Ga naar inhoud

Rumble Mike

Members+
  • Aantal items

    123
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rumble Mike

  • Verjaardag 16-03-1975

Profile Information

  • Plaats
    Etten-Leur
  • Interests
    AUTO'S !!!!

Rumble Mike's Achievements

0

Community reputatie

  1. Sommigen van jullie hier hebben het mischien al gedaan en ik twijfel nog. Binnenkort schaf ik een nieuw interieurtje aan daar zitten in de achterpanelen geen gaten voor de raamslingers en wel schakelaartjes voor electrische bediening. Dus logisch idee om dan maar meteen om te gaan. Is het mogelijk om het uitstekende deel waar de raamslinger opzit te demonteren en daarvoor in de plaats de motor te plaatsen, of is dat te kort door de bocht en moet je toch zoals in de Howto's staat het hele paneel vervangen met alles erop en eraan. Of is het wellicht mogelijk om een aftermarket pakketje te kopen bij bijv. Conrad voor een paar tientjes en deze in de deur te verwerken en aan te sluiten op de originele schakelaars.
  2. Ik ben ook voor een originele gegaan, ik had hem voor 125,-- via de marktplaats. Zoeentje als PassatVW afbeeld, maar dan ik het zwart. Kleine aanpassing gedaan aan de schakelaar om de tankdop te ontgrendelen en klaar is kees. (oh ja de handrem gaat dan niet lekker passen dus ook een beetje schuin gezet, werkt prima.)
  3. @ JoMe Dat is een schitterende kentekenplaathouder!! Waar kan je die kopen?? Als tie neerklapt dan www.vwpassat.nl erop, dan krijgen ze bij het KLPD allemaal mooie foto's binnen. Meteen een vraagje aan The Master.. mag dit
  4. Hoop er binnenkort achter te komen Fluitjes van een Cent klinken !! Ik heb te horen gekregen dat ze begin volgende week binnen zijn en dan kan het puzzellen beginnen. Ik heb gekozen voor de GD890 van EBC samen met Greenstuf remblokken type DP21112. Ze hadden ook nog de keuze uit USR890 schijven, das een nieuwer type, maar die zijn zwart van kleur en dat leek mee geen gezicht. Ik hoop ook nog wat tijd te hebben om de klauwen van een kleurtje te voorzien, ik heb reeds een rode spuitbus gekocht!!
  5. Uiteraard zet ik er meteen nieuwe blokken op. Ik ga vanavond denk ik een setje van EBC bestellen bij Stroeve Autosport. Ik dacht alleen dat ik de twee bouten van de remklauwen moest verwijderen en dan de hele klauw afnemen en niet zo'n beetje de hele klauw uit elkaar halen. Ik zie nu toch wel weer een beetje op tegen de hele handel. Ik zal het dus eerst nog eens goed overwegen. Ik maak me nu in ieder geval geen zorgen meer over de losse schijf!!
  6. Mooi stuur zeg die R32 lekker dik !! Lijkt me lekker in de hand liggen door die inkeping net boven de spaken!! Komt tie in deze auto of neem je hem mee naar de volgende?
  7. Ik heb net even mijn wiel eraf geschroefd om de diameter te bepalen, ik kom op 280 mm., dus das duidelijk. Maar ik constateer ook het volgende...mijn remschijf aan de linkerkant (rechts niet gekeken) zit los. Ik kan de schijf los van de as verdraaien. Nu weet ik wel dat als mijn wiel erop zit mijn schijf ook vast zit, maar klopt dit wel zoals het nu zit. Ik heb ook nog even gekeken hoe de rest vast zit. Klopt het dat als ik de 2 bouten van de remklauw aan de achterzijde van de schijf losdraai dat ik dan de klauw van de schijf afkan nemen en daarna de schijf af kan pakken. Als dat zo is dan zie het namelijk wel zitten om het zelf te doen. De remblokjes zitten dan in de klauw met veren vast?
  8. EBC das toch van die green-stuff blokken ? Ik ben ze nog niet echt op het i-net tegen gekomen, maar verder zoeken kan geen kwaad. Blijft mijn vraag staan is het zelf te doen?? edit: Ik zie bij Stroeve motorsport sets staan, maar geen voor een 1.9 TDI, weet iemand de maat van de schijven voor? Is dat 288x25 (359,--) of is dat 280x22 (269,--)
  9. Heb net gekeken op ahw-shop.de, zal wel aan mijn Duits liggen, maar bij bremsen zie ik geen Passat staan. Ik zal wel eens informeren waar er hier een brezan of ander soortig autogroothandel zit. Volgens mij zit er in Breda eentje vlak bij de VW-dealer, ik zal er zaterdag eens langs gaan. Genoeg mogelijkheden in schijven en blokken in ieder geval, nu nog een handleiding ofzo. Ik ga graag goed voorbereid aan het werk!!
  10. Ik zit nog een beetje te googlen, maar dat had ik beter niet kunnen doen, ik zie nu door de bomen het bos niet meer. Wat een keuze en wat een verschillende prijzen. Die PBR remblokken heb ik echter niet kunnen vinden, waar heb je die vandaan.
  11. Rumble Mike

    asbak

    Was je lampje niet gewoon aangeslagen van de nicotine?? Rood verlicht in de asbak?? Bij mij gewoon wit, volgens mij wel een rood verlicht ringetje om de aansteker. Ach.. wat maakt het ook uit het verschil tussen een 1 euro en 50 euro cent zie ik zo ook wel.
  12. Net mijn VW-tje opgehaald bij de dealer van een grote beurt. Zeg tie mij dat mijn schijven voor en tevens blokken te dun zijn. De schijven zijn nog maar 17,5 mm. Minimaal mogen ze 20 mm. zijn!! Ik heb nogal boos gereageerd dat ze mij dit een half jaartje geleden metde APK niet hebben gemeld!! Hoedanook niet echt verstandig om nog lang mee door te rijden. Hier komt de clou, het vervangen van e.e.a. bij de VW gaat me ca. € 320,-- kosten. Nou heb ik hier en daar wel eens gelezen dat dit gemakkelijk zelf te doen is, maar dat je beter geen goedkope rotzooi moet gebruiken. Ik ben redelijk handig (ik heb namelijk ook wel eens remblokjes op mijn mountain bike vervangen ), maar wat is nu verstandig. Als ik e.e.a. zelf ga doen wil ik een setje goede schijven van bijvoorbeeld Brembo (ca. 65,-- per stuk) en een paar goede remblokken (geen idee wat goed is). Heeft er iemand tips waar ik e.e.a. kan kopen en eventueel een linkje met duidelijke foto's (liesft niet in het Duits, daar ben ik zoooooo slecht in) Ik heb zelf al e.e.a. geprobeerd te zoeken, maar kom veel op Duitse sites terrecht. En eventueel een goed adres om deze goede spullen te kopen. Ik heb zelf: http://www.autopartsonline.nl/nl/index. ... eight=1024 en http://www.tuning-automaterialen.nl/ass ... XgodmF_GpA gevonden. Maar heb geen ervaring mij 1 van die twee.
  13. Wordt binnenkort 32 jaar (nog 4 weken) maar ben eerder papa (nog 2 weken hoop ik maximaal!!)
  14. Ik zelf haal ook veel bij Westerink uit Aadorp, niet duur en snel geleverd (mits op voorraad). Maar ik heb ook wel eens wat bij de BM onderdelenshop besteld en daarover heb ik eigenlijk ook niets te klagen. Volgens mij koopt Westerink het in Duitsland, de onderdelen die ik opgestuurd heb gekregen zaten in origineel Duitse VW verpakkingen. Succes met je strijd om je geld
  15. zeer bedenkelijk deze lampjes. Er zit werkelijk niet 1tje tussen die ik zou willen op mijn auto. Bij ons in de buurt (breda en omgeving) rijd wel een eens een donker grijze 3bg variant (belgisch kenteken) voorbij en die heeft 3bg in een donkere uitvoeren, das wel superstrak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden