Ga naar inhoud

passat18turbo

Members
  • Aantal items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passat18turbo

  • Verjaardag 26-02-1959

Profile Information

  • Plaats
    Hengelo (o)

passat18turbo's Achievements

0

Community reputatie

  1. De wonderen zijn de wereld nog niet uit
  2. Kijk even naar mijn advertentie bij TE KOOP
  3. Zoek effe op deze site, ik ben het al een keer tegengekomen.
  4. Dat ding staat dag en nacht bij het werk en wordt ondertussen weggevreten door een steenmarter. Er komt geen BD achter of ik die Golf ook prive gebruik.
  5. Het is een 105 pk TDI. De Golf is een naamloze auto. Hij geleased voor iemand die er prive niet in wil rijden i.v.m. de bijtelling.
  6. De kilometers zijn onbeperkt Over anderhalf jaar is het leasecontract voor de Golf voorbij en dan wordt het een passat met dezelfde condities
  7. Ik kan mij helaas op deze site dan niet meer vertonen.
  8. passat18turbo

    Vraagje

    Wat zouden jullie doen???? Ik kan een GolfPlus krijgen waarvoor ik geen bijbetaling ga krijgen voor de belasting en gratis tanken Het is een loonsverhoging van ongeveer 300 euro bruto of deze GolfPlus. Ik zou hierbij mijn Passat gaan verkopen en deze ouwelulle auto gaan rijden. Ik weet nog niet wat ik zou moeten doen Ik vind de GolfPlus een nogal emotieloos. M.a.w. Passat weg of voor niets een GolfPlus.
  9. Ik heb deze melding ook gehad bij een hoge snelheid in Duitsland. Hiervan krijg je het wel even Spaans benauwd. Ik heb de auto uit de LongLife laten halen. Het probleem wat ik nu heb is dat men er 10W40 ingegooit heeft i.p.v. 0W40. Naar mijn mening is deze olie te dik. Het antwoord van de dealer was dat dit voorgeschreven wordt door VW. ps. de auto heeft 150.000 gelopen.
  10. Bij de meeste auto's zit de versnellingopnemer van de airbag in het midden onder de achterbank, ik kan mij niet voorstellen dat je dit voelt. Je hebt toch niet toevallig een kinderzitje in het midden.
  11. passat18turbo

    ETKA

    Hoe kan ik hier aankomen??????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden