Ga naar inhoud

edraket

Members+
  • Aantal items

    196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door edraket

  1. edraket

    ALcantara

    Ik ga wel eens een keer langs een auto interieur specialist. Eens kijken wat hij ervan vindt.
  2. edraket

    ALcantara

    Hoi Passatvrienden, Ik heb een Highline met half leder/half alcantara interieur. Het alcantara gedeelte van de bestuurdersstoel is niet mooi egaal meer, maar is een beetje ruw aan het worden. Weet iemand een manier om het alcantara te behandelen zodat het weer netjes wordt?!?
  3. Misschien kunnen we iets van een overzicht maken, waar je het beste naar toe kan gaan voor een bepaalde handeling. Qua afstand zal het niet altijd opgaan om goedkoper uit te zijn. Maar misschien is er ergens 30 km van waar je woont, een garage die voor dezelfde handeling 100 euro minder vraagt. Hoe denken jullie hier over?!?
  4. edraket

    Long Life beurt

    Thanx, ben weer helemaal op de hoogte!! Doet bij voorbaat al weer pijn! En dat alleen maar om te kunnen zeggen dat je auto dealeronderhouden is bij een verkoop!
  5. edraket

    Long Life beurt

    Geachte medepassatrs, Volgende week gaat mijn auto voor een 60000km longlife beurt naar de garage. Ik kan nergens terugvinden wat ze allemaal gaan doen. Gezien de prijs wel een boel (485 euries) denk ik. Zal wel iets van een grote beurt zijn mag ik aannemen. Greetzzz, Ed
  6. zijn ze nou al boven water?!?
  7. edraket

    Bobine

    Ja hoor, ik was vandaag aan de beurt. Bij het starten waren er maar 4 kabouters aan het werk onder de kap ipv de gebruikelijke 5. Gelijk naar de dealer gereden, geluk bij een ongeluk ik was vrij vandaag. Gelijk prima geholpen en bij het uitlezen van het storinggeheugen bleek idd 1 kabouter niet thuis. Bobine was dus stuk. Ik wist dat dit vrij gebruikelijk was bij de Passat's, maar je weet nooit wanneer het je treft. Men heeft de bobine gelijk vervangen onder de 100% coulanceregeling die hier voor is. Houdt het in je achterhoofd als jou dit ook gebeurt!
  8. Ik had het laatst ook toen ik in de wasstraat stond. Maak je geen zorgen, het is waarschijnlijk gewoon de hoge luchtvochtigheid. De verdamper koelt de lucht zo ver af dat de waterdamp conderseert. Normaal gesproken blijft het vocht dus achter op de verdamper, en wordt via de drain afgevoerd. Bij een te hoge luchtvochtigheid, zeg maar tussen de 90 en 100% kan je doorslag hebben van vocht. Dit veroorzaakt de witte rook. Of er moet een nieuwe paus zijn?!?
  9. Mijn auto staat op een af fabriek sportonderstel. Was denk ik een optie, want ik heb een Highline.
  10. maar wel lekker veel licht!!! ik vind het echt super, zeker in vergelijking met gewoon halogeen(licht)lampen!!
  11. voor een mooie Passat met Phoenix eronder. check this out!!! helaas in de verkoop!! maar geeft je een goede indruk wat dit bij jouw auto doet. origineel en toch gelikt!!
  12. Ik werk sinds kort bij Shell, en mag bij de baas tanken met 20orting. Met mijn V5 wordt 98 aangeraden, maar deze is bij Shell vervangen door de V-power. De eerste twee tankbeurten reed ik minder kilometers met een volle tank ongeveer 480km. Maar plotseling is het verbruik sterk verminderd. De tank zit nog half vol en heb er al 375 kilometer mee gereden. Ik snap er niks meer van!! Qua vermogen heb ik wel de indruk dat het wat minder is als met gewone 98.
  13. Ik ga er ook zeker even achteraan!! ik weet niet wat ze kosten, maar scheelt in ieder geval weer een hoop gezeik als ze hierdoor de auto niet kunnen meenemen.
  14. Misschien is een van de velgen niet in orde (krom of niet rond)??!!?? Of er is iets mis met de banden die erop liggen!
  15. edraket

    luchtfilter

    ben ook wel benieuwd naar deze ervaringen. Ben van plan een K&N filter erin te zetten.
  16. Dit is de mijne met de Phoenix 17 inchers
  17. We staan gelukkig steeds sterker tegen de balonnenmafia!!!!
  18. Weet je toevallig ook waar die stekker zit ? Ik heb geen idee waar deze moet zitten. Maar er zijn hier vast mensen die je kunnen vertellen waar deze zit.
  19. Bedankt Senad, Ik wilde ze graag onder mijn wagen leggen, maar ben nu genezen.
  20. edraket

    Nieuwe velgen

    Ziet er super uit!!! Nu maar hopen dat de winter wegblijft!!
  21. Gewoon kopen die wielen!!!!!
  22. Benzine Passat 3BG, Variant 2002 2.3 V5 (170 pk) Sportief rijgedrag Verbruik gem. 1:8 (woon-werk) Verbruik lange afstanden 1:10 (auto/snelweg)
  23. Waarschijnlijk maakt de stekker op de temperatuuropnemer geen goed contact. FF eraf halen die stekker en met een schuurpapiertje schoonmaken. Beetje vaseline erop en weer terug steken. Waarschijnlijk is het dan opgelost.
  24. edraket

    Hé Hé

    Super he Marcel!!! Ik ben er nog steeds erg content mee!! Pas wel op voor de balonnenmafia!! Die is erg actief op het forum! Speigels en uitlaten zijn ze gek op!
  25. Mooooooiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden