk vagcom aan het leren is )
  4. goh das toevallig, vandaag had mijn collega exact hetzelfde probleem. hij heeft ook een zwarte 3C. ook hij kreeg het niet zelf opgelost.
  5. van de week heb ik er een in het wild gezien toen ik het voorbij reed opweg naar berlijn. het model is best oke hoor, maar wel veel meer een grijze muis dan de 3C. erg conservatief van VW. Alsie net zo fijn rijd als de 3C dan kan ik er wel voor vallen,echter niet zozeer op het uitelijk. in september moet ik een nieuwe, maar of deze passat in aanmerking komt weet ik nog niet.
  6. heeft er iemand van de politie aandelen bij vw? hoe kan er anders een eis worden neergelegd die alleen door vw kan worden ingevuld. de eis is op zijn minst niet fair te noemen.
  7. Nog een voorbeeldje om je lekker over op te winden: passat variant highline BM 16TDI prijs 24699 prijs incl bpm 32207 prijs incl bpm en btw 36900 Verschil = 32207-24699=7508 of 30,5% op de bruto prijs geteld of 23,5% van de prijs incl.bpm. tis maar net vanaf welke kant je gaat rekenen.
  8. voor een prijs idee kun je de nederlandse prijslijst hanteren minus ongeveer 25%.
  9. tja kweet het niet hoor veel poeha voor een nieuwe gril en de achterlichten van een seat. ik vind hem niet lelijk, maar ik zou ook zomaar kunnen besluiten over te stappen naar een ander merk.
  10. kan niet zeggen dat dit niet waar is eens
  11. facelift dus, andere achterlichten, gril en nog wat details
  12. tja , ik heb voor mijn 3c ook een Touran gehad. een bijzondere fijne auto waar ik 100000 km mee heb mogen rijden. Het (hele) grote nadeel was wel het lawaaierige interieur, ik had de 1.9TDI van 2005 ( zelfde kleur en gelijksoortige wielen overigens ) boven de 100km per uur hoef je geen telefoon gesprek meer aan te gaan, ik wil na de 3c dus geen Touran meer . maar zit sterk te denken aan een mercedes C .
  13. Arno

    Trekhaak monteren

    Vandaag was ik bij vdub om tegen een onkosten vergoeding de vagcom aan te passen, fantasties gedaan Matthijs, bedankt
  14. Arno

    Trekhaak monteren

    Fantasties je hebt pm
  15. Arno

    Trekhaak monteren

    20km onder nijmegen, maar ik kan ook welkomen hoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden