Ga naar inhoud

George

Members
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over George

  • Verjaardag 17-06-1949

Profile Information

  • Plaats
    Uithoorn

George's Achievements

0

Community reputatie

  1. Inmiddels heeft mijn zoon de nieuwe Samsung S3 en die heb ik uitgeprobeerd met mijn carkit en het werkte meteen. Dus is mijn vraag hierbij beantwoordt.
  2. Inmiddels heeft mijn zoon de nieuwe Samsung S3 en die heb ik uitgeprobeerd met mijn carkit en het werkte meteen. Dus is mijn vraag hierbij beantwoordt.
  3. Mijn 3 jaar oude HTC werkt ook prima met de bluetooth van de carkit maar ik hier en daar gelezen dat de nieuwe Samsung Galaxy S3 niet met elk bluetooth apparaat te pairen is.
  4. Is er al iemand die de nieuwe Samsung S3 heeft gepaired met de carkit via de VW bluetooth adapter?
  5. Is er iemand die al ervaring heeft met het pairen van de nieuwe Samsung S3 met de VW bluetooth pairing adapter?
  6. George

    nieuwe Passat

    Ja inderdaad een deftige wagen om te zien. Maar ik rijd veel snelweg (en de wegen zijn al slecht) en elke hobbel voelde ik veel erger dan in mijn oude Passat. En ik ben op een leeftijd dat ik voor comfort kies, dus vandaar.
  7. George

    nieuwe Passat

    Ik had 4 weken daarvoor een Jetta gekocht. Maar het comfort daarvan is ver te zoeken en daar kon ik niet aan wennen. Ik begreep daarna ook van de garage dat de vering van de Jetta heel anders is als die van de Passat. Dus na 3 weken weer terug naar de garage en (weer) een comfortabele Passat gekocht.
  8. George

    nieuwe Passat

    Ik heb sinds vorige week vrijdag een (voor mij) nieuwe Passat. Het is een 1,9TDI comfortline business uit 2007. Een hele fijne auto vooral met al die (business) extra's.
  9. Dimitri, dat drukknopje ken ik. Elke keer als ik getankt heb zet ik beide (1 en 2) op nul. Dit heb ik dus al een aantal keren gedaan maar mocht niet baten. Het verbruik van de auto is hetzelfde gebleven alleen de boordcomputer geeft ineens meer aan terwijl voor de beurt ed. was de boordcomputer vrij nauwkeurig met het werkelijke verbruik.
  10. We zijn weer een tijdje verder en enkele duizenden km verder maar de boordcomputer geeft nog steeds teveel verbruik aan. Waar haalt die boordcomputer zijn informatie vandaan? Is dat te resetten of aan te passen? Iemand enig idee?
  11. Ja, hallo Iwan. I.v.m. drukke werkzaamheden een tijdje niet op het forum geweest. Maar als er een probleem is weet ik jullie (gelukkig) weer te vinden en heel fijn dat jullie zo snel reageren.
  12. Afgelopen vrijdag heeft mijn auto een longlife beurt gehad, 2 nieuwe banden, nieuwe distributieriem en een nieuwe vrijllooppoulli voor de dynamo en is de accu even losgekoppeld geweest. Tot vorige week vrijdag gaf mijn boordcomputer heel nauwkeurig het verbruik weer. Sinds vrijdag, dus sinds die beurt, niet meer. Als de boordcomputer aangeeft dat ik 1:17,3 gemiddeld heb gereden is het in werkelijkheid 1:18,5. Heeft iemand enig idee of dat met een van bovenstaande reparaties te maken kan hebben?
  13. Iwan, deze link had je mij gestuurd: http://www.xius.be/index.php?option=com ... &Itemid=26 Daar staat onder andere in: Alle fouten die betrekking hebben tot de climatronic kunt u op de climatronic zelf aflezen. Daaruit concludeerde ik dat je bij het uitlezen met de climatronic alleen de fouten van die climatronic krijgt te zien. Zie ik dit niet goed ????
  14. Hoi Iwan, Ik ben vandaag naar de garage geweest. Ik hoorde sinds eergisteren een een heel zwaar geluid, vooral tussen de 80 en 100 km/u, na de 100 werd het minder hard. Bleek dat het wiellager links achter defect was. Bij dat onderzoek bleek ook dat rechtsvoor het aandrijfrubber gescheurd was. Beide zaken zijn in garantie vandaag gerepareerd. Ook hebben ze hem uitgelezen en die foutcode van de versnellingsbak kwam niet tevoorschijn. Wel die codes van de climatronic en die hebben ze gangbaar gemaakt. Dus maar even afwachten hoe dat verder gaat. Ik heb nog de tijd, mijn garantie loopt tot april 2009.
  15. Iwan op de eerste plaats, hartelijk bedankt voor je moeite. Ook jij, Vdub, bedankt voor je reacties. Ik heb vanavond via de climatronic de fouten uitgelezen. Hierbij kwamen de fouten 603, 1271, 1272 en 1274 tevoorschijn. De fout 1192 kwam niet tevoorschijn maar misschien is dat ook wel logisch omdat ik gelezen heb dat de fouten die je met de climatronic uitleest ook alleen maar de fouten van de climatronic zijn. Klopt dat ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden