Ga naar inhoud

ninijk

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ninijk

  1. ninijk

    Hot or Not ?

    Voor mij orginele emblemen of kaal
  2. Ter info http://www.passatplus.de/umbauten/blinker/index.htm
  3. Belachelijk, dat slaat dus echt helemaal nergens op. Met een kleine beetje goede wil had het helemaal goed gekomen.
  4. Ik neem aan dat de VW dealer dit ook kan programmeren. Ik moet ( helaas ) toch nog een klapsleutel bij bestellen en deze laten inleren, dan zouden ze het gelijk kunnen meenemen.
  5. Voor mij mag die rotzooi wegblijven. Voor mij het liefst alle dagen zon. (ik weet het ik woon in het verkeerde land.)
  6. De Wintersloffen blijven er gewoon onder zitten.
  7. Kijk eens op www.kamei.de http://www.kamei.de/ww/de/pub/produkte.cfm Ladekantenschutz, Edelstahl 04206017 83.70 EUR (inkl. MwSt.) https://p15156049.pureserver.info/shop/ ... t&picnum=1 Mehr Optik und Schutz beim Ein- und Ausladen - mit dem Ladekantenschutz aus Edelstahl. Einfache Selbstklebemontage Passend für: VW Passat (B5) Typ 3B Variant 6/97 - 10/00
  8. Ik heb ook de plakfolie op de bumper. Hiermee wordt inderdaad alleen de bovenzijde gedeeltelijk beschermt. De rand van de bumper is niet voorzien van plakfolie en dit is dus een redelijke maar voor het gebruik met honden onvoldoende bescherming. Omdat ik ook een grote hond heb en deze uiteraard ook achterin de variant mee moet ben ik ook opzoek naar een betere bescherming in de vorm van een "uitklap rubber". Wie weet wie deze matten leverd.
  9. ninijk

    Beste wensen!

    Ook van deze zijde de beste wensen en een voorspoedig 2007
  10. Heeft er Iemand ervaring met een nokia 616 Car Kit http://r2.nokia.com/nokia/0,,72629,00.html of een Parrot CK3100 LCD http://www.parrot.biz/usa/products/ck3100-lcd Beide kits zijn Bluetooth.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden