Ga naar inhoud

CP_2007

Members+
  • Aantal items

    176
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over CP_2007

  • Verjaardag 06-09-1975

Profile Information

  • Plaats
    Venray

Overige

  • Vagcom
    Helaas

CP_2007's Achievements

0

Community reputatie

  1. @Vdub: Emotie ! En Q7 heb ik geprobeerd. Fijne reisauto maar in het terrein helaas geen Touareg cq Disco kwaliteiten. En ik voelde mij er niet in thuishoren. Touareg heb ik ook geen enkel negatief punt op hoor ! Maar ik heb altijd al een Disco willen hebben. Wellicht is het goed te weten dat we nog een Golf hebben en een Touran ! Toch nog beetje VAG in het team nietwaar ?
  2. Dag Allemaal, Na een tijdje weer eens terug gekeerd naar het forum om te kijken hoe het erbij staat. Het forum is geweldig gegroeid ! Top en complimenten voor de masters. Inmiddels heeft mijn Touareg plaats gemaakt voor een Golf 6 Highline Station DSG 1.4 TSI, en die heeft weer plaatsgemaakt voor mijn ultieme droom. Een Land Rover Discovery TDV6 HSE zwart met beige interieur en alle opties uit het boekje. Dit is echt mijn eerste NIET VAG auto ! Tja, ooit moest het er eens van komen. Gr, Edwin,
  3. Hoi allemaal, Dank voor jullie reakties. 1 op 7 is inderdaad standaard. En doe geen moeite meer om zuinig te rijden. meer als 75% is zakelijk dus wordt netjes "gedekt". Verder ben ik van plan om de V selectie garantie jaarlijks uit te breiden. Dit om geen laguna verhalen te krijgen. Dan sta je wel regelmatig bij de dealer maar wordt er lekker redelijk veel vervangen en rijd je steeds met nieuwe parts. Was eigenlijk op zoek naar een 6 pitter 3.0 TDI maar die was toch net ffe boven aanschaf budget.
  4. Dag Allemaal, Ik ben al weer een tijdje niet op het forum geweest, dit heeft zo allemaal zijn redenen. Ook ben ik mijn passaatje weer kwijt. Na bijna een 1 jaar wachten heb ik er minder dan een half jaar van kunnen genieten. Maar ja, ik heb sinds mei een mooie Touareg 2003 3.2V6 Highline AUT zwart voor terug. ( van de dealert met V-Selekt want je wil geen risico's lopen met zo'n auto's). Ik blijf wel lid van het forum, maar ik passat voorlopig niet meer want een Touareg went erg snel en is toch een compleet andere rij ervaring. Als iemand trouwens ook een touareg forum weet dan houd ik mij aanbevolen. Gr, Edwin,
  5. Hoi Hans, Ik had ook al zoiets ! Heb ook LeMans velgen. Kan je eens wat foto's posten ? Kijken of die van mij ook hetzelfde eruit zien. Misschien zijn de velgen te zacht. Hoe komen die putjes er anders in ? Gr, Edwin,
  6. Wel vreemd dat deze dealer geen motorbok heeft. Zie dat ze daar michelin voor gebruiken. Ook recessie ? Uiteraard geeft de dealer netjes garantie voor 1 jaar toch ? of is het zelfs meer ?
  7. CP_2007

    zomerbanden

    Ga binnenkort weer wisselen, boven de 7graden begint het mij te veel te zoemen !.
  8. Ben door de dealer netjes gebeld. Ze hebben het door de importeur helemaal laten uitzoeken. Het blijkt dat de RNS wel voorbereid is om deze functie te ondersteunen , maar de media kabel is er nog niet. Schijnbaar moet er dus nog een component tussen die nog in ontwikkeling is. Een soort van blackbox zoals bij alpine die het signaal naar meerdere schermen verdeelt. Dealer belt me binnen 4 maanden weer terug voor een update. Is er iemand die mogelijk ook al wat nieuws heeft kunnen ontdekken ?? Aangezien de RNS510 gewoon een blauwpunkt is volgens mij , moet er toch al een oplossing voor zijn ?
  9. Tja, das techie taal van een ervaren cleaner. Ik ,daarintegen, kan alleen maar computers omgaan ! ( en met de vrouw en kinderen ).
  10. Hoi Peter, Ik heb die foto van internet dus zelf niet gefotografeerd. Maar ik heb wel menig keer al de rns eruit gehad. zie deze link voor een beschrijving om het dekorfrontje uit te bouwen. http://www.passat3c.info/cms_neu/index.php?page=148 Vervolgens met Torx 4 schroeven los halen op de hoeken van de RNS en dan kan je de gehele unit naar voren trekken. Let wel op het airbag lampje ! Voordat je begint contact uit en tussentijds NIET aanzetten om te testen als je het airbaglampje eraf hebt. Wellicht is het niet eens nodig om hem los te halen. Tevens opletten dat je de RNS niet langer dan 45 minuten zonder stroom laat staan. Anders moet je een code ingeven die je wellicht niet bij de hand hebt. ( 60 minuten is de deadline maar 45 is veiliger ). Of je de fan moet vervangen ? Dat lijkt me niet. Je hebt toch nog garantie als ie echt stoort ! Je moet de RNS anders zelf open maken wat risico geeft op garantiebreuk.
  11. Jaa, je weet hoe dat gaat in deze tijd. Flink ziek geweest en aan gedachten ontschoten.
  12. Nou , hij zit erin, en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben voor deze prijs. 1e minpunt; is dat de headunit er bijna niet meer in kan met al die nieuwe quadblokken erachter. De lengte van de kabel had mijns inziens dan ook iets langer gemogen. De lengte van de kabel naar de fisconunit zelf was wel voldoende. 2e minpunt; is dat er dus een aparte mic bij zit. Heb nog niet geprobeerd om de originele versterkte mic te gebruiken. Maar dat wordt met klem afgeraden. en om af te sluiten met de pluspunten 1. zelfde look en feel als de premiumkit op de rns ( waarschijnlijk zit die software er al in en wordt gewoon geactiveerd ! ) 2. snelle installatie ( afgezien van de quadblock affaire ). 3. geen omzetting nodig van de bitjes ( vagcom oid ) omdat er al een bluetooth aan boord was ( die gewoon losgetrokken onder de stoel ). Installatie binnen 30 minuten ( zonder quadblock affaire ). Tevens heb ik er nog een DVDfree achter zitten en die werkt ook gewoon. Maar daardoor doet helaas mijn MFA Addon het niet zo goed. Deze blijft regelmatig hangen. Das dan wel weer jammer, maar ja, een tankmeter en toerenteller heb ik al en om nu precies in cijfers te weten hoe en wat is nu ook weer niet nodig. ( ps. Turbodruk was jammer genoeg bij mij N/A ).
  13. Hallo, Ze hebben vandaag bij mij de fiscon pr ingebouwd geluid is super wel heb ik nog een probleem maar dat ligt meer aan mijn telefoon. Ik heb namelijk een htc diamond en als ik een nr uit het telefoonboek wil bellen dan moet ik ervoor zorgen dat mijn backlight van mijn htc aan is anders kan ik dat nr niet bellen. Dus met andere woorden ik moet iedere keer mijn verlichting van de gsm aan doen. Hier moet ik nog een oplossing voor vinden verder werkt het super!! Ik heb hem nog niet binnen. Krijg alleen van de supportdesk door dat ik mijn originele microfoon niet meer kan gebruiken. Heb jij een losse microfoon nu ingebouwd ? en inderdaad, waar heb je hem laten inbouwen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden